Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Wat kun je doen in keuzemenu?
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Volgende pagina. Vorige paginaVolgende pagina JESTROVIC 2x PECH OP 24 UUR Betekend dit het einde van Jestrogoal in RSCA? Jestrovic had dus 2 keer pech.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Naar het Jaareinde toe
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
IKL project door: Kiki Pappers
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
01/09 1 ste schooldag! 06/09 Info-avond 10/09 Parochiefeesten 11/09 Parochiefeesten 24/09 Veldloop.
Gemaakt door Stijn, Harald, Wout, Arlène en Sander.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De visie is Jezus One for all.
Naam:Patrick Mijn sport: FC Twello Klik op “Naam”.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
INLEIDING Murat en Dave.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Interpreteren van data
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Voor Aranka... Van Aart.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Sportklassen Sportklassen was suuuuper leuk. We gingen met de auto’s naar sporthal runkst. En elke dag maakten we plezier!!!! Kijk zelf maar!!!!
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
01. Hier word ik bijna wakker 02. Ik doe net alsof ik slaap.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Labradoodle.
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Meester Toon en Annie 40 jaar getrouwd Ze komen naar de hal.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Transcript van de presentatie:

Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di. 29/05 5b – 6b 1- 4 vr. 01/06 6a – 6c 1-9 di. 05/06 5b – 6c 0-3 do. 07/06 5c – 6b 3-2 vr. 08/06 5a – 6c 1-5 ma. 11/06 5b – 5c 0-4 di. 12/06 5a - 6a 6-0 do. 14/06 6a – 6b 1-10 vr. 15/06 5a – 6b 1-9 ma. 18/06 5b – 6a 4-2 do. 21/06 6c – 5c 4-1 En je kunt ook een kijkje nemen op de site die ik en meester Rik hebben gemaakt voor de voetbalcompetitie! Kijk hier achter!

Wij hebben elke wedstrijd gewonnen behlave ….. We hebben elke wedstrijd gewonnen behalve….. Die tegen 6C. We hebben verloren met 4-1. Niemand kon tegen 6C verliezen ze zijn echt te goed. En nu zit ik in die klas en die beker staat daar en die is echt mooi!! De 1ste plaats had 6c. 2de 5c. 3de 6b. 4de 5a. 5de 5b. 6de 6a.

Onze klas had ook chearleaders. En zo meteen zie je de foto’s!! 6a

6b-5a

6c-5c

6c-5c wij hebben verloren 

De winnaars

De beker

Plakaat die ik gemaakt heb

De 1ste mach gewonnen

Onze klas

Fons de mascotte van 6c

Onze klas

De chearleaders

Hoho iedereen dacht dat we de 1ste wedstrijd zouden verliezen. Maar dat was zo niet! En nu komen we stilletjes aan het einde! En nu gaan we het hebben over de schoolreis!!!! Dat was heel leuk omdat we naar het sportbos en naar kapermolen gingen buitenzwemmen jej!!! Dat was heel leuk omdat we naar het sportbos en naar kapermolen gingen buitenzwemmen jej!!!

In het sportbos gingen we eerst bmx Dat wou ik echt niet doen maar het moest wel ik ben wel vaak gevallen en pijn gedaan dus meisjes het is niks voor ons!En de jongens daarintegen vonden het heel leuk. Kijk maar naar de foto’s van het bmx.

Het bmx

Kiki

Wij allemaal samen

Na de bmx hadden we de buizenparkoer

Demi

Dit is de touwenparkoer

Amai !!!!

De hele groep

En dit is de speleobox. Daarin is het net als in een sauna eerst durfde ik niet maar toe wel er waren kleine raampjes om door te ademen. Kijk maar!

Hahaha

Hoef eve ademen

Ok en dan nu naar kapermolen!!!

Genieten van het zonnetje

Onder het water

Ik en de meester

Ik, Hendrik en de meester

OOOOO hoe lief is dat koppeltje

Stoere meiden

Op school samen met cinqc

Zo en dit was onze schoolreis En nu de laatste schooldag  einde school. Heel veel verdriet in de klas ik kon maar niet stoppen met huilen. Maar het was gedaan. Ons avontuur was voorbij. Maar er kwam een nieuwe open. Hier nog een paar laatste foto’s 

En de laatste klasfoto samen 

HOOO  maar dit betekent ook de einde van deze powerpoint Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden. Ik heb er suuuper lang aan gewekt om 208 dia’s plezant te maken. Dank u voor jullie aandacht. En ook bedankt voor de meester voor zo een fijn jaar vol avontuur.

Daaagg!!! Deze powerpoint was gemaakt door Vlada Andrejeva van klas 6c. Over klas 5c. Bye!!!!