Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële leveringskwaliteit Leveringskwaliteit i.v.m. de levensmiddelenhygiëne Opschriften (etikettering) Houdbaarheid (THT) Schone transportvoertuigen Persoonlijke hygiëne van de chauffeur Transporttemperatuur Juiste specificaties Microbiologische-hygiënische kwaliteit van de producten Beoordelingscijfer Beoordelingssleutel Leveringskwaliteit Lijst van leveranciers Classificatie van de leverancier Sheet
Controle van de afgeleverde producten Leverancier Leveranciersbeoordeling Acceptatie Weigering Bedrijf Controle van de afgeleverde producten Sheet
Uiterlijk en gedrag van de chauffeur Hygiënecontrole van transportvoertuig en -materialen Voldoen aan de speciale vereisten voor levensmiddelen- vervoer Schone transport- voertuigen en -materialen Toepassing van hygiënische laadmethoden Handhaving van de juiste transport- temperatuur Eerste indruk van de betreffende levensmiddelen Sheet
Maximumtemperatuur bij de acceptatie van gekoelde levensmiddelen Vlees, verse vleeswaren < +7ºC; Bewerking < +4ºC Verse vis Temperatuur van smeltend ijs Diepgevroren –18ºC Vers gevogelte < +4ºC Melk en melkproducten Verkoop binnen 24 uur 24 uur < –6ºC Eiproducten < +4ºC Diepgevroren –12ºC Diepvriesproducten < –18ºC Fruit, groente < +7ºC Sheet