De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ingevulde ouderbevragingen: 23 Aantal verstuurde Ankerberichtjes met de oproep om de bevraging in te vullen: 590. Percentage: 3,9% Verdeling binnen de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ingevulde ouderbevragingen: 23 Aantal verstuurde Ankerberichtjes met de oproep om de bevraging in te vullen: 590. Percentage: 3,9% Verdeling binnen de."— Transcript van de presentatie:

1 Ingevulde ouderbevragingen: 23 Aantal verstuurde Ankerberichtjes met de oproep om de bevraging in te vullen: 590. Percentage: 3,9% Verdeling binnen de locaties:

2 Leeftijd kinderen Aantal kinderen

3 Hoe kwam je terecht bij ‘t Ankertje? Andere: ik heb er zelf gewerkt. Heeft ‘t Ankertje een goede reputatie? Is het factuur van ‘t Ankertje duidelijk?

4 Hoe vindt u ons huishoudelijk reglement? Hoe vindt u de info op onze website? Raadpleegde u ons kwaliteitshandboek? *Iedereen die ons kwaliteitshandboek raadpleegde vond dit interessant. Wat vindt u van ons online fotoalbum?

5 Laat u uw kind met een gerust gevoel in de opvang? Houdt de opvang rekening met bijzondere wensen? Hoe ervaart u het onthaal? Komt uw kind graag naar de opvang?

6 Is er voldoende speelgoed? Is er voldoende aanbod en variatie in het activiteitenaanbod op woenamiddag? *Vijf ouders gaven aan dat hun kind niet komt op woensdag namiddag.

7 Hoe informeert de begeleiding u? Kan u bij de begeleiding terecht? Kan u bij het coördinatieteam terecht? Voldoet de opvang aan uw verwachtingen?


Download ppt "Ingevulde ouderbevragingen: 23 Aantal verstuurde Ankerberichtjes met de oproep om de bevraging in te vullen: 590. Percentage: 3,9% Verdeling binnen de."

Verwante presentaties


Ads door Google