Molen de Distileerketel Rotterdam Delfshaven Er volgt een serie foto’s over het “uitpakken” van een koppel maalstenen en het lichten van de loper met de.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Basiselementen in een goede schoolslag (tips en tricks)
Advertisements

Berceuse de Mozart – Richard Abel Wij, van de Stichting Enschede – Mosnita Roemenië, kregen eind 2009 het bericht dat de familie Löke uit Mosnita ernstig.
Fotografica Museum ZuidHolland Wat er zoal te zien is in het museum.
Zelf wespenverdrijver maken. Dit kan simpel en zeer effectief.
Bordenplan aanpassing Blauwe zone Randhoeve Op de wegen welke toegang geven tot de Blauwe Zone dient een Blauwe streep aangebracht worden. Rond.
Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4
Meer Leven In Groninger Molens Het achtkant
Het tot stand brengen van een gevallen cliënt
Breking van licht door een lens
Workshop fotografie Kees van Houwelingen 4/3/2017.
Foto’s:Han Bouwmeester, en Sonja Grooters
Dia presentatie Beeld en geluid.
Dit is een voorstelling hoe men de bomen van de baan Hoogstraten Sint Lenaerts verwijderd heeft.Dit is moeten gebeuren voor de verbreding en aanleg van.
 Er zijn verschillende logo’s voor verschillende winkels. Hier een paar voorbeelden: Hier een paar voorbeelden:
Workshop fotografie Arjan Geurts.nl 4/4/2017.
Fotografica Museum Zoetermeer Wat er zoal te zien is in het museum.
Molenstichting Lattrop - Tilligte
Toekomst Huishoudelijk proces: De was
Laat deze roos eerst draaien, zoals de klepel van een klok maar dan
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Het stompverband Een stompverband is een speciale uitvoering van een wonddrukverband. In eerste instantie bloed een wond bij een afgerukt lichaamsdeel.
Iets over Henk: ‘Wat ik heb meegemaakt is met geen pen te beschrijven. Ik ben geen held. Wat ik gedaan heb is niet belangrijk.‘ De onderscheidingen die.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam: Tatjana Pinkster
- Deel III - Wat gebeurt er intussen in Asten…. Na een hartelijke ontvangst met een heerlijk kopje koffie gingen we eens de fabriek in om eerst eens te.
Health & Safety Life Book AM ST p. 1 v.01 - Nov. 03, 2011 Working at Height Technische vereisten  Personenkorven moeten ontwikkeld worden door.
In punt P werken drie krachten: Fspan in de richting van het touw Fveer 15 N schuin links omhoog Gewicht recht naar beneden Hoofdstuk 3 som 20.
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Presentatie over katten
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie:yorkshire terrier
Not Good Enough The Redemption of the Donkeys En toen zij Jeruzalem naderden, bij Bethfagé en Bethanië, dicht bij de Olijfberg, zond Hij twee van Zijn.
Realiseer je dat in alle vier de gevallen er een Fz werkt !
Belastingen op daken Herman Ootes.
Eerste zondag van de 40 dagentijd 13 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 4:1-11 Jezus wordt door de Geest naar de woestijn gevoerd en ontmoet daar de duivel,
beeldaspect licht - toon
Bouwfysica kouddak-constructie Warmte- en vochtberekening van een
Versie 1: 1306; v2: 1308 ….
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
Wat kost 1 hamer?.
Project Net nu Oranje groep.
Overstromingen In Vlaanderen 13-11,
Genade.
en zitinstructie neemt u plaats op uw stoel en
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Tutorial: met kleuren werken
Jord Knaap & Paul Crouwel
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
Maandag 18 november Licht & witbalans Avond fotografie – blauwe uurtje
Programmeer les voor gevorderden
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Zondag 18 april 2010 ochtenddienst ter gelegenheid van het 25 jarig ambtsjubileum van ds. Henk van Dijk Exodus 17:7 De Israëlieten stelden de Heer op de.
Zingen Vers 1 De grote mensen durven niet, heel Israel is bang,
Vergelijkingen.
Tekenen les 7 perspectief 2 Joeri Lefévre
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Hoe maak je een mooie foto?
Ik ben vandaag niet thuis Ga jij naar de Colruyt? Ten eerste breng je choco mee Denk ook aan Nesquik Daarnaast nog mandarijntjes En ten slotte mag je geen.
Raadsels oplopend in moeilijkheidsgraad
De houtzaagmolen De industriemolen.
Leven in de aanwezigheid van Jezus. Is leven in hoop Leven in de aanwezigheid van Jezus.
AANLEG EN ONDERHOUD BLOKELEMENTEN TRAPPEN STEENKORF ZICHTMUUR.
3. Maar zo zien we niet alles, en bovendien is het beeld vlak.
!Tutorial Bp-Vuurpijlen maken ! Gemaakt door: Yellowcard
Toolbox: Hijsen en Heffen
Welkom bij workshop Stilleven fotografie
Basis Voedingsmiddelen Les 2 Graan en graanproducten
Modelvliegtuigbouw Leerlingenhandleiding De Fantra VMBO II
Bouwen.
Transcript van de presentatie:

Molen de Distileerketel Rotterdam Delfshaven Er volgt een serie foto’s over het “uitpakken” van een koppel maalstenen en het lichten van de loper met de kraan. Dit om het “billen” van de stenen mogelijk te maken.

Uitgepakte maalstoel Het koppel stenen is hier “ontmanteld”. Alle houten delen van de maalstoel zijn hier verwijderd. (Ook hier een simpele constructie) De steenspil is nog aanwezig en de loper ligt nog op de ligger.

Het ophijsen van de loper. De loper hangt in de kraan en wordt d.m.v. het draaien van de steen omhoog getild. Let op de 4 ingegoten conservenblikjes, deze dienen om gewicht in aan te brengen om de steen in balans te krijgen. Op de achtergrond hangt de steenspil in het verlengde van de as van de kraan.

Ligger is vrij. Hier is de loper van de ligger getild. Op de ligger zijn nog goed de tarwekorrels te zien van de vorige maal-sessie. Op een volgende close-up foto is het verloop van de korrels te zien.

Het kantelen van de loper. Hier hangt de gekantelde loper in de kraan. Omdat alleen de ligger gebild moet worden zal de loper op zijn kant op balken worden gezet terwijl hij in de kraan blijft hangen.

Close-up foto van ligger. In het midden is het graan te zien zoals het uit de kaar gevallen is. Door de groeven worden de korrels eerst naar het breek- gedeelte en later naar het maal-gedeelte van de steen gevoerd.

Het billen van de steen. Door middel van het ouderwetse handwerk met de bil-hamer wordt de steen bewerkt. Eerst wordt gekeken of de steen nog wel vlak is (doodskop- poeder), later worden de groeven uitgediept.