Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het goede nieuws is: we gaan terug naar af
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Romeinen Maar niet allen hebben aan het evangelie gehoor gegeven. Want Jesaja zegt: Here, wie heeft geloofd wat hij van ons hoorde? 17 Zo is dan.
SABBAT NOVEMBER Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Het Hemelse Heiligdom “Gods woonplaats...”
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is mijn roeping?
Het profiel van een christen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Jezus over het koninkrijk 1. Marcus 1: 14. Nadat Johannes gevangen was genomen, ging Jezus naar Galilea, waar hij Gods goede nieuws verkondigde 15 Dit.
Woord van Leven Februari 2010.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Samen groeien in Christus. De Heer kennen Samen groeien in Christus De Heer kennen Hoe leer je hem kennen?
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
De visie is Jezus One for all.
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
HOEZO BIDDEN?.
Deel II verzoening.
vorige keer: verschil tussen SCHULDBETALING en LOSPRIJS voorbeeld 1: schuldbetaling...
Groot geloof 1.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Verzegeld met de heilige Geest
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Openbaring 12 en 13: christenen ondervinden strijd op aarde.
Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Welkom in de samenkomst
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
14 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 9 19 Want hoewel ik vrij sta tegenover allen, heb ik mij allen dienstbaar gemaakt, om er zoveel mogelijk te winnen;
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Leven zoals past bij God
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Ik wil jou van harte dienen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Voorganger: ds. Rein Brand Organist: Kees Heinen Pianist: Teun Bakker
Zondagavond 8 maart 2015.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, en (>de Jood Elymas) trachtte de landvoogd (=Sergius.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Welkom in de samenkomst
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Punt 1 Moeilijke periodes zijn nodig om: ONS TE LEREN LOSLATEN DE ZORGEN DIE ONS NEERDRUKKEN EN ONZE VOORTGANG VERTRAGEN. – “Welnu dan, laten ook wij,
1 Van David. Een psalm. Aldus luidt het woord des HEREN tot mijn Here: Zet u aan mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden gelegd heb als een voetbank voor.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 3 okober 2015 Edson White werkte in het zuiden van Amerika, vlak na de afschaffing van de slavernij. Veel gekleurde.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
Dankdag... 8 nov Zoetermeer.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 januari 2016 Abraham plantte in Berseba een tamarisk en riep er de naam van de HEER, de eeuwige God, aan (Genesis.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Liturgie voor de viering op zondag 21 februari 2016 Voorganger:ds. Marloes Meijer Organist: Peter de Rijke Wijkgemeente De Kern.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
…een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 juli 2016 ‘Ach, hoe heeft het goud zijn glans verloren, het zuivere goud zijn kleur; het heilig gesteente ligt.
Hoe wordt er over jou gepraat. En over ons als kerk
Wij geloven in de goede Vader
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel om maaltijden over te slaan en zo geld in te zamelen voor voedsel om de nood in India te verlichten. Zo’n 500 mensen gaven gehoor aan zijn oproep. “Dank u Heer, dat u in onze schoenen wilde lopen. Help ons onszelf te identificeren met de mensen in nood wanneer wij onze gaven en tienden aan u afstaan.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 14 maart 2015 Mensen kunnen niet overal komen, maar radiogolven wel. Adventist World Radio is een onmisbaar hulpmiddel in het bereiken van mensen. “Vader in de hemel, dank u voor vele middelen om het evangelie te verspreiden. Help ons om te doen wat wij kunnen om dit werk te ondersteunen.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 21 maart 2015 Hiram Edson en zijn vrouw verkochten na de grote teleurstelling van 1844 hun zilverwerk om het goede nieuws van Jezus hemelse werk en zijn aanstaande komst te kunnen blijven verkondigen. Zij brachten hoop aan mensen die alle hoop verloren hadden. “Dank u Jezus, voor de zegeningen die wij ontvangen. En dank u voor de hoop op uw spoedige komst.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 28 maart 2015 De adventkerk heeft vanaf haar oprichting tot nu een gestage groei gekend en is in staat om niet alleen het evangelie te verkondigen over de wereld, maar ook om gezondheidscentra en scholen te beheren. “Heer, dank u voor de mogelijkheden die u de kerk geboden heeft. Dank u dat wij mogen bijdragen aan het welslagen van al die activiteiten. Help ons om de wereld te blijven voorbereiden op uw komst.”