De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie over katten

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie over katten"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie over katten
Naam: lianne de boer. Klik op “Naam”. Vul je naam in . Doe hetzelfde met “hobby” Presentatie over katten Hier kun je een foto / tekening Invoegen

2 Ik heb dit dier gekozen, omdat: *het zijn mijn lievelings dieren.
*sommige katten hebben een mooie vacht. *je kan er mee spelen. *sommige katten maken dan geen klerenzooi. Vul hier de antwoorden van vraag 3 Wil je elk antwoord een andere kleur geven, klik dan op dit teken, onder aan de balk. Kan hier weer een plaatje ?

3 Katten kun je makkelijk in huis hebben.
*omdat je de katten in huis kunt hebben. *die dieren zijn tam. *dan doen ze niks kwaad. *katten kunnen ook een ziekte krijgen b.v. Vul hier in, waarom dit dier een huisdier is, of een wild dier Wat is niesziekte? Niesziekte is een zeer besmettelijke infectie(virus)ziekte bij de kat. Het komt vrij vaak voor en kan zeer hardnekkig aanwezig zijn. Een beginnende niesziekte gaat regelmatig samen met het niezen van de kat. De ziekte uit zich door een ontsteking van de slijmvliezen van de voorste luchtwegen (neus, keel) de ogen en de mond, waardoor de dieren niezen en speekselen. Het lijkt regelmatig ook op een griep. Uw kat kan daar flink ziek van zijn. Let bij foto's speciaal op de ooghoeken en de neus.

4 katten kunnen 14 tot 15 jaar worden.
Leeftijd: katten kunnen 14 tot 15 jaar worden. Vrienden: Mensen en sommige andere dieren. Vul hier de antwoorden van vraag 6,7,8,9 in Vijanden: vogels / honden. Voedsel: brokken / vlees / andere snoepjes / muizen.

5 Dit zijn een paar verenigingen / clubs
Als er geen verenigingen zijn, klik dan met de rechter muisknop op de 5e dia; klik op “knippen” naam adres De huiskatjes Clun van lieve en inteliegente katten. Speciaal.

6 Door de informatie, weet ik nu dat:
*een viervoeter bedoelen ze een huiskat of een ander beest. Kijk naar de antwoorden van vraag 13 Voeg hier foto’s of plaatjes in

7 Bedankt voor de aandacht
Gebruikte informatie: *van mijn ouders *via google *van de kat bij ons thuis * Welke informatie heb je gebruikt : Boeken Internetsites Clubblaadje Eigen ervaring Informatie van clubleden Kijk naar de antwoorden van vraag 14,15 Bedankt voor de aandacht Datum: Typ hier de datum, waarin je deze presentatie hebt gemaakt.


Download ppt "Presentatie over katten"

Verwante presentaties


Ads door Google