Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Advertisements

De les van de graankorrel
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Ik wens je De kracht van god.
Kerstviering kleuterbouw
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dankdag 2010 “ De School met de Bijbel” Thema: “Danken is Vieren”
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Kindermoment.
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
GOD.
Woord van Leven Mei 2011.
Laat ons met elkander, Laat ons met elkander zingen prijzen loven de Heer. Laat ons dat tesamen doen: zingen, prijzen loven de Heer,
Jezus verliest de liefde van mensen
Welkom in deze kerkdienst
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Welkom.
Welkom op TOV!.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Hartelijk welkom in de kerk!
Welkom op TOV!.
Met handen en voeten geloven 1
Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
Met foto’s en gedichten.
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Lekker gegeten??.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Woord van Leven Maart 2011.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Welkom.
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
We wensen elkaar een fijn jaar!!
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
HEY PSSSST.....
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
‘Mixed up piles’.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welke God? De drie-enige God Occultisme Afgoden Allah = God?
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Welkom in deze kerkdienst
Transcript van de presentatie:

Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God

De “Adrianen” heten iedereen van harte welkom en helpen waar ze kunnen.

De presentatie van deze middag ligt in handen van: Sjoert en Marlisa !

Welkom, welkom welkom iedereen doe je met ons mee Welkom, welkom welkom iedereen doe je met ons mee? We beginnen zo meteen. Welkom, welkom fijn dat jij er bent! Zing gezellig mee als jij het liedje kent.   Maar eerst nog even dit voor we verder gaan tellen we tot drie en dan roep jij je naam 1, 2, 3 ... Je mag er zijn! Wie ik? Ja jij! Je hoort er helemaal bij Had je zeker niet gedacht?

Dan gaan er nu een aantal wensen in vervulling Dan gaan er nu een aantal wensen in vervulling. De eerste wens: Albertine, Rosalie en Romée willen graag kniepertjes bakken voor de hele zaal. Ria zal ze daarbij helpen en ze kunnen gelijk aan de slag.

Wens 2: Thijn wil graag een keer koster zijn in de kerk en mag ook gelijk aan de slag met Anne Rens wil graag Keeper training van de keeper van het 1e elftal van Omlandia en krijgt via een filmpje te horen dat ook deze wens binnenkort in vervulling gaat.

Wie is er binnenkort jarig? Weet je wat? Iedereen! Vandaag is het de dag om nooit meer te vergeten De Here God heeft jou al weer een jaar gespaard En daarom is het feest en zijn er mooie slingers Jij krijgt de cadeautjes en wij een stukje taart Wij wensen jou van harte In je nieuwe levensjaar Gods zegen en nabijheid toe En zingen met elkaar Het aller-, allerbeste Het ga je reuzegoed Bij alles wat je leren mag En alles wat je doet Hieperdepiep Hoera! In de gloria! Wie is er binnenkort jarig? Weet je wat? Iedereen! Jezus, U bent mijn vriend U bent een vriend die om mij geeft en die mij keer op keer vergeeft Ook als ik domme dingen doe toch bent U daar. En ook al ben ik soms niet trouw toch weet ik dat U van me houdt Jezus, U bent mijn vriend.

Noa wil opa graag even in het zonnetje zetten. FF serieus Noa wil opa graag even in het zonnetje zetten. en haar wens: een paardrijles, gaat in vervulling

Ondertussen luisteren en kijken wij naar het bijbelverhaal van Hanna Hanna heeft ook een wens, heen hele grote wens. Hanna en Elkana willen graag een kindje en elke dag vraagt Hanna aan God om haar toch een kindje te geven. ‘Alstublieft, Heer, laat mij ook een kindje krijgen’ smeekt ze. ‘Als u mij een zoon geeft, dan zal hij van U zijn en dan zal ik hem terugbrengen naar de tempel om U als één van Uw priesters te dienen. En Hanna’s wens gaat in vervulling. Ze krijgt een zoontje, Samuël en als hij groot genoeg is brengt ze hem naar de tempel, naar de priester Eli.

Mijn grootste wens is niet om rijk te zijn, dat ik alles heb: zakken vol met geld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Refrein: Want bij U heb ik vrede, bij U heb ik vrede. Mijn grootste wens is niet om sterk te zijn, dat ik alles kan net als een superheld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Mijn grootste wens is niet om slim te zijn, dat ik alles weet en ieder staat versteld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Daniël heeft twee wensen, hij wil graag iets uitvinden waardoor alle mensen weer beter kunnen worden, maar daarvoor zal hij toch nog veel moeten leren. De tweede wens, knuffelen met een hondje kan wel direct in vervulling gaan.

Hiervoor laten zelfs de bak-dames hun apparaat even in de steek. En dan een spel: PROPPEN Gaan er meer dames of meer heren in een tentje? Hiervoor laten zelfs de bak-dames hun apparaat even in de steek. 25 dames en 28 heren, de mannen winnen!

Ook de kniepertjes zijn overheerlijk en worden uitgedeeld De wens van Jan: frikandel van 1 meter eten. Hierbij krijgt hij hulp van de hele zaal Ook de kniepertjes zijn overheerlijk en worden uitgedeeld Noa heeft genoten van haar eerste paardrijles

Vele handen maken licht werk. Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap,  en zijn zegen, Ga met God, tot de volgende keer. Dit is mijn gebed voor jou, elke dag steeds weer: Vele handen maken licht werk.