De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aan de slag met onderzoek!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aan de slag met onderzoek!"— Transcript van de presentatie:

1 Aan de slag met onderzoek!
Een spannend vervolg verhaal

2 Hallo! Ik ben Annelies, 36 jaar.
Ik start een onderzoek op, volgen jullie mijn verhaal mee?

3 Een verhaal over onderzoek, ter inspiratie!
In dit verhaal kunnen jullie volgen hoe Annelies een eigen praktijkgericht onderzoek zal opstarten. Dit verhaal is inspirerend voor jullie opdracht onderzoeksrapport, waar jullie eveneens een onderzoek zullen opstarten. Het verhaal zal in verschillende delen gepost worden en volgt jullie tempo in het maken van het onderzoeksrapport. Annelies zal hier spreken in tekstballonnen om jullie mee te nemen in haar verhaal. Wat je hier leest is dus spreektaal. Voor je onderzoeksrapport is het belangrijk om zakelijk te schrijven! Veel leesplezier!

4 Deel 1 Ik bepaal!

5 Mama van 3 kinderen Inwoner van de gemeente Harelbeke
Lid van de oud-leiding jeugdbeweging Mama van 3 kinderen Creatief in de boetseerclub Werkzaam als medisch secretaresse Actief in het oudercomite van de school Inwoner van de gemeente Harelbeke Ik ben actief in verschillende contexten.

6 Mama van 3 kinderen Inwoner van de gemeente Harelbeke
Lid van de oud-leiding jeugdbeweging Mama van 3 kinderen Creatief in de boetseerclub Werkzaam als medisch secretaresse Actief in het oudercomite van de school Inwoner van de gemeente Harelbeke Als ik tijd (en geld) zou hebben, zou ik graag iets willen betekenen voor de kinderen en gezinnen in onze gemeente. Ik zou iets willen doen dat een bijdrage levert aan het leven van kinderen en gezinnen in onze gemeente, zodat iedereen het goed kan hebben. Daar zou ik mijn energie graag aan besteden.

7 Mama van 3 kinderen Inwoner van de gemeente Harelbeke
In de jeugdbeweging deed ik niets liever dan er op uit trekken met de kinderen op verschillende plaatsen in de omgeving en daar allerlei leuke spel activiteiten uit te werken. Die interesse is nog steeds gebleven. En zeker nu ik zelf 3 kinderen heb, vind ik het des te belangrijker dat ze veel kunnen spelen in hun omgeving : het is plezier maken, samen met andere kinderen, ontwikkelen, genieten, beleven, … Ik zou het eigenlijk wel interessant vinden om eens van naderbij te kijken naar de speelruimte (ruimte voor kinderen) in onze gemeente. Als ik tijd en middelen zou hebben, zou ik met een onderzoek rond dat thema iets willen betekenen in de gemeente. Wat is de beschikbare (speel)ruimte en hoe kijken kinderen en gezinnen hier naar toe? Lid van de oud-leiding jeugdbeweging Mama van 3 kinderen Creatief in de boetseerclub Werkzaam als medisch secretaresse Actief in het oudercomite van de school Inwoner van de gemeente Harelbeke

8 Mijn onderzoeksthema: speelruimte voor kinderen in de gemeente.
Ik bepaal! Ik wil op onderzoek in onze gemeente met focus op speelruimte voor de kinderen! Mijn onderzoeksthema: speelruimte voor kinderen in de gemeente.


Download ppt "Aan de slag met onderzoek!"

Verwante presentaties


Ads door Google