Habbo Bel het ontstaan. EERST!!! 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Modern avondgebed Lieve Heer.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dit is mijn diavoorstelling over
Bijeenkomst Senioren Veiligheid 27 februari 2014
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een van de medewerkers legt uit over het bedrijf.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Powerpoint Els.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Gemaakt door: Koen en Jasper
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Tekenen en knutselen Door kato luyten.
ZAND EN STEEN.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Gemaakt door Mila en Luuk
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Door : Lucas Van Der Haven
Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Van Abbemuseum.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Tekst: 1 Sam. 1:1-20. Niet terugslaan, maar bidden.
Wolvecamp tentoonstelling
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
It-biografie. Denise Meijer 3k.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
TABLEAU VIVANT ( = een levend schilderij)
Schoolproject in beeld
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Peuter en kleuter kerstviering 2008
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
THE CHRONICLES OF HABBO BEL DEEL 1:VRIENDEN.
Oude Egypte Lotte en Anke.
Op straat Powerpoint: Willy.
ZAND EN STEEN.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
2VMBO B/K Mens & maatschappij
Sport in de samenleving
Is cola slecht voor je tanden?
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Minecraft het spel MINECRAFT.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Bouw de hoogste toren Door Stef en Feline. inhoud Hoe hebben wij het gebouwd Wat vonden wij leuk hier aan Wat vonden wij hier moeilijk aan Wat voor materialen.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Prehistorie.
Wow ~Donald Duck ~ spreekbeurt.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
Muziek: The Shadows - All Day L i e v e H e e r,
Prehistorie.
Transcript van de presentatie:

Habbo Bel het ontstaan

EERST!!!

26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!

HABBO GROEIT! Er zijn veel nieuwe meubies Er zijn veel nieuwe meubies Er is veel nieuwe kledij Er is veel nieuwe kledij Er is een andere homepage Er is een andere homepage Er zijn groepen Er zijn groepen Kortom, Habbo is niet alleen mooier, maar ook heeeel anders geworden! Kortom, Habbo is niet alleen mooier, maar ook heeeel anders geworden!

VOOR DE BELGEN… De Belgen kregen veel minder aandacht dan de Nederlanders De Belgen kregen veel minder aandacht dan de Nederlanders Vroeger was er voor ieder wat, nu is er heel wat veranderd. We vroegen aan een aantal Belgische Habbo’s wat ze hier van vonden: Vroeger was er voor ieder wat, nu is er heel wat veranderd. We vroegen aan een aantal Belgische Habbo’s wat ze hier van vonden:

COOL-GROEN!!!!! Vroeger konden we heel wat doen, nu bijna niets Vroeger konden we heel wat doen, nu bijna niets Het is heel anders geworden Het is heel anders geworden Vroeger hadden we buttons voor onze Habbo te versieren Vroeger hadden we buttons voor onze Habbo te versieren Vroeger konden we onze homepage ook in het Belgisch versieren Vroeger konden we onze homepage ook in het Belgisch versieren Het is veranderd! Het is veranderd!

SILLY-2-JOORTJE We konden onze Habbo versieren We konden onze Habbo versieren Net als onze Homepage Net als onze Homepage Ook de vroegere homepage was leuker. Hij werd regelmatig aangepast. Nu is het een heel stuk moeilijker! Ook de vroegere homepage was leuker. Hij werd regelmatig aangepast. Nu is het een heel stuk moeilijker!

:COOKIES: Ik vond de layout chic! Ik vond de layout chic! De theaterdome was ook vele leuker ingericht dan nu. De theaterdome was ook vele leuker ingericht dan nu. Voor de Belgen was er veeeeel meer dan nu. Voor de Belgen was er veeeeel meer dan nu. Voor ons was het leuker! Voor ons was het leuker!

20 AUGUSTUS 2008, BIJNA 2 JAAR LATER! Ik bedacht me ineens iets: Als Habbo het niet doet, doe ik het! Ik creër een site, voor de Belgen! Dat was het! Habbo Bel ontstond!

HABBO BEL, DE SITE VOOR DE BELGISCHE HABBO’S! Ik hoop dat je dit filmpje leuk vond! Ik hoop dat je dit filmpje leuk vond! Binnenkort volgt er een volgend filmpje, met andere dingen! Binnenkort volgt er een volgend filmpje, met andere dingen! Bedankt voor te kijken! Bedankt voor te kijken! En we bedanken ook onze medewerkers van Habbo Bel, die spontaan meewerkten! En we bedanken ook onze medewerkers van Habbo Bel, die spontaan meewerkten! Tot binnenkort! Tot binnenkort! Kijk zeker verder op Habbo Bel Kijk zeker verder op Habbo Bel

HABBO BEL, HET ONTSTAAN - Gemaakt door - COOL-GROEN!!!!! - Met de medewerking van - Silly-2-joortje:cookies:Missy-Silly - Gemaakt voor – Habbo Bel 2008