De Heilige Pater Pio van Pietrelcina

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stichting ROEP 23 februari 2011
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Visie, missie en kernwaarden
Evangelie der genade Vragen :
I. De setting en aanleiding. Lucas 15: 1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de.
Zonde, de grootste vijand
DE CHRISTEN = EEN GETUIGE
Pinksterfeest 2014 De Heilige Geest die verbinding maakt
Woord van Leven April 2014.
5 De eenheid van de Geest.
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, 2 aan de heilige en gelovige broeders in Christus te Kolosse:
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
de balans opmaken Rom 8: Wat moeten wij hier verder over zeggen? Zondag 1 Wat is je enige troost/houvast?
Onze Vader in de hemel.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Gemeente Relaties Zorgzame Gemeente.
In deze presentatie staan beide.
Welkom op TOV!.
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
In deze dienst zal Ds. Tigelaar voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 138 Schriftlezing: Matt. 1 : 18 – 25 Tekst: Matt. 1 : 23b.
VREDE.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
1 18 september 2014 Rijnsburg 18 september 2014 Rijnsburg.
Koen Minderhoud 30 november 2014
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
4 oktober 2014 Leusden.  het grote gebrek van de gangbare bijbelvertalingen  aeonen zijn onbekend en wegvertaald  in het NT komt 'AEON' 193x voor!
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Paulus' brief aan de Kolossers (3).
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Lekker gegeten??.
De zee..
H O O P in kwetsbaarheid BEELDMEDITATIE mensen … ze zoeken naar hoop
Van gedoopt naar gevormd!
Standvastig... waarin?.
Zingen Vers 1 Ik kniel aan uwe kribbe neer, o Jezus, Gij mijn leven!
Zingen Vers 1 Dankt, dankt nu allen God met hart en mond en handen,
Bron van levend water opwekking 445
Gods aanwezigheid ontdekken
Durf te dromen.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Welkom in deze dankdagdienst
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
1 Korinthe 12 BOUW MEE AAN GODS GEMEENTE “…en kom naar Hem toe als naar een levende steen, die wel door de mensen verworpen is, maar bij God uitverkoren.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Les 13 voor 25 juni JEZUS BARABBAS Politieke leider Hij wilden de mensen bevrijden van Rome Hij beloofde aardse heerlijkheid JEZUS DE CHRISTUS Geestelijke.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Blok III Jezus, Gods Zoon
Transcript van de presentatie:

De Heilige Pater Pio van Pietrelcina met de door God aan hem gegeven gaven van de Heilige Geest

De H.Pater Pio: Met en door deze man van God en man van onze tijd, hebben vele bijzondere gebeurtenissen plaats gevonden.De wetenschap kon het onmogelijk verklaren en was dan ook sprakeloos.

Pater Pio was het middelpunt van vele bovennatuurlijke gebeurtenissen en signalen,die nog steeds appelleren en een stempel drukken, verbazen, schokken, vooruitgang brengen en veel mensen tot inzicht en bekering brengen.

Zonder glamour verspreide zijn heiligheid en bekendheid zich over de hele wereld en zijn populariteit is bijna onvergelijkbaar met die van andere bekende persoonlijkheden in de geschiedenis van de Kerk.

In de twintigste eeuw wilde de Hemel de eerste gestigmatiseerde priester uit de geschiedenis aan de kerk schenken, een heilige die in zijn lichaam de wonden van Christus heeft ontvangen en die heviger bloedden tijdens de Heilige Mis.

Anderen behouden. Dat was zijn moeilijke missie.

Ja zeggen tegen alles wat hem overkwam. Ja tegen al het werk Ja zeggen tegen alles wat hem overkwam. Ja tegen al het werk. Een moeilijk ja tegen de stigmata. Ja tegen zijn afzondering in het klooster. Ja tegen de opgelegde beperkingen van zijn priesterschap.

Om vele mensen te inspireren, gaf God hem de Kruiswonden van Zijn Zoon Jezus ( de eerste 8 jaar onzichtbaar en 50 jaar zichtbaar) En ook vele charisma’s werden hem gegeven. Zoveel, dat het nooit eerder is gegeven aan één heilige.

De kennis om in harten te schouwen - Bilocatie (tegelijkertijd op meerdere plaatsen gezien worden)- Omringd zijn door een heerlijke geur – Helderziendheid – Kennis van talen zonder daarvoor gestudeerd te hebben – Het verklaren van dromen – Voorspellingen doen – Het verkrijgen van door de Heer gegeven wonderen – De gave van het verkrijgen van genezingen – De bereidheid om de goede strijd te strijden.

We zien nu een klein gedeelte van de mooie noveen tot de Heilige Pater Pio (14 tot 22 september 2014) –de zesde dag. Door Fra.Bruno Borelli, geestelijk leider van de gebedsgroep van Pater Pio te Erba (Como) Italiё

Noveen O dierbare Pater Pio,u was zo mild en heeft de Heilige Geest zo lief gehad en waardeerde Zijn gaven zodanig, dat u de zielen in nood krachtig en beslist kon bijstaan.

De Heerlijke geur waarmee u altijd omgeven was, gaf het levende bewijs van Christus` aanwezigheid en die geur bereikte de mensen als een teken van uw standvastige en geruststellende aanwezigheid, als een bijzonder oplettende bescherming en zonodig als herhaling van een vermaning.

Door de hartenschouw kon u zien in het verleden van mensen en de staat van genade van de ziel en u bracht velen naar oprechte en eerlijke integriteit en loyaliteit.

Door de bilocaties kon u snel ergens komen om mensen te redden die aan u waren toevertrouwd en die u door hun engelbewaarder lieten roepen in hun moeilijkheden, vervolgingen en lijden.

U kon de toekomst voorspellen en u gaf wijze adviezen om velen te beschermen, te begeleiden met voorlichtende aanwijzingen en raadgevingen.

Met de heelmakende genade en met wonderen maakte u de kracht en de aanwezigheid van de Heilige Geest zichtbaar,de Genade van Jezus en de goedheid van de hemelse Vader voor de arme en onzekere medemensen om vrede en voortgang, gloed en heiliging te brengen.

U had de nederigheid om met de aan u gegeven charisma’s de voorspraak van de heiligen te vragen tot wie u altijd refereerde, in het bijzonder tot de Heilige Maagd Maria, Sint Jozef en Sint Franciscus van Assisi

Geef me, dierbare Pater Pio, dat u de Heilige Geest voor me aanroept om mij krachtig te bestendigen :en zevenvoudig te vullen met al Zijn gaven,de gaven van licht, de liefde, kracht, vrede, plezier, geduld, mildheid,goedheid,kindschap,nederigheid,ja van al Zijn gaven en altijd vertouwend op de voorspraak van de heiligen die door Hem zijn gevormd en die Hij gaf aan de Heilige Kerk.

HET HUIS TER VERLICHTING VAN HET LIJDEN EINDE Tekst: Dhr. Fernando Da Riese Pio X, Fr. Bruno Borelli, Mr.Antonio Socci Muziek: Chopin Nocturne, R. Clayderman Grafische vormgeving: Mevr. Lulu (Rome - Italy) Ontwerp: Dhr. Nicola Paradiso (Milan - Italy) Vertaling: Dhr. Ton Van Scheppingen - Tekst montage : Jac. van der Coer Gebruik niet toegestaan voor winstgevende organisaties,maar uitsluitend voor devotionele doeleinden Klick rechts en daarna links op voorstelling beëindigen,of wacht op automatisch herhalen.