Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Gesprekjes….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Verrassing!!.
Louis.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Vrouw vs. man -.
De doos.
Wat maakt het leven zinvol?
Een blondine ging naar een
Het ziekenhuisvenster.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Logica in al zijn zin en waanzin.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Voor een lieve vriend of vriendin
EEN VERRASSING KRIJGEN
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Voor Aranka... Van Aart.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Een liefdesgeschiedenis
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
Jezus roept de leerlingen
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De koning van de kikkers
De profeet Pablo Gargallo ( ).
Om soms eens dieper over na te denken
Wat een oude haan deed om niet vervangen te worden door een jongere...
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Altijd online!.
DE SPIEGEL.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
O Heer, wat ben ik moe!.
‘Mensen, bega toch geen schanddaad. Zoiets kunt u niet doen: deze mensen zijn bij mij te gast. Ik heb hier mijn dochter, die nog maagd is, en de bijvrouw.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
MensERGERje niet!. Terwijl Jerobeam in Bethel bij het altaar stond om reukwerk voor het gouden kalf te verbranden, kwam een profeet van de HERE.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Woorden en tijd.....
Transcript van de presentatie:

Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.

Op een dag ging een oudere vrouw met een tas vol geld naar een bank. Aan de balie stond ze erop dat ze alleen met de bankdirecteur wilde praten, om een spaarboekje te openen, “Luisterd u alstublieft…. , het gaat hier om heel veel geld”. Na een lange discussie hebben ze de vrouw naar de bankdirecteur gebracht - de klant is koning!!!

De bankdirecteur vroeg naar de geldsom, die de vrouw op de bank wou zetten. Zij vertelde hem dat het om 10 miljoen euro ging. Ze maakte haar tas leeg voor hem. Natuurlijk was de bankdirecteur nieuwsgierig naar de herkomst van het geld. “Lieve vrouw, het verrast mij, dat u zoveel geld bij u hebt - hoe hebt u dat gedaan?” De oudere vrouw antwoordde hem “Heel simpel. Ik wed!”

“Wedden?”, vroeg de bankdirecteur, “Wat voor weddenschappen?” De oudere vrouw antwoordde: “Nou ja, al het mogelijke. Bijvoorbeeld, ik wed met u voor 25.000 euro, dat uw ballen vierkant zijn!” De bankdirecteur schoot in de lach en zei: “Dat is toch belachelijk! Op deze manier kunt u toch nooit zo veel geld verdienen.”

Nou ja, ik zei al eerder, dat ik op deze manier mijn geld verdien Nou ja, ik zei al eerder, dat ik op deze manier mijn geld verdien. Bent u bereid om op deze weddenschap in te gaan?” “Natuurlijk”, antwoordde hij. Het ging inderdaad om veel geld. “Ik wed dus voor 25.000 euro dat mijn ballen niet vierkant zijn.”

De oudere vrouw antwoordde: “Afgesproken, maar omdat het om heel veel geld gaat, zou ik dan morgen om 10.00 uur met mijn advocaat langs kunnen komen, zodat we ook een getuige hebben?” “Natuurlijk!” De bankdirecteur ging akkoord.

De komende nacht was de bankdirecteur al heel nerveus en was al uren bezig met zijn ballen zeer nauwkeurig te bestuderen. Eerst van de ene dan van de andere kant. Hij zal de weddenschap winnen, heel zeker! De volgende ochtend, om 10.00 uur kwam de oudere vrouw met haar advocaat de bank binnen.

Ze stelde de beide heren voor en herhaalde de weddenschap voor 25 Ze stelde de beide heren voor en herhaalde de weddenschap voor 25.000 euro. En opnieuw accepteerde de bankdirecteur deze weddenschap dat zijn ballen niet vierkant zijn. Daarop vroeg ze hem om zijn broek naar beneden te laten, om de zaak een keer te bekijken.

De bankdirecteur liet zijn broek zakken, de oudere vrouw kwam dichterbij, bekeek de zaak in alle rust en vroeg hem dan voorzichtig of ze zijn ballen mocht aanraken. “Oké.” zei de bankdirecteur overtuigend. ”Het is 25.000 euro waard en ik begrijp dat u heel zeker wilt zijn.” Daarop kwam de vrouw nog een beetje dichterbij en woog de ballen van de man in haar hand.

Toen merkte de bankdirecteur dat de advocaat begonnen was met zijn hoofd tegen de muur te slaan. De bankdirecteur vroeg aan de vrouw: “Wat is er aan de hand met uw advocaat?” Zij antwoordde: “Niks, ik heb enkel met hem voor 125.000 euro gewed dat ik vandaag om 10.00 uur de ballen van een bankdirecteur in de hand zou houden.”

De herkomst van deze mop is niet bekend, maar het brengt iedereen geluk die hem verder verstuurt.

Wees gelukkig EINDE