Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Open-up / over de streep
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
hoe overleef ik mijn vakantie
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Vmbo Helicon Eindhoven
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Luna.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Welkom.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
IKL project door: Kiki Pappers
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
INLEIDING Murat en Dave.
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Voor Aranka... Van Aart.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
blij,boos,bang,verdrietig.
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Modeshow bloemschikken
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Transcript van de presentatie:

Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding. Dinsdag 8 februari & Woensdag 9 februari

Lutske de Roos Hey ik ben Lutske. Ik zit al 4 jaar op het AOC. Ik heb bloemschikken gekozen om het het een leuk vak is.

Aukje de Vries Hey ik ben Aukje de Vries en ik zit nu al 2 Jaar op het AOC. Ik heb bloemschikken gekozen omdat het mij een erg leuk vak leek.

Wat is onze opdracht? De opdracht die wij kregen voor bloemschikken gaat over kleren ontwerpen en maken van verpakkingsmaterialen. We hebben er vanaf 17 januari aan kunnen werken tot 8 februari en ons resultaat is geweldig geworden.

Wie deed er wat? Lutske: Aukje: Het topje maken van cellofaan Foto’s maken Ontwerp rok maken Paspoppen zoeken. Rozen in jurk zetten Jurk presenteren Aukje: De rok maken van cellofaan Foto’s maken powerPoint presentatie gemaakt Rozen in jurk zetten Het begeleiden met presenteren. Vertellen bij het presenteren

Tijdsplanning: Week 1 17 tot 21 januari: Voorbereiden, ontwerp kleding Kiezen wat we maken (jurk) Jurk van cellofaan maken Foto’s maken Poppen zoeken Week 2 24 tot 28 januari Handboeket uitzoeken Bloemen uitzoeken Poppen uitzoeken en proberen laten brengen op school In elkaar zetten jurk Week 3 31 tot 4 januari/februari PowerPoint presentatie maken Informatie bij elkaar doen Foto’s maken Week 4 7 en 8 februari Verse bloemen in cellofaan maken en afmaken Het toneel opbouwen. Poppen door de school zetten

1

Dit is onze leraar. Dhr. R Postma Meneer postma is geeft nog maar 3 jaar les op t Aoc Sneek. Hij geeft bloemschikken aan de leerlingen van de 3e en 4e klassers. Hij heeft altijd wel een oplossing als wij in de knoei zitten met onze opdrachten.

Dit is Men. Buurman Meneer buurman geeft les aan de leerlingen van pas groen en lwt hij geeft al 27 jaar les op het Aoc te Sneek. Hij geeft niet alleen bloemschikken maar ook andere vakken.

Dit zijn schetsen die we hebben gemaakt en ingescant hebben.

Hier zijn wij druk bezig met onze jurk.

Hoe is de modeshow verlopen? Op dinsdag 8 en woensdag 9 februari hadden wij met zijn allen de bloemenmodeshow. Dit was natuurlijk allemaal wel spannend. De eerste show hadden we voor de ouders. Het ging niet echt zoals ik had verwacht hoe het toen ging maar dat kwam ook omdat we het toen voor de eerste keer echt deden. Toen we voor de leerlingen mochten ging het allemaal goed gelukkig maar. De woensdags ging nog beter omdat we toen wisten hoe het allemaal ging. We hebben ook positieve reacties gehoord van de leerlingen/ouders.

Dit is Aukje met de jurk aan

Dit is lutske in de jurk

Enquête Voor alle leerlingen die langs kwamen van de basisscholen hadden wij een enquête gemaakt over de bloemenshow. We hebben nu 142 enquêtes terug gekregen en hebben er 4 uitgetrokken de winnende leerlingen zijn: Sytske Visser uit Itens Maryn Wijngaarden uit Sneek Johan Ykema uit Sneek Celesta Westerhijden uit Spannum. De prijzen zijn: 1. Groot luxe boeket 2. Normaal boeket 3. Luxe Corsage 4. Corsage

Wat hebben we ervan geleerd? We hebben geleerd hoe je met z’n allen alles moet organiseren. En hoe we het moeten aanpakken. Wij hebben nu ook geleerd hoe je cellofaan moet breien want dat wisten we nog niet en hoe je een leuke modeshow gaat lopen. We hebben de rozen in buisjes moeten doen ipv. Los erop zonder water anders waren ze binnen 24 uur dood. We hebben met z’n allen goed samengewerkt en dat is best wel moeilijk als de 1 niet ergens aan toe komt neemt de ander dat even over en dat is goed gebeurt. Presentatie gemaakt door: Aukje de Vries Klas 4.5 & Lutske de Roos Klas 4.4