Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De houding van een discipel
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Blijf in Gods genade.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Tussen Pasen en Pinksteren.
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Hoe zit het met de kerk? & Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
het koninklijk bruiloftsmaal
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 457 : 1, 2, 4 Schriftlezing: 1 Petrus 1 : 13 – 16 1 Petrus 2 : Tekst: 1 Petrus.
Christen-zijn op je Werk Hoe Jezus’ volgelingen de maatschappij kunnen veranderen Aanbid God met je Werk.
1 Petrus 2:9 Maar u bent een uitverkoren geslacht,
Geven en laten geven. geven uit gulheid en gemeenschapszin.
Kurios - van de Heer. 1/5 Werkplaats van de Geest 31 oktober: welkom in de kerk ‘s ochtends avondmaal & 1kor 11 ‘s middags zondag 21a,b HC over de kerk.
Zingen Vers 1 Het nieuwe daglicht staat ons borg
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Welke apostel heeft God uitverkoren om de heidenen bekend te maken met het Evangelie? 2.
Romeinen Denken en Dienen. En verder zegt Jesaja 11: De wortel van Isaï zal er zijn en Hij die opstaat om heerschappij te voeren over de heidenen,
29 sept Zoetermeer. de vorige keer: twee ontmoetingen tussen Paulus en Jakobus beschreven in de Galaten-brief: 1)drie jaar na zijn roeping (1:19)
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Getalsmatige groei (???) managment 1. Hand. 1:15 In die dagen stond Petrus op te midden van de leerlingen–er was een groep van ongeveer honderdtwintig.
Handelingen 2 : 1-4 Jesaja 61 : 1-7
Vrede: - Romaans: pax, peace - Germaans: vrede, Friede (-> vriend, vrijen) - Hebreeuws:shalom.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Verlangens van God.
Paulus’ bediening.
Welkom op TOV!.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Verlangen naar licht.
Christen zijn in de maatschappij Hilversum, 9 november
Zondag 25 HC Franeker 17 oktober 2010
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Koen Minderhoud 30 november 2014
Leven zoals past bij God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
De preek gaat over Handelingen 2: 41 – 47
KIES JIJ VOOR DE KERK? Jeugdgerichte dienst Zondag 11 september uur.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Ga dan op weg… De missie van de Verlosser
Na de Ontmoeting … Weer naar buiten Pinkstergemeente De Schuilplaats Spijkenisse, 17 januari c Na het bidden/ 1 van.
Gods eigen volk: gekozen uit alle mensen! 1.Gods kostbaarste bezit in de wereld 2.Gods vertegenwoordigers op aarde.
EREDIENST Navolging van Christus en heiliging door de Geest.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
U bent gekozen om de schat van uw HEER te zijn (Deut.7 en10b)
Illustratie van Kees de Kort Marcus 10:49-52 En Jezus stond stil en zei dat men hem roepen moest. Toen riepen ze de blinde en zeiden tegen hem:
De Brug Nieuwkoop 29 mei 2016 Gert Visscher. " Ze loven God en staan in de gunst bij het hele volk."
Sofa-geluk! In het leven kunnen we een gevaarlijke vorm van verlamming oplopen. Het is niet gemakkelijk om die verlamming te benoemen. Ik beschrijf.
Prekenserie discipelschap 2.0 Hoe worden we door de bijbel gevormd tot discipel?
INLEIDING JV ICHTHUS – 23/09/’16
1 Petrus Gaat over: Verlossing Nederigheid, de minste willen zijn
Kerk 2.0 Als je de kerk ‘afpelt’ tot op de kern, wat vind je daar diep van binnen?
Les 10 Helden in de kerk Wat doe ik hier vandaag?
In de lessen 1 t/m 5 leer je over de kerk
Kindermoment Vind jij dat de kerk ‘lekker’ smaakt?
Welkom in deze kerkdienst
1 Korinthiërs 13:1-3 / 13:13 Al ware het, dat ik met de tongen der mensen en der engelen sprak, maar had de liefde niet, ik ware schallend koper of een.
Hoor van God je identiteit en je bestemming.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht.” (1 Petrus 2:9) Wat een voorrecht om te mogen samenwerken met God, die zoveel in ons heeft geïnvesteerd.

Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 oktober 2014 “ Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden” (Handelingen 2:46-47). Heer, help ons om met u samen te werken, zodat ook wij eensgezind en trouw mogen zijn en er mensen aan uw gemeente toegevoegd worden.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 oktober 2014 We worden opgeroepen om de deuren van de kerk wijd open te zetten en Gods boodschap te delen met de mensen om ons heen. Heer, help ons om trouw te zijn en mag dat genade vinden in uw ogen. Help ons om een voorbeeld te zijn voor toekomstige generaties.

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 oktober 2014 “Daar aangekomen riepen ze de gemeente bijeen en brachten verslag uit van alles wat God door hen tot stand had gebracht. Ze vertelden hoe hij voor de heidenen de deur naar het geloof had geopend” (Handelingen 14:27). Met onze inzet, gaven en tienden helpen wij het werk van God te volbrengen.