De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de buren het een heel leuk idee om een dia reportage te maken.

2 Dit is de buurman. Hij was tot voor kort een graag geziene collega bij de Ergon en wel op de patat puntzak vouwerij. Tot dat de patat puntzak vouw machine ontplofte.

3 Hier zie je onze buurvrouw. Altijd in voor een grapje.

4 Ze hebben acht gezonde kinderen
Gustaaf is de jongste en hij is helemaal gek van Pokemon. Zo erg dat hij er zelfs is op gaan lijken!

5 Harrie met zijn vrouw (tevens zijn nichtje) Gerda

6 Douwe ! Dit is haar lievelings zoon”Douwe“ volgens de buurvrouw heef hij last van een zeldzame huidziekte. Op de volgende dia zie je zijn schattige vrouw.

7 Barbara Barbara, en voor vrienden Barbie.

8 Henkie Met Henkie is het altijd dolle boel, helaas is zijn darmflora al jaren niet helemaal in orde. Maar daar heeft hij goed mee leren leven!

9 Nora Hun jongste dochter Nora tevens de nog laatst levende new kids on the block fan.

10 Umberto Bij elk familie feestje goed voor een vrolijke noot.

11 Samanta Sam het sexy gedeelte van de familie………………………………………………………………………………………………..Sorry verkeerde foto.

12 Sam Zo dit is beter.


Download ppt "Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de."

Verwante presentaties


Ads door Google