De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010."— Transcript van de presentatie:

1

2 CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010

3 François FILLON, geboren op 4 maart 1954 in Mans, is een Franse politicus, premier van Frankrijk sinds het begin van het presidentschap van Nicolas SARKOZY op 17 mei 2007. EINDELIJK heeft een Franse politicus de moed gehad om luidop te zeggen wat de Fransen denken. BRAVO, MIJNHEER François FILLON !!!

4 Een interessante benadering : LEREN LEVEN IN VREDE EN HARMONIE … Omdat de Franse regering de radicalen viseert werd onlangs tegen de moslims die willen leven volgens de wetten van de islamitische “Sharia” gezegd Frankrijk te verlaten om eventuele terroristische aanslagen te verijdelen. De Franse premier, François FILLON, heeft blijkbaar enkele moslims gechoqueerd door DIT te verklaren:

5 Immigranten, niet-Fransen, moeten zich aanpassen …

6 … te nemen of te laten. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt over de vraag of wij bepaalde individuen of hun cultuur beledigen. Onze cultuur heeft zich ontwikkeld uit strijd voor gerechtigheid en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die de vrijheid hebben gezocht. Onze officiële taal is het FRANS, geen Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japans, noch enige andere taal.

7 Als u dus deel wilt uitmaken van onze gemeenschap: LEER DAN ONZE TAAL !

8 De meeste Fransen geloven in God. Dat is geen christelijke verplichting, geen beïnvloeding door rechts, geen politieke druk, maar gewoon een FEIT. Omdat mannen en vrouwen deze natie hebben gesticht op basis van christelijke principes, wat officieel wordt onderwezen. Het is perfect verantwoord dit op te hangen aan de muren van onze scholen. Als God u beledigt, stel ik u voor een ander land te zoeken als land waar u welkom bent …

9 Want GOD maakt deel uit van onze cultuur !

10 Wij aanvaarden uw geloof zonder vragen te stellen. Al wat we u vragen is ons geloof te aanvaarden en in vredige harmonie met ons samen te leven. Dit hier is ONS LAND, ONZE AARDE en ONZE LEVENSWIJZE. En wij bieden u de kans om van dit alles te profiteren.

11 Maar als u genoeg hebt van onze vlag, onze inzet, ons christelijk geloof of onze levenswijze, moedig ik u sterk aan om te profiteren van een andere grote Franse vrijheid: HET RECHT OM TE VERTREKKEN ! Als u hier niet gelukkig bent, VERTREK dan. Wij hebben u niet gedwongen om naar hier te komen. U hebt gevraagd om hier te zijn. Dus: aanvaard wat U hebt GEKOZEN !

12 Als we dit laten circuleren zullen de Amerikanen, de Canadezen, de Europeanen en alle wereldburgers misschien een middel vinden om recht te blijven in de IMMIGRATIESTORM en dezelfde waarheden beginnen verspreiden … Als u het eens bent met de Franse premier, LAAT DAN DEZE BOODSCHAP CIRCULEREN !!!


Download ppt "CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010."

Verwante presentaties


Ads door Google