Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

Permanentie kosten of opbrengsten geboekt, die behoren bij
De nieuwste uitspraken
Maatschappelijk ondernemen met winst
1. Wat is het Kinderrechtenverdrag?
Beelden storm.
Onze beste wensen voor het jaar 2010 gaan naar Groep 7A en Meester Kees. En speciaal naar: Joost, Sarissa, Meeke, Timo, Maikel en Bas Van: Justin, Divainy,
We zijn toch allemaal gelijk…
Oerproducent (bijv. de veehouder)
Ferluci.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Koopwoning...  (het is niet zo moeilijk…). huiswerk  pak agenda en noteer bij ma 19 januri 5e lesuur:  leren tb 72 tm 77 maken 3.21 tm 3.23 wb 129.
SENIORENSCENARIO Detlef Andries & Rogier Denecker.
Welkom in Nederland:.
Richt je pijlen op iets anders…
Prestatie: Maak met de hele klas een krant over…
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Gaat U 1 juni stemmen? Bedenk U eerst eens goed!
In het jaar 2007 kon je dit kopen voor €100: In het jaar 2012 kon je dit kopen voor €100: Koopkracht = Het geld wordt minder waard.
Onderwijs en kinderarbeid
Wonderful world Muziek: H. Mancini Bewerkt door Cecile .
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
De Tijger.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Lesplanning Binnenkomst Intro Vragen huiswerk Uitleg docent 2.2
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Interpreteren van data
Turks gedichtje.
Cito oefen examen.
Rekenen groep 4.
Samenvatting hoofdstuk 1
Oud worden in deze tijd..
Kindertehuis in Ghana.
Een liefdesgeschiedenis
Advent 2014 Logo school.
ADVENT 2014.
Kleine leningen voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
De werkloze… biedt zich aan bij Microsoft om toiletten te poetsen… Bihal Hij krijgt een onderhoud met de personeelschef.
Hoezo dement?????!!!!!!!  .
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Ikke! Kinderen, wie van jullie kan drie goede zinnen met het werkwoord “vermoeden” maken?
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
‘Mixed up piles’.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
hoe de marokkanen geld verdienen....
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Op reis naar… Suriname!. Lezen: Lukas 18: Zingen: 87 vers 3 en 4 Zonnestralen voor kinderen.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Ik ben dankbaar ....
RAADSELTJE.
RAADSELTJE.
Ik ben dankbaar ....
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
Met een vrolijk muziek . Ik ben dankbaar ....
De kracht van het kleine
ik zie….ik zie…..wat jij niet ziet
Transcript van de presentatie:

Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?

Ziehier de uitleg :

Een geïmmigreerde Marokkaan (die nog altijd zijn dubbele nationaliteit bewaart - wat een stommiteit!) kan via de Bank van Marokko een huis kopen op ZIJN naam.

Wat gebeurt er nu ? Het gebouw wordt gekocht door de Bank van Marokko en blijft haar eigendom voor altijd. Nog altijd geen probleem, nietwaar?

Maar hier komt het: de “koper”, altijd een MAN (maar nee, de Islam discrimineert niet!) mag voor ALTIJD in het huis blijven wonen, gevolgd door een erfgenaam, MANNELIJK natuurlijk, en zo verder..... U begint zich te nerveren? Ik ook!

Maar we gaan verder... De “koper” betaalt aan de bank (of hij nu werkt of niet) 150 euro per maand voor een aankoopsom van +/- 150.000 euro!

Mààààr: nadat hij het huis door de bank heeft laten kopen, mag de “koper” de 1,2,3… appartementen verhuren aan 500 euro per maand, zonder aan de Bank van Marokko ook maar één cent te moeten betalen.

Nu blijkt dat alle huizen die gekocht worden 3 of 4 verdiepingen hebben. Die verhuurt de “koper” dus aan minstens 500 euro (vermenigvuldigd met......) en hij blijft 150 euro terugbetalen aan de bank. Geen kadaster, geen taksen, geen belastingen, want: het gebouw is eigendom van de bank!

Na enkele jaren heeft de “koper” zoveel winst gemaakt dat hij een gebouw op zijn eigen naam kan kopen en CASH betalen! En daarvoor nog steeds geen belastingen betaalt, want: hij heeft geen werk, krijgt minder kansen, enz. enz… DE ARME SUKKELAAR!

Hele straten zijn al Marokkaans en het breidt zich steeds maar uit. Elke man mag deze operatie één keer uitvoeren vanaf zijn meerderjarigheid, dus vanaf 18 jaar. Nu begrijpen jullie misschien beter waarom Marokkanen zoveel mogelijk ZONEN willen verwekken?! Ooit gehoord van het sneeuwbaleffect? Hele straten zijn al Marokkaans en het breidt zich steeds maar uit.

Maar dit is nog niet alles… Ze stempelen praktisch allemaal, ontvangen kinderbijslag voor hun hele rist kinderen (die ook rijk gaan worden door dit systeem), betalen geen belastingen en gaan het verdiende geld uitgeven in hun land van herkomst.

Nu begrijpen jullie waarschijnlijk beter waarom zij met BMW's en Mercedessen rijden terwijl wij het moeilijk hebben ons Peugeo’tje af te betalen ? Dan moeten jullie ook weten dat een alleenstaande Belgische moeder met 2 kinderen, die hard werkt, geen lening kan krijgen om een klein appartementje te kopen want......ze verdient niet genoeg! Dus, beste vrienden, hier komt de vraag: moeten wij NOG toleranter worden en nog meer op onze kop laten zitten ?????

Stuur dit door naar zoveel mogelijk mensen. DIT MOET IEDEREEN WETEN !!!!!