De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Strategische benchmark GGD. Doelstellingen strategische benchmark De benchmark biedt de mogelijkheid tot vergelijking op de aspecten doelmatigheid en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Strategische benchmark GGD. Doelstellingen strategische benchmark De benchmark biedt de mogelijkheid tot vergelijking op de aspecten doelmatigheid en."— Transcript van de presentatie:

1 1 Strategische benchmark GGD

2 Doelstellingen strategische benchmark De benchmark biedt de mogelijkheid tot vergelijking op de aspecten doelmatigheid en effectiviteit van handelen, maatschappelijk effect, kwaliteitsontwikkeling en vernieuwingskracht De benchmark biedt mogelijkheden om intern te sturen, te leren, kennis te delen en de kwaliteit te verbeteren 2

3 Benchmark, virtuele GGD en de relatie tot INK 3

4 Selectie van strategische indicatoren 4

5 Selectie van basisindicatoren 5

6 Volledige integratie in GGD Kennisnet Nieuwe benchmarktool Elke GGD-medewerker die lid is van de benchmarkgroep kan benchmarkgegevens bekijken Alleen eigen gegevens op naam Keuze referentiegroep Uitgewerkte “best practices” in een virtuele GGD op GGD Kennisnet Mogelijkheid om te scoren op toepasbaarheid Uitgewerkte voorbeelden met procesbeschrijvingen, beeldmateriaal etc. 6

7 Voorbeeld dashboard Aantal inspecties kinderopvang per fte (pilot 2011) 7

8 Gebruik van Strategische Benchmark http://www.ggdkennisnet.nl/thema/strategische-benchmark-ggd 8


Download ppt "1 Strategische benchmark GGD. Doelstellingen strategische benchmark De benchmark biedt de mogelijkheid tot vergelijking op de aspecten doelmatigheid en."

Verwante presentaties


Ads door Google