Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
VOEDING Het klimaat verandert. Wat kan je zelf doen? 2012.
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Infrastructuurvereisten FAVV Quality Days 28/04/2011
Gezonde voeding.
2 Basismodel voor Objecten Afnemend Veld of klant Product of dienst Middelen Neemt af Wordt gemaakt met.
Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de detailhandel in bepaalde voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong 23 maart 2005 Lefevre Vicky.
Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
VAKBEKWAAMHEID Beroepschauffeurs. VAKBEKWAAMHEID •Wettelijke basis: KB 04/05/2007 •Toepassingsgebied: Houders van een rijbewijs C1, C1+E, C, C+E, D1,
Customer service en planvorming
Keukenhygiëne.
24/06/ Toezicht op het grondgebied en natuurlijke straling.
De actieve voedingsdriehoek
GMP ‘Is er wat veranderd?’
Voedsel/keuken veiligheid
Ontvangst Ontvangst Logistiek medewerker.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht regelgeving ter voorlegging aan Raadgevend Comité in 2009 DG Controlebeleid Federaal.
1 KWALITEIT EN CAPACITEIT DE PLANNING EN DE UITVOERING.
HACCP.
GMP and HACCP in restaurants
Opslag van goederen HACCP and GMP in school restaurants
Fair Shares Totaal Vers Jaar 2006
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
De actieve voedingsdriehoek
GMP Vertrouwen op het Bord
Presentatie VSC,De toekomst van de technische arbeidsmarkt IV, Dossier Duyvis, 19 maart 2013 p. 01/12 Dossier Duyvis Best practice.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Activiteitenverslag 2006: controleactiviteiten Raadgevend comité van 27/6/2007 Federaal Agentschap.
1 Overzicht timing betreffende de herziening van de regelgeving in het kader van het hygiënepakket.
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Leveranciersbeoordeling GMP+
Verpakkingen lezen.
SpecsPlaza werkt?!. De klant is koning! ...en stelt steeds meer vragen.
Voorstel voor een VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan de consumenten (2008) Stand van.
Bedrijfsnaam BEDRIJFSLOGO. FEITEN EN ONTSTAAN Aantal medewerkers Locatie Vestiging 1 Vestiging 2 Vestiging 3 Ontstaan Opgericht in het jaar.... Opgericht.
Levensmiddelen hygiëne
Mest.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Kwaliteitsgerichte Tracking and Tracing Case: Aardbeien.
Ontvangst H1 Ontvangst voorbereiden Logistiek medewerker.
Opbouw van de Nederlandse levensmiddelenwetgeving
Lekker en Gezond de Quiz
1 © GfK 2014 | Supermarktkengetallen | oktober 2014.
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hygiëne in de keuken.
Les: Inkoop & Productmanag ement Keuzevak Marketing Groen Ondernemen Coen van Wetering NazorgSpecificerenSelecterenContracterenBestellenBewaken.
Project Veiligheid Hoogvliet GEMAAKT DOOR: QUINT VERHEUL EN MIKE BOOT.
Doel marketingmix is behouden en vergroten van marktaandeel.
HACCP.
Schaarste en voedselverspilling
Wat is uw kleur?.
Les 4 Wat kun je zelf doen? De koelkastles © Copyright by Instock.
HACCP.
Smul gezond.
Verpakkingen lezen.
Leverancier van de Schijf van Vijf
Schaarste en voedselverspilling
Goederenstroom en voorraadbeheer
Gemiddelde WTO-douanetarieven per productcategorie
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Goederenstroom en voorraadbeheer
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Boodschappen doen.
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Jesaya Groenfelt 4KEew.
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Transcript van de presentatie:

Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële leveringskwaliteit Leveringskwaliteit i.v.m. de levensmiddelenhygiëne Opschriften (etikettering) Houdbaarheid (THT) Schone transportvoertuigen Persoonlijke hygiëne van de chauffeur Transporttemperatuur Juiste specificaties Microbiologische-hygiënische kwaliteit van de producten Beoordelingscijfer Beoordelingssleutel Leveringskwaliteit Lijst van leveranciers Classificatie van de leverancier Sheet

Controle van de afgeleverde producten Leverancier Leveranciersbeoordeling Acceptatie Weigering Bedrijf Controle van de afgeleverde producten Sheet

Uiterlijk en gedrag van de chauffeur Hygiënecontrole van transportvoertuig en -materialen Voldoen aan de speciale vereisten voor levensmiddelen- vervoer Schone transport- voertuigen en -materialen Toepassing van hygiënische laadmethoden Handhaving van de juiste transport- temperatuur Eerste indruk van de betreffende levensmiddelen Sheet

Maximumtemperatuur bij de acceptatie van gekoelde levensmiddelen Vlees, verse vleeswaren < +7ºC; Bewerking < +4ºC Verse vis Temperatuur van smeltend ijs Diepgevroren –18ºC Vers gevogelte < +4ºC Melk en melkproducten Verkoop binnen 24 uur 24 uur < –6ºC Eiproducten < +4ºC Diepgevroren –12ºC Diepvriesproducten < –18ºC Fruit, groente < +7ºC Sheet