Evaluatie Trainingskamp Cyprus 2015 Scores en reacties deelnemers en begeleiding.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

FAIR PLAY NOT ONLY FOR THE GAME !
Sint-Jozefinstituut Kessel-Lo Vormingsinstituut voor de Begeleiding van Gehandicapten Stellen voor:
Gemaakt door Odessa koorevaar
door: Roderick Juffermans
Les 33 Dit wordt mijn spreekbeurt
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ! Een avondje stappen….
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Informatiebijeenkomst Archipel Kenniscentrum
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Train de trainer Levensboeken Beatrijs Van der Heijden
Welkom. Ons doel Plezier in sport beleven Zich thuis voelen bij DFS Verbetering van prestaties en verhogen van kwaliteit.
TALENT groep jaar Hoe ondersteun ik mijn kind met talent?
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Inleiding Mentale Training Rico Schuijers
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Hogescholen in Dialoog
DIDACTIEK=MANAGEMENT
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
My presentation of learning
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
Videodossier ICLON,I.Steen. Opbouw -Introductie -Vraaggesprek -Resultaat.
Iedereen coach naar Jef Clement.
Door oplossingsgericht begeleiden naar opbrengstgericht werken
 Creativiteit Voorwaarden – hoe begeleiden?  Voorwaarden om creatief te zijn:  Veiligheid  Vrijheid  Uitdaging  Eigenschappen van de begeleider.
Muzische vorming 2 BaLO les 9
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Reflectie.
Doelstellingen formuleren
Welkom op onze thema-avond
Ethisch Verantwoord Sporten. Panathlonverklaring als aanzet voor verdere acties voor meer ethiek in de sport.
Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
De oudere stagiaire.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®
Visie & Strategie.
Van student naar werknemer naar partner…. Studie.
Hallo.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
Lancering Traject
Gezondheid stimuleren doormiddel van bewegen en voeding
Leerstijlen KOLB SJM.
7 December Agnietenhof Tiel
Informatie Continurooster 5 gelijke dagen model Informatie Continurooster 5 gelijke dagen model Mei 2015 Dhr. B. Korenstra c.b.s. de Vuurvlinder.
Evaluatie Orientatieweek opleiding verpleegkunde Schooljaar
Mentale begeleiding Theoretische inleiding Zelfvertrouwen
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Stage presentatie Dierenambulance Groningen Jeremy Corcoran 2015/2016
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Informatieavond schooltijden. Informatieavond   Aanleiding   Warming-up   Algemene info   Pauze   Aan de slag   Afsluiting en vervolg.
Voorlichting school & voetbalVoorlichting schoolproject SCHOOL & VOETBAL op het Segbroek College.
Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Welkom op onze thema-avond
Sociale vaardigheden leren door buitensport. 1. Inleiding 2. Buitensportactiviteiten 3. Theoretische achtergrond 4. Inschrijvingsprocedure 5. Trainingsbijeenkomsten.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
Westfriezen Hoe gaan wij de club nog mooier maken? Jeugdbeleid
Mentale begeleiding Jan Paul van Veenen Jeugdhulpverlening VHT-er
De knop om!!!!!.
Reis- en Projectweek Thuisproject.
Transcript van de presentatie:

Evaluatie Trainingskamp Cyprus 2015 Scores en reacties deelnemers en begeleiding

 Doelstellingen Trainingskamp  Scores Deelnemers  Reacties Deelnemers  Scores Begeleiding  Reacties Begeleiding  Verbeterpunten  Conclusies Evaluatie

Algemene doelstelling: Een optimale voorbereiding voor de A/B zwemmers van zwemclub Eijsden voor het behalen van topprestaties tijdens de kring-, nationale- en internationale kampioenschappen. Doelstellingen Trainingskamp

1.Fysieke ontwikkeling Verbeteren van conditie (bewegingseigenschappen) Verbeteren van technieken (basis- en specifieke technieken) 2. Cognitieve ontwikkeling Specifieke wedstrijdvoorbereiding Mentale voorbereiding wedstrijd Race opbouw Technieken Doelstellingen Trainingskamp

3. Verbeteren competenties op gedragsniveau Eigen verantwoordelijkheid Samenwerking Omgaan met stress (winnen en verliezen) Probleem oplossend gedrag Omgevingssensitiviteit verhogen 4. Positieve ervaring Plezier Leermomenten Beleving Doelstellingen Trainingskamp

Scores Deelnemers

 Ik vond het een toptrainingskamp.  Was een afwisseling tussen trainen en plezier  Voor mijn idee is de A/B groep nog hechter geworden na dit trainingskamp  De lunch 's middags was heel goed  Ook de extra activiteit op de banaan was erg leuk !  Volgend jaar weer  Ik vond het een leuk en goed geregeld trainingskamp. Bedankt ervoor ! Ik vond het een super leuk en leerzaam trainingskamp.  Hiervoor wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt,  Het trainingskamp in Cyprus is zeker voor herhaling vatbaar. De begeleiding heeft heel goed de groep gesteund en ook de lunch prima verzorgd !!  Ook respect voor de trainers De volgende keer weer DJ Ed Reacties Deelnemers

Scores Begeleiding

 Voor de feestavond zorgen voor muziek  Alcohol gebruik tijdens de laatste avond is voor sommigen veel te veel geweest.. Misschien de volgende keer meer restricties invoeren.  Niets dan lof en goede herinneringen aan een geweldige week  Wil de volgende keer graag weer mee  Wellicht de volgende keer iets meer theorie sport- studie en voeding Reacties Begeleiding

Scores Deelnemers vs Begeleiding

 Verbeterpunten voor het volgende trainingskamp Verbeterpunten

 Wat moeten we doen om een 10 te halen ?! Conclusies