De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk."— Transcript van de presentatie:

1 Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk en complex. Siriz helpt!

2 Siriz helpt We zijn er voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken krijgt: > Hulp bij het maken van een keuze > Opvang voor jonge moeders en hun baby > Hulp na zorgwekkende 20-wekenecho > Hulp bij abortusverwerking en afstand ter adoptie

3 Iedereen is waardevol Siriz is ervan overtuigd dat vanaf de conceptie nieuw leven bestaat. Het ongeboren leven heeft er recht op om zich verder te ontwikkelen en ter wereld te komen. Daarom vragen we aandacht voor vader, moeder en (ongeboren) leven. Alle drie waardevol! Siriz is de werkorganisatie van de VBOK.

4

5 Voorlichting van Siriz
Met het oog op preventie en bewustwording gaan we het open gesprek met jongeren aan. Jaarlijks praten we met meer dan jongeren op scholen over: > Relaties en seksualiteit > Onbedoelde zwangerschap > Ontwikkeling van leven

6 Siriz Opvang Het opvanghuis van Siriz is een veilige plek voor
(aanstaande) jonge moeders tot 25 jaar. Voor jonge vrouwen met meervoudige problematiek, zoals schulden, huiselijk geweld, werkloosheid, dakloos. Jaarlijks plaats voor 20 moeders en hun kind.

7 Begeleiding naar zelfstandigheid
Een tussenstap op weg naar een zelfstandige woning. Jonge moeders werken aan een stabiele toekomst. De wachtlijst groeit en we willen graag uitbreiden. 1 week begeleiden naar zelfstandigheid van 1 jonge moeder kost: € 575 Wilt u bijdragen aan hun toekomst?

8 Met uw gift draagt u bij Bedankt! > 17 hulpposten door hele land
> Opvanghuis voor jonge moeders > Jaarlijkse begeleiding van hulpvragen > Voorlichting aan leerlingen per jaar IBAN NL19INGB


Download ppt "Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk."

Verwante presentaties


Ads door Google