&. Over Nutricia Meer dan 100 jaar ervaring actief op het gebied van baby- en kindervoeding Nutricia heeft als doel om bij te dragen aan aan een gezonde.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Advertisements

Meer(hoog)begaafde leerlingen ‘in kaart’
Activeren van ouders met behulp van video-beelden
Jong-leren in Kwintelooijen
Voorstelling Bednet. Bednet : 5 jaar Bednet  Door de ziekte of het ongeval zelf  Lichamelijke of psychische problemen  Vaak zware.
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
Presentatie Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem
‘Spelen in de wijk’ Paul van der Klein. 10 jaar vrijwillig jeugdwerk ervaringen aanbieden breed en gevarieerd.
Ook buiten de klas kennismaken met de taal van je ‘buren’!
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen
De verdeling van zorg en arbeid in Nederlandse gezinnen.
KOBO CONFIDENTIAL PAGE 1 KOBO – een introductie. HET VERHAAL VAN KOBO Kobo is een van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van eReading wereldwijd.
INFO-AVOND DE SCHOM 18 JANUARI 2010
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen 15 mei t/m 15 juni 2014.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk.
…in de grote stad 15 november 2010 Bureau Frontlijn.
Een handleiding voor deleerkracht
Tips voor een vlotte start!
Piramide Welkom in de taalklas De VVE- methode.
Workshop Relationele en seksuele vorming
Meertalig opvoeden Elke Burkhardt.
Echtscheiding: gevolgen voor kinderen
Goed zO! Een observatiesysteem voor baby’s en peuters met het oog op doorstroming van informatie naar het kleuteronderwijs.
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
MENSELIJKE ONTWIKKELING OUDER-KIND RELATIE 0 – 3 JAAR
Zindelijkheid binnen het aanbod van Kind en Gezin
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Aan de slag met de BETERapp
Welkom op onze informatieavond !
Aanpak problematisch gedrag
Studeren in Zuid-Korea
Schatkist Ouderavond.
Waarom? Alle ouders willen dat hun kind de beste kansen krijgt om goed te ontwikkelen in deze samenleving. Een goede ontwikkeling start al van bij de geboorte.
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
TEAM OTAKU おたく, オタク Adem Ak Micon Roest Timo van Tilburg.
Bedankt! Sinds ……….delen jullie met veel enthousiasme Boekbaby’s-pakketten uit aan alle kinderen van 6 maanden.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
DE KRACHTOM JEZELF TE ZIJN ONTDEK. ... en is op zoek naar manieren om er langer jonger uit te zien. De helft van de Europese bevolking is 40 jaar of ouder.
Welkom bij de derde bijeenkomst van Familie (in)zicht
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Leefstijl Voeding, bewegen, ontspanning - Lichamelijk & geestelijk -
Digitale peuter en kleuter Chantal, Jolanda, Rashida, SueSan, Soraya en Charissa.
Pedagogisch werken in de wijk Les 3 Kwartaal 1. Wat gaan we doen? Opdrachtformulering van Helma Plan van aanpak maken Onderzoeksvaardigheden.
Competentie gebieden Kerntaak 1.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Zorg voor peuters Vroeg Erbij in Assen Zorg voor jonge kinderen.
MATHEKINGS - 25 JAAR KINDEROPVANG HUMANITAS -MATHEKINGSTENTOONSTELLING BERLIJN - ONDERDEEL VAN EEN RIJK ONTWIKKELINGSAANBOD.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Ons kinderdagverblijf werkt met BoekStart Leesbevorderingsprogramma voor jonge kinderen (0-4) - BoekStart voor baby’s - BoekStart in de kinderopvang Doel:
Schoolplan Een verdere uitwerking van onze visie op toekomstig leren.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Jong geleerd is oud gedaan
Ontwikkelingspsychologie 16september
Bedankt! Jullie delen met veel enthousiasme Boekstartpakketten uit aan alle kinderen van 6 maanden.
Het Industrieel Museum Zeeland Een Ouder/Grootouder – Kind
Computer / Tablet / touch-screen
Aan de slag met onderzoek!
Gebruikersonderzoek GroeiGids
Versturen van data naar meerdere mensen
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Duurzame inzetbaarheid
Nog veel meer foto’s zijn de downloaden op de site
Wegwijzer in mediawijsheid en mediaopvoeding 0-6 jaar
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Wat is Bingel Raket? Gratis app voor iPad en Android-tablets
Transcript van de presentatie:

&

Over Nutricia Meer dan 100 jaar ervaring actief op het gebied van baby- en kindervoeding Nutricia heeft als doel om bij te dragen aan aan een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 36 maanden De Nutricia voedingskundigen geven ouders en professionals iedere werkdag adviezen via het gratis telefoonnummer of Door continu te bouwen aan haar kennis heeft Nutricia een breed aanbod van producten gerealiseerd, afgestemd op de specifieke behoeften van ieder kind, in elke ontwikkelingsfase.

Belgische gezinnen maken hoe langer hoe meer gebruik van gratis applicaties waarop ze informatie en tips van deskundigen vinden Zwangere vrouwen en jonge gezinnen willen vlot informatie vinden om hun kind het beste te geven. vragen.

Gratis applicatie Voor alle (aanstaande) mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, … Alles in één applicatie Getest en sterk gewaardeerd door meer dan mensen in Nederland

Je krijgt info en (voedings)tips over je zwangerschap, en volgt van week tot week de ontwikkeling van je baby Je bewaart eenvoudig echo’s en je persoonlijke notities in een dagboekje Na de geboorte zie je via handige groeicurves in één oogopslag hoe je baby groeit Je verzamelt belangrijke momenten in een leuk fotoalbum Je hebt altijd een gezond voedingsschema dat perfect bij je baby past: handig voor iedereen die je kleintje voedt, mama, papa, oppas, oma en opa, … En bij vragen, contacteer je heel eenvoudig onze voedingskundigen

« Arthur play » Laten we de nieuwe Olvarit app ontdekken

Quote van Jo Tondeur “Er bestaan veel goede apps die de cognitieve ontwikkeling van jonge kinderen kunnen stimuleren. En dat op hún niveau. Bovendien is een tablet een uitstekende multimediatool waar kinderen creatief mee aan de slag kunnen. De introductie van tablets op jonge leeftijd kan volgens mij wel degelijk een educatieve bijdrage leveren. Toch is het essentieel dat je het gebruik ervan in de tijd inperkt en er ouderlijk toezicht blijft. Buitenspelen is minstens even belangrijk” Jo Tondeur, onderwijskundige van de Universiteit Gent uit.

De beste manier om je kleine uk de wereld te laten verkennen is door een goed evenwicht van activiteiten aan te bieden: buiten ravotten, samen spelen, boekjes kijken en apps ontdekken en spelen. Onze peuters en kleuters tonen een groeiende belangstelling voor nieuwe technologie (smartphone, tablet, …) Ouders moeten ook waken dat ze niet te lang tv-kijken of op multimedia tools spelen (tablet, Smartphones…) Spelen is essentieel voor kinderen

E-coupons interface “ Arthur Play ” APP is live ! Gratis download Educatieve spelletjes Intuïtieve interface Grappige geluiden Aangepast aan de leeftijd

Al 4 spelletjes beschikbaar Memory spel Puzzel Kleuren Dierengelui den

Beschikba ar op IOS & Android voor tablets & Smartphon es &