Introductie Allors Applications. Modules Personen en Organisaties Product/voorraad beheer Ordermanagement Transport Werkopdrachten Facturering Financiële.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Relaties Contractmanager (Presentatie Peter Streefkerk)
Advertisements

Hoofdstuk 4 Het verkoopproces
Wat voor zelfstandig ondernemer u ook bent (ZZP, DGA, freelancer, andere eenmanszaak, of bv MKB) of wat voor onderneming u ook heeft... wij hebben voor.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Winst- & verliesrekening (of resultatenrekening of baten- & lastenrekening) Het Eigen Vermogen verandert als gevolg van de bedrijfsactiviteiten gedurende.
2 Basismodel voor Objecten Afnemend Veld of klant Product of dienst Middelen Neemt af Wordt gemaakt met.
In week 2 moesten we zelf besluiten hoeveel we zouden inkopen.
Beleid en budget, kader 2014 Huis van de Psychologie in relatie tot de sectoren Paul Kop 11 april 2013.
Aansluiting van het Hoger Onderwijs bij MedischOnderwijs.nl 2 november 2007 Aansluiting van het Hoger Onderwijs bij MedischOnderwijs.nl P.M.Bloemendaal.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Dienstverlenende ondernemingen
Navigate JPhM 1april2003 ®. Navigate JPhM 2april2003 Wat doet Site Support Management. Organiseren van directe facilitaire dienstverlening (bv onderhoud,
© Copyright 1998 by KPMG Management Consulting N.V. 2.2 De fasen in het leven van de IV- infrastructuur.
Bestedende beheerder Een eerste stap naar budgethouderschap.
4 P´s en 3 R-en MK01.
Een startersgids voor innovatie
Distributiefuncties Producent (goederen) Eindgebruiker
Module 6: Kantoortechnieken
Werken met Mamut; Waar te beginnen ?
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Bedrijfseconomie De docent: drs J. Renaud.
Balans Schematische weergave
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
27 januari 2011.
Het verkoopproces Hoofdstuk 6 De verkoopfunctie Het voorraadbeheer
BFS Verbetertraject SZW & CBS 20 juni 2011 Johan van Essen (SZW/FEZ)
"Hoe klantenbinding de waarde van uw onderneming kan maximaliseren”
Acquisitie.
Marketing 1.1 Introductie 12 november Marketing Wat is marketing? Schrijf voor jezelf 5 kernwoorden op die te maken hebben met marketing.
De kern van het arrangeren
Mamut SERVICE SUITE.
1 Werkwinkels Een integrale benadering xxxx. 2 Vandaag Werkwinkels - waarom?  Definitie  Doelstellingen  Uitgangspunten Wat gebeurt er in een Werkwinkel?
Business Model Generation Avans 30 januari 2012.
Beleidsmediation Samen kom je verder Festival Zizani Festival Zizani 27 maart 2008 Hans Slooijer (SGBO)
Consument Onderdeel marketing. Wat is marketing?.
MARKETINGMIX.
Financiering en inkoop H8 Budgetten Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap.
Budgetteren H2 Inzicht in de functie van begrotingen Filiaalmanager.
Budgetteren H2 Inzicht in de functie van begrotingen Ondernemer detailhandel.
Implema ntation of UN Resolutio n 1373 Financiële sancties FOD Financiën – Thesaurie 21 April april 2015 FOD Financiën - Thesaurie.
functies detailhandel
© Copyright 2015 Nicodem & Company – Flexibiliteit van organisaties blijft achter op de markt- en technologische ontwikkelingen / sheet 1 Flexibiliteit.
Dienstverlening is van ons allemaal! Praktijkmiddag Dienstverlening Hoogeveen 10 september 2015.
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Deze week: inkoop en verkoop Probeer de focus te verleggen van het intypen van de voorgeschreven instructies naar de grote lijn.
Hoger Onderwijs Wolters Noordhoff
H9 Sturen. Bewaking scope Door scope verandering is er kans dat er meer geleverd wordt dan afgesproken Meer leveren betekent meer kosten Meer leveren.
Algemene Ledenvergadering 12 oktober 2015 Financiële presentatie.
De kosten van personeel Antwoorden 10.1 tm Bezit Kosten Eigen Vermogen Schuld Schulden.
SKILLS KWARTAAL 4 Kwartaal 4 les 1. Indeling kwartaal 4 WeekInhoud les Week 1Canvas business model en oefenen Week 2Theorie over schrijven technisch paper.
Programma Algemene introductie SAP Navigeren in SAP Stamgegevens FI/CO
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
SPIN-intro SPIN – PROJECT INFORMATIE module ir. Harald Krijger.
TRIJNTJE LUCASSEN Van IBL naar managementinformatie: ideeën en plannen.
Handboeken in de praktijk Frans Smit – Gemeente Meppel.
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
De factuur.
Gemaakt door: Zoë van Aken MCE2D.
Verschil offerte/factuur
26/10/2016 Stand van zaken betreffende de nieuwe organisatie van de Algemene Directie Instellingen en Bevolking.
Voeg hier een foto van het product in
Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud
Financiële planning (deel 2)
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Rapportage van voortgang of status
Checklist for Savings & Added Value
Taakcluster … Taakcluster 1 Taakgebied… Functies Rollen Taakgebied 2
Productnaam.
Customer service & Relatiemanagement
Transcript van de presentatie:

Introductie Allors Applications

Modules Personen en Organisaties Product/voorraad beheer Ordermanagement Transport Werkopdrachten Facturering Financiële administratie Personeelsbeheer

Personen en Organisaties Wat zijn de kenmerken van de mensen en organisaties Welke relaties zijn er tussen mensen onderling, organisaties onderling en tussen mensen en organisaties Wat zijn de adressen, contact mechanismen Wat voor soorten contactmomenten zijn er geweest en wat moet er gebeuren naar aanleiding van deze contacten

Product/voorraad beheer Hoeveel voorraad is nodig Wat zijn de prijzen en kosten van de services en producten die we bieden Waar kunnen we producten en diensten inkopen tegen de beste prijzen

Ordermanagement Wanneer kunnen we de producten leveren Wie is verantwoordelijk voor de order Wat is de afgesproken prijs voor de order Welke personen en organisaties zijn betrokken bij de order Door wie is de order geplaatst en naar wie moet de order verscheept worden Was er een goedgekeurde offerte voor de order Welke algemene voorwaarden waren van toepassing op de order

Transport Wat is de inhoud van het transport, waar moet het naar toe en wanneer moet het verzonden worden Wat is de status van het transport Welke documenten behoren bij het transport Hoe vind het transport plaats en via welke route

Werkopdrachten Wat is de werkvoorraad Wie is daarbij betrokken en in welke rol Wanneer moet het werk uitgevoerd worden en hoe lang zal het duren Wat is de huidige status van de opdracht Zijn de nodige resources beschikbaar en zo niet, wanneer dan wel.

Facturering Wat is de relatie tussen factuur enerzijds en order, werkopdracht en transport anderzijds Wie is wat verschuldigd aan wie Wat is de status van de factuur Hoe is de betaalgedrag van de debiteur

Financiële administratie Hoe is de huidige financiële positie en hoe is er de afgelopen periode gepresteerd Welke transacties hebben er plaatsgevonden Welke kosten zijn er gemaakt Zijn er budgetten opgesteld en hoe is er gepresteerd ten opzichte van deze budgetten

Personeelsbeheer Wie is er in dienst Welke functies zijn er binnen de organisatie Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van elke functie Zijn er vacatures Wat zijn de competenties van een persoon Wie rapporteert aan wie Wat is het salaris van iedereen Welke overige Employee Benefits heeft een persoon Wie heeft er gesolliciteerd Wat is het verloop en wat is de oorzaak daarvan

Questions?