Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Levensles van de Vlinder
Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Plaatje vrienden op een bank
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Gezegend wie op God vertrouwt
Godsdienst.
GOD is liefde.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Ik kwam in God’s kliniek voor een routine controle
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DE 4 KAARSEN.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
Als een Vader Wie is God en wat is liefde?. Definitie van 'het hart' Orgaan van levensbelang, het klopt Binnenste / centrum Gemoed / gevoelens Gezindheid.
KIJK EENS WAT DE GEEST GEEFT!
De Les van de Vlinder Op een dag
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe een vlinder zijn lijf door de kleine opening.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Dinsdag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Is het allemaal wel waar?
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Ken je me niet meer?.
Zondag 3 februari 2013 Gezamenlijke dienst Prot. Gemeente Bussum Diaconaal project voor de Reformed Church of Tiszaszentimre in Hongarije. Thema van de.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Ik had een droom verleden nacht,
DE 4 KAARSEN.
Ontmoetingen op de VIA DOLOROSA. Simon van Cyrene Countee Cullen Hij sprak geen enkel woord tot mij en toch riep hij mijn naam. Hij gaf geen enkel teken.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Voor Aranka... Van Aart.
Een liefdesgeschiedenis
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Als ik... Als ik... Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen… Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen…
Preek Hebreeën 4:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
De zee..
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
En daar stond ik dan… slaperig stapte ik mijn bed in.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
DE SPIEGEL.
O Heer, wat ben ik moe!.
Gods aanwezigheid ontdekken
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Liefdesverdriet.
“…Deelgenoten (2)… Zoon of Knecht” 11 oktober Hebreeën 3:1-6.
Is het allemaal goud dat er blinkt? Bij al ons bouwwerk in de gemeente? Het spannende van deze tekst: Wat gebeurt er als het vuur erover gaat?
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Weet je wie ik ben ? Ik ben iemand waar je elke dag mee leeft...
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
WE NOT SHOOT, YOU NOT SHOOT! De kerstbestanden tijdens de eerste wereldoorlog.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Transcript van de presentatie:

Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK Vertaling uit het Frans door

De meting van mijn bloeddruk gaf aan dat mijn tederheid te « laag » stond.

Bij nazicht van de temperatuur gaf de thermometer 40º van Angst op.

Me hizo un electrocardiograma y el diagnóstico fue que necesitaba varios by pases de amor, porque mis arterias estaban bloqueadas de soledad y no abastecían a mi corazón vacío. Er werd een elektrocardiogram afgenomen en de diagnostiek gaf aan dat ik verschillende transfusies van Liefde nodig had. Mijn aders waren verstopt door Eenzaamheid en Verbittering. Ze vulden mijn ledig Hart niet meer.

Ik ben ook naar de orthopedie gegaan omdat ik naast mijn Broeder niet meer kon gaan en ik hem geen broederlijke knuffel meer kon geven, ik was namelijk gestruikeld over mijn Jaloersheid en had daardoor een breuk opgelopen.

También me encontró miopía, ya que no podía ver más allá de las cosas negativas de mi prójimo. Er werd ook een Myopie vastgesteld omdat ik niet meer over de negatieve kanten van mijn Broeder kon kijken.

Als ik Hem zei dat ik doof was, stelde de Grote Architekt vast dat ik verwaarloosd had dagelijks naar Zijn stem te luisteren.

In zijn grote goedertierendheid kreeg ik van de Grote Architekt een gratis consultatie. Daarom verbind ik me ertoe, bij het verlaten van deze Kliniek, enkel nog natuurlijke remedies te nemen die hij voorschreef ter gelegenheid van dit uur van de Waarheid :

‘S morgens bij het verlaten van het bed een glas « Erkentelijkheid » te drinken.

Vooraleer naar het werk te gaan een lepel « Vrede » te nemen.

Ieder uur, een verband van « Geduld » te leggen en een glas vocht in te nemen.

Terug thuis mij een dosis « Liefde » in te spuiten

En, vooraleer naar bed te gaan, twee pillenvan « Vreedzame Geest » in te nemen.

Ik wens je een goede bezinning toe. Laat de Grote Architekt over je waken en je helpen in ogenblikken van zwakte. Ernesto Cortazar gaf de muziek mee over zijn negen levens!