De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemeenschapsbelang Venhorst in gesprek. De gemeente ziet graag dat jong volwassenen zich vestigen binnen de gemeente. Is dat duidelijk in het beleid te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemeenschapsbelang Venhorst in gesprek. De gemeente ziet graag dat jong volwassenen zich vestigen binnen de gemeente. Is dat duidelijk in het beleid te."— Transcript van de presentatie:

1 Gemeenschapsbelang Venhorst in gesprek

2 De gemeente ziet graag dat jong volwassenen zich vestigen binnen de gemeente. Is dat duidelijk in het beleid te zien?

3 De gemeente ziet graag dat jong volwassenen zich vestigen binnen de gemeente. Is dat duidelijk in het beleid te zien? WONEN

4 De gemeente streeft naar een balans tussen mens, natuur en economie. Heb ik dat gevoel ook?

5 LANDBOUW / NATUUR / RECREATIE De gemeente streeft naar een balans tussen mens, natuur en economie. Heb ik dat gevoel ook?

6 De gebruiker en de vervuiler betaald?

7 GEMEENSCHAPSHUIS De gebruiker en de vervuiler betaald?

8 Gemeentelijke schaalvergroting verbeterd de dienstverlening aan burgers, draagt bij aan behoud van voorzieningen en houdt de kosten laag. Moet ik dat geloven of zijn er andere mogelijkheden?

9 Boekelse “maat” Gemeentelijke schaalvergroting verbeterd de dienstverlening aan burgers, draagt bij aan behoud van voorzieningen en houdt de kosten laag. Moet ik dat geloven of zijn er andere mogelijkheden? ZELFSTANDIGHEID BOEKEL

10 Gemeentelijke schaalvergroting verbeterd de dienstverlening aan burgers, draagt bij aan behoud van voorzieningen en houdt de kosten laag. Moet ik dat geloven of zijn er andere mogelijkheden?

11 VOORZIENINGEN Gemeentelijke schaalvergroting verbeterd de dienstverlening aan burgers, draagt bij aan behoud van voorzieningen en houdt de kosten laag. Moet ik dat geloven of zijn er andere mogelijkheden?

12 De overheid zegt: “Meer eigen kracht en eigen verantwoordelijkheid”. Maar wat betekent dit nu of in de toekomst voor mij/ons?

13 VERENIGINGSLEVEN/ VRIJWILLIGERS De overheid zegt: “Meer eigen kracht en eigen verantwoordelijkheid”. Maar wat betekent dit nu of in de toekomst voor mij/ons?


Download ppt "Gemeenschapsbelang Venhorst in gesprek. De gemeente ziet graag dat jong volwassenen zich vestigen binnen de gemeente. Is dat duidelijk in het beleid te."

Verwante presentaties


Ads door Google