Dit willen we NIET in Vilvoorde

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Open-up / over de streep
Uitleg over de politiek !
Life in the universe.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
60+ Gezond en Wel in Drijber, Spier en Wijster 9 NOVEMBER 2012.
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Grenzen aan medisch handelen Mw B (oud) VG/ Paar jaar geleden CVA  woonachtig in vplg huis de Rijp. 3 weken geleden nogmaals groot bloedig.
Beelden storm.
De Slippertjes.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Gods verborgen glans.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Een verhaal om te onthouden
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Het leven.
Het potje
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Modern Sprookje Kikkerkoning.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Boekbespreking van Levi Steevensz 12 Mei 2009
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
1 Gewoon boeiend om daar in bezig te zijn. Inleiding op de stellingen Köhler Je zou elke bijeenkomst willen beginnen met de woorden: “… In den beginne.
Euripides Medea 1e epeisodion
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rode Rozen.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
Hij was maar een clown in ’t wit en in ’t rood hij was maar een clown
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie ‘Rode Centjes’.
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
 De familie Steenwijk: › Hoofdpersonage: Anton (12 jaar) › Peter (zijn oudere broer) › vader (griffier) › Moeder  In Haarlem.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Een wijze les voor jullie:
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
DE POSTBODE.
Wie ben ik?.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
HET OUDE EGYPTE DOOR KYARA.
Stage: Basisschool de Klingerberg
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
‘Mixed up piles’.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Casus OGGZ Leger des Heils Brijder Verslavingszorg REAKT GGZ Midden-Holland.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Myrna, een 5-jarig meisje werd gezien wegens een recente uitspraak aan moeder: ‘papa zit aan mijn plassertje’. Anamnese en lichamelijk onderzoek vertoonden.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Rapporteren, waarom en hoe?
M I E U W W o W Grappig!!!!!!!! Zielig………… DEZE KEER:
Transcript van de presentatie:

Dit willen we NIET in Vilvoorde

Vrouw (62) uit Lochristi ligt maandenlang dood in woning LOCHRISTI In een huis in de Oude Veldstraat in Lochristi heeft de politie vanmorgen het stoffelijk overschot van een 62-jarige vrouw gevonden. De bewoonster lag al maanden dood op haar bed zonder dat iemand van haar overlijden afwist. 20/02/15 - 12u15 Bron: HLN.be - Eigen berichtgeving Ze werd voor het laatst gezien in juli of augustus vorig jaar Eén buurman werd ongerust en verwittigde vanochtend de politie Ze werd voor het laatst gezien in juli of augustus vorig jaar. Of ze al sinds de zomer dood is, ligt voorlopig niet vast. Het parket komt ter plaatse om de situatie verder te onderzoeken. Er zal geen autopsie uitgevoerd worden en er wordt ook geen wetsdokter aangesteld omdat alles wijst op een natuurlijk overlijden. De vrouw was niet als vermist opgegeven omdat de buurtbewoners ervan uitgingen dat ze voorlopig elders verbleef. Eén buurman werd echter ongerust en verwittigde deze ochtend de politie. Die viel binnen in het huis en trof daar uiteindelijk het lichaam aan. De woning is voorlopig verzegeld.

Vrouw maandenlang dood in huis: 'Dachten dat ze in Gent was' 20/02/2015 om 13:44 door jva, bst In de Oude Veldstraat in Lochristi ontdekte de politie vrijdagochtend het lichaam van een 62-jarige vrouw. De vrouw zou al maanden dood op haar bed hebben gelegen. Volgens de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen stierf de vrouw een natuurlijke dood. De vrouw werd voor de laatste keer gezien in juli 2014. Niemand zou van haar overlijden op de hoogte zijn geweest. Uiteindelijk verwittigde een ongeruste buurman de politie. Omdat alle vaststellingen wijzen op een natuurlijke dood, werd geen wetsdokter aangesteld en er zal geen autopsie plaatsvinden. Volgens het parket zou de vrouw al deze zomer zijn overleden. Volgens om omwonenden had de vrouw de laatste jaren weinig of geen contact met haar buren. 'Wij hadden wel gezien dat de postbus overvol zat, maar waren ervan overtuigd dat ze maanden geleden al ergens in Gent opgenomen was', zegt een buurvrouw die niet bij naam genoemd wil worden. De rolluiken van de woning waar de vrouw werd aangetroffen zijn volgens de buren ook al maanden gesloten.

Daarom starten we met:

door (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord Vriend aan huis door (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord

Vriend aan huis = (te) veel senioren zijn alleen en hebben hulp nodig op allerlei vlakken, of gewoon wat gezelschap Daarom: Ondersteuning voor senioren met als doel VEREENZAMING tegen te gaan.

Waar? REGIO Vilvoorde

Hoe? Vrijwilligers * gratis Huisbezoeken SAMEN lachen, wandelen, spelen, babbelen, lezen, samen…

0495 45 75 65 in samenwerking met warmkracht@gmail.com contacttelefoonnummer: 0495 45 75 65 (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord Rollewagenstraat 152 1800 Peutie www.warmkracht.be in samenwerking met