F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Voorlichting STUDIEJAAR INFORMATICA OPLEIDINGEN (TI, INF, BI)
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Gemaakt door Odessa koorevaar
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Vapro -D Month Year Givaudan.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG LIJST NR. 2 BEZOEK: KAMER VAN BRABANT. WHAT: Bezoek een tv studio opname met publiek Kamer van Brabant.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Het grootste Chinese lichtspektakel van Europa
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Team Creja’s Christopher, Renske, Eliel, Jill, Amber, Sjef
de deur liep in degene die niet meer kon. Joringel komt.
het dorp kookte naar vogels. harder onderging hij rond Joringel.
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
harder onderging hij rond Joringel. de mantel pakte weg.
zo raakte de kooien verlost en jammerden. vlakbij viel hij voor haar op de was.
Glow.
Glow.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?
Presentatie studiecoaching
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het jungle feest.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Mijn ervaringen in (land). Intro  Naam/land/soort vrijwilligerswerk/voorbereiding etc. (Plaats op deze pagina bijvoorbeeld een mooie foto) 1.
Glimlach...en zet het geluid aan. Glimlachen is besmettelijk,
Lesstof over seksueel misbruik
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Problemen Alom. Ik heb dikke problemen met mijne computer, mogelijk een virus !!!?
Stage: Basisschool de Klingerberg
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
ONDERWIJS AAN (POTENTIEEL) BEST PRESTERENDE LEERLINGEN
Motorschakelingen - Werking 3 fase motor - Aan – uitschakeling
Taalkundige feiten en hypothesen
En terwijl hij onderweg was, gebeurde het dat hij dicht bij Damascus kwam …
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
‘Mensen, bega toch geen schanddaad. Zoiets kunt u niet doen: deze mensen zijn bij mij te gast. Ik heb hier mijn dochter, die nog maagd is, en de bijvrouw.
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Kennismaking M&O “Een eerste indruk”. Onderwerpen.  Persoonlijke ervaringen.  Motivatie  Beweegredenen.  Verwachtingen  Leervraag.
Mat 4:17 ‘Kom tot inkeer,’ zei hij, ‘want het koninkrijk van de hemel is nabij!’ Mat 4:17.
Eenzaamheid NHN Doelgroep Jongeren Volwassenen Ouderen - 48%
Transcript van de presentatie:

F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst

O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is het verschil

W AT ZIJN DE VERWACHTINGEN VAN DE DOELGROEP VOORAF ? In de eerste instantie verwachtte ik vooral senioren en gepensioneerde mensen die in hun vrije tijd weinig tot niets te doen hebben. Ook een enkele natuurliefhebber van middelbare leeftijd zou perfect in mijn beeld van de floriade passen

W AT IS DE ERVARING VAN DE DOELGROEP. Ik zal mijn ervaringen van de doelgroep in foto’s uitdrukken ; )

O F GAAT HET TOCH ANDERS ? Toch liepen er ook enkele jongere mensen van middelbare leeftijd rond, zo kwam een groepsgenoot een 32 jarige kennis van hem tegen met zijn vriendin Een andere klasgenoot van me was nogmaals geweest in het weekend en ook hem viel het op dat er toen een meer divers publiek was dan de dag dat we met school waren

W AT IS HET VERSCHIL ? Het verschil van de doelgroep die ik verwachtte aanwezig te zijn en de doelgroep die er daadwerkelijk rondliep is nihil. Wat wel opviel is dat er in het weekend schijnbaar veel jongere mensen lopen. Dat is te verklaren dat deze mensen meestal werken doordeweeks.

W E SLUITEN AF MET EEN PRACHTFOTO