De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda aanstaande week

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda aanstaande week"— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda aanstaande week
zondag 6 augustus Kerkdienst - br. J. Kuiper (Assen ) Kerkdienst - br. I. v. Apeldoorn Bloemen bezorgen: Fam. H. Bijzitter zondag 13 augustus Kerkdienst - br. P. Staat Kerkdienst - br. I. van Apeldoorn Bloemen bezorgen: Fam. H. Huitema

3 Jarigen aanstaande week
Di Vera Hoekstra (7) Wo M. Bijzitter (26) Do A.M. van Rekum (38) Do W. Jongsma - Kroes (83) Do W. Schaaij (62)

4

5 Welkom Voorganger: br. I. van Apeldoorn Organist: br. <naam organist> Beamist: br. J.L. Wagenaar

6

7 Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt.

8 Opwekking 464 Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wij staan nu op heilige grond, waar Hij verschijnt met vuur; een eeuwigdurend licht straalt van zijn aangezicht.

9 Opwekking 464 Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment. De kracht van de God die vergeeft en ons genezing brengt; niets is onmogelijk voor wie gelooft in Hem.

10

11 Votum en zegengroet

12

13 Gezang 146: 1, 2, 3 1 Komt, laat ons vrolijk zingen tot God die alles schiep; die bloemen, vissen, vogels uit niet tot leven riep; met nevels als een sluier de groene aarde tooit; zijn dauw als vreugdeparels over de velden strooit.

14 Gezang 146: 1, 2, 3 2 Die heuvels schiep en dalen waar Hij de aard' betrad; die zon en maan en sterren tot licht gaf op ons pad. Looft Hem die ook de mensen tot vreugd geschapen heeft, en die ons onze schulden om Jezus' wil vergeeft.

15 Gezang 146: 1, 2, 3 3 O God, die ons in Christus een machtig Vader zijt, verlos ons van het kwade, nu en in eeuwigheid. Leer ons als kind'ren leven en spelen in uw hof en met de eng'len zingen Uw glorie en Uw lof.

16

17 Lezen Psalm 51 1 Voor de koorleider. Een psalm van David, 2 toen de profeet Natan hem had bezocht, nadat hij met Batseba geslapen had. 3 Wees mij genadig, God, in uw trouw, u bent vol erbarmen, doe mijn daden teniet, 4 was mij schoon van alle schuld, reinig mij van mijn zonden. 5 Ik ken mijn wandaden, ik ben mij steeds van mijn zonden bewust,

18 Lezen Psalm 51 6 tegen u, tegen u alleen heb ik gezondigd, ik heb gedaan wat slecht is in uw ogen. Laat uw uitspraak rechtvaardig zijn en uw oordeel zuiver. 7 Ik was al schuldig toen ik werd geboren, al zondig toen mijn moeder mij ontving, 8 maar u wilt dat waarheid mij vervult, u leert mij wijsheid, diep in mijn hart. 9 Neem met majoraan mijn zonden weg en ik word rein,

19 Lezen Psalm 51 was mij en ik word witter dan sneeuw. 10 Laat mij vreugde en blijdschap horen: u hebt mij gebroken, laat mij ook juichen. 11 Sluit uw ogen voor mijn zonden en doe heel mijn schuld teniet. 12 Schep, o God, een zuiver hart in mij, vernieuw mijn geest, maak mij standvastig, 13 verban mij niet uit uw nabijheid, neem uw heilige geest niet van mij weg. 14 Red mij, geef mij de vreugde van vroeger, de kracht van een sterke geest.

20 Lezen Psalm 51 15 Dan wil ik verdwaalden uw wegen leren, en zullen zondaars terugkeren tot u. 16 U bent de God die mij redt, bevrijd mij, God, van de dreigende dood, en ik zal juichen om uw gerechtigheid. 17 Ontsluit mijn lippen, Heer, en mijn mond zal uw lof verkondigen. 18 U wilt van mij geen offerdieren, in brandoffers schept u geen behagen.

21 Lezen Psalm 51 19 Het offer voor God is een gebroken geest; een gebroken en verbrijzeld hart zult u, God, niet verachten. 20 Wees Sion welgezind en schenk het voorspoed, bouw de muren van Jeruzalem weer op. 21 Dan zult u de juiste offers aanvaarden, offers in hun geheel verbrand, dan legt men stieren op uw altaar.

22 Lezen 2 Korintiërs 12: 9-10 9 maar hij zei: ‘Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid.’ Dus laat ik mij veel liever voorstaan op mijn zwakheid, zodat de kracht van Christus in mij zichtbaar wordt. 10 Omdat Christus mij kracht schenkt, schep ik vreugde in mijn zwakheid: in beledigingen, nood, vervolging en ellende. In mijn zwakheid ben ik sterk.

23

24 Thema: Je hebt niet meer dan mijn genade nodig.
Preek Thema: Je hebt niet meer dan mijn genade nodig.

25

26 Psalm 51: 5 5 Schep in mij, God, een hart dat leeft in 't licht, geef mij een vaste geest, die diep van binnen zonder onzekerheid U blijft beminnen, verwerp mij niet van voor uw aangezicht. Ontneem mij niet uw heilge Geest, o God, laat in uw heil mijn hart zich nu verblijden, en richt geheel mijn wil op uw gebod, dan zal ik zondaars op uw wegen leiden.

27

28 Apostolische geloofsbelijdenis
Ik geloof in God de Vader, de Almachtige, Schepper van de hemel en de aarde. En in Jezus Christus, zijn eniggeboren Zoon, onze Here; die ontvangen is van de Heilige Geest, geboren uit de maagd Maria; die geleden heeft onder Pontius Pilatus, is gekruisigd, gestorven, en begraven, neergedaald in de hel; op de derde dag opgestaan uit de doden; opgevaren naar de hemel, en zit aan de rechterhand van God de Almachtige Vader;

29 Apostolische geloofsbelijdenis
vandaar zal Hij komen om te oordelen de levenden en de doden. Ik geloof in de Heilige Geest. Ik geloof een heilige, algemene, christelijke kerk, de gemeenschap der heiligen; vergeving van de zonden; opstanding van het vlees; en een eeuwig leven.

30

31 Collecte 1e collecte: Zending 2e collecte: Beheer & Administratie

32 Agenda aanstaande week
zondag 6 augustus Kerkdienst - br. J. Kuiper (Assen ) Kerkdienst - br. I. v. Apeldoorn Bloemen bezorgen: Fam. H. Bijzitter zondag 13 augustus Kerkdienst - br. P. Staat Kerkdienst - br. I. van Apeldoord Bloemen bezorgen: Fam. H. Huitema

33 Jarigen aanstaande week
Di Vera Hoekstra (7) Wo M. Bijzitter (26) Do A.M. van Rekum (38) Do W. Jongsma - Kroes (83) Do W. Schaaij (62)

34

35 Lied 442 Uit: Liedboek voor de Kerken
1 Jezus, ga ons voor deze wereld door, en U volgend op uw schreden gaan wij moedig met U mede. Leid ons aan uw hand naar het vaderland.

36 Lied 442 Uit: Liedboek voor de Kerken
2 Valt de weg ons lang, zijn wij klein en bang, sterk ons, Heer, om zonder klagen achter U ons kruis te dragen. Waar Gij voor ons tradt, is het rechte pad.

37 Lied 442 Uit: Liedboek voor de Kerken
3 Krimpt ons angstig hart onder eigen smart, moet het met de ander lijden, Jezus, geef ons kracht tot beide. Wees Gij zelf het licht dat ons troost en richt.

38 Lied 442 Uit: Liedboek voor de Kerken
4 In de woestenij, Heer, blijf ons nabij met uw troost en met uw zegen tot aan 't eind van onze wegen. Leid ons op uw tijd in uw heerlijkheid.

39

40 Amen

41

42 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Agenda aanstaande week"

Verwante presentaties


Ads door Google