St. Dominic High, St. Maarten en Onderzoek

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op reis langs de voorzieningen
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Onze visie: Zie, slaat uw ogen op en beschouwt de velden
Waarom ben ik hier op aarde?
De historie & de toekomst
CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010.
Presentatie door Theo Alberts, lid MDJC
De Biezenhof een BAS-school? een BAS-school?. Voorgeschiedenis n maart tot september 2010: Waar willen we naar toe? n september 2010: Presentatie BAS.
De Kor f Openbare basisschool Montessori Welkom.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Hallo Ik ben Carezza!.
Denkstof seizoen 3 aflevering 12
Onderwijskwaliteit een discussiebijdrage Herman van den Bosch.
Meervoudige intelligentie
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Krimp, kwaliteit kleine scholen en vitaliteit kleine kernen 24 april 2013.
BZ voor de Klas 3 juni 2010.
By: Deidre Leslie, Kevin Mitchell Date: 26/11/12 Class: 2A Teacher: Ms. Mavis Subject: Nederlands.
Oefeningen F-toetsen ANOVA.
LOT OP REIS.
Informatieavond dinsdag 13 november 2012
HOEZO BIDDEN?.
Frankrijk Door Jannis en Thomas.
Gemaakt door Stan Peremans
Luxemburg Van Thomas Uwents.
Alle vrouwen welkom in onze vrouwenstudio Zonneplein 33 Bergen op Zoom.
Jeugd en toekomst. Jeugd In deze presentatie worden kort en bondig de bevindingen van een aantal avonden dit jaar weergegeven. Op deze avonden is het.
4 VMBO-TL/GL Voorstellen: Tiny Arts Teamleider Examenzaken Programma Intersectoraal (PIT) TheoretischeLeerweg Welkom in (stam)lokaal mentor.
De grote oversteek Afscheidsdienst groep 8 op 30 juni 2013 m.m.v.:
Euh…, hoe gaat dat eigenlijk met het VO en die adviezen...?
1zorg-route.
2. Communiceren met pubers
Spinoza-Lyceum Amsterdam
Het werken met portfolio
Spijbelen aan het einde van het basisonderwijs en het begin van het voortgezet onderwijs : de invloed van sociale bindingen en zelfcontrole.
Kans Project Done by: Ghanisha Pohuja & Sjoerd Scott Class: 2A
Welkom op deze informatieavond
Jonge kinderen zijn kostbaar in de ogen van Jezus
1 29 juni 2014 Zoetermeer. Filippi 4 4 Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u!... DANKT te allen tijde in de naam van.
Een kansrijke veilige school!.  Het Stroink is een openbare Daltonschool.  Openbaar betekent dat de school open staat voor iedereen met respect voor.
14 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 9 19 Want hoewel ik vrij sta tegenover allen, heb ik mij allen dienstbaar gemaakt, om er zoveel mogelijk te winnen;
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Veroudering Door: Joep en Tim
Traject schooladvies Overzicht groep 7:
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
ontdek wat jij kunt bereiken
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
De niveaus. De niveaus Advies van de basisschool Werkhouding, huiswerkhouding en zelfstandigheid van het kind Intelligentie en leerprestaties van het.
Na de basisschool Presentatie Procedure naar het VO Mieke Staal Intern Begeleider 5 MW.
Strategisch belang van de internaten en opvangcentra GO!
Hoe gaat het verder na Bethel?
Waarom bidden? Filippi 44-7.
Gedaan door: Harsh Jethwani en Jared Helligar. Inhoudsopgave Het Eiland De school Introductie Het vliegveld De cultuur en toerisme Enquetes Overeenkomsten.
ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Namen: Kevin Lambert, Demar Browne  St. Maarten is een eiland in het Noord-oosten van het Cariben.  Het is een van de kleinste eilanden gedeeld in.
Door: Hanisha Wadhwani and Sophonie Emogene Klas: 2c Vak: Dutch Door: Hanisha Wadhwani and Sophonie Emogene Klas: 2c Vak: Dutch School & Eiland!
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Heike Delfmann / Lectoraat Veranderend Ondernemerschap NHL 1.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Openbaar onderwijs OBS De Carrousel - Foto: John Oud.
GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO
? Wie zijn dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het. 2, 3, 4 personen.
Transcript van de presentatie:

St. Dominic High, St. Maarten en Onderzoek Dillon Persaud, Elliott Yu 2A

Inhoudsopgave Introductie St.Maarten Historie De vlag van St. Maarten Oppervlakte en Bevolking St. Dominic High School Informatie Foto’s Het Onderzoek Conclusie

Introductie Voor onze presentatie verklaren wij zoveel mogelijk in onze tijd. We zijn van plan om informatie te geven over het eiland, onze school en het onderzoek. We hebben ook nog een aantal foto's om het meer interessant te maken.

St. maarten Ontdekt: 11 november 1493 door Christoffel Columbus Divisie: Franse kant en Nederlandse kant Waarom is de Franse kant groter dan de Nederlandse kant? (Verhaal van de 2 lopers) Vredesverdrag: 23 maart 1648, Treaty of Concordia

Oppervlakte en bevolking De Vlag van st. maarten Rood: vertegenwoordigt de moed en dapperheid van de mensen. Wit: symboliseert vrede en vriendelijkheid. Blauw: staat voor de zee en de hemel. De vlag is ontworpen door Rosie Richardson op 13 juni 1985. In 2001, is de schatting van het eiland de bevolking 30.594 77741 Mensen 40917 aan de Nederlandse kant 36824 aan de Franse kant 37 vierkant mijl. De Nederlandse kant is 16 vierkante mijl en de Franse is 21.

St. dominic high school Talen: Engels, Nederlands, Frans, Spaans Motieven voor de oprichting: kwaliteit te bieden Katholiek onderwijs, omgeving te bieden geestelijke, lichamelijke, sociale affective behoeften verdere studies in een ander land. CXC-examen systeem IB Program

Foto’s

Het onderzoek Voor het onderzoek waren de kinderen : Heel verschillend Sommige kinderen zijn goed dusver. Sommige ouders zijn al begonnen met een tutor voor hun kind te plannen. Zijn er een aantal grote verwachtingen al voor de kinderen op deze leeftijd. Zij omvatten een zakelijke persoon, arts, piloot, en zelfs muzikant In het algemeen lijken de kinderen het goed te doen op hun leeftijd.

Conclusie Voor onze conclusie, willen we zeggen dat we heel veel geleerd hebben . We hebben geleerd over onze school, ons eiland en hoe sommige kinderen zijn op hun jonge leeftijd. We hopen dat deze informatie je al een goed idee geeft van hoe de dingen hier zijn.