Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Wat kun je doen in keuzemenu?
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Minecraft.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
In de leerlingenraad zitten 6 kinderen(bij ons)
De Kracht van Facebook games
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Riske Pasman Lifestyle&Design 3DD De vijf zintuigen. Crosslab.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Ik ben Bob..
Muziek.
A. POWERPOINTS V. B. Voor al die dagen dat het tegen zit…
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Bezoekje aan de bibliotheek op dinsdag 2 maart 2010 Groep 1a.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
KEUZE MENU Photos Videos Articles Artists HOT 100 BILLBOARD 200 GENRES INTERNATIONAL ALL CHARTS BBMA’S 2013.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
JUSTIN BIEBER.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
« Renaissance » « Wedergeboorte » aan een vriendin aan een vriend.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het circus.
De Topklas.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
MIDI Wat is het? En wat kan je er mee?. Wat het is. MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface. Het is een bestandsformaat dat als het ware.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Op zoek naar emotie. Hoe belangrijk is muziek op dit moment t.o.v. het verleden? Technologie is veranderd VB: Slaven, Grieken. Meerdere stijlen ontwikkeld.
Communicatie 2 – kw 2 Les 4.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Waarom? Als je straks klaar bent met studeren ga je werken. Of je nou voor jezelf begint of in loondienst gaat, het is belangrijk om iets te doen.
Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Trillingen Klik op de pijltjes van je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. Hallo allemaal, we gaan het hebben over: dubbelklik.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
 Snaps!  uSound Ares  SketchBook Pro  Fruit Ninja  Sonic Dash  SoundCloud.
Patiënt Zorgverlener Leidinggevenden Voor een open omgeving moet op deze drie niveaus beleid bestaan.
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Het 24 spel.
Jihlava-Amsterdam Exchange on Science
Ouderbijeenkomst.
Ouderbijeenkomst ©Rezulto Onderwijsadvies in opdracht van de PO-Raad.
Oorcheck op het mbo 5 Over Gehoor & gehoorschade
volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug Wat heb je nodig?
Welkom in groep 4.
Transcript van de presentatie:

Britsh Music Experience - London

Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor

Succesfactor De succesfactor van de British Music Experience is het vele aanbod aan mogelijkheden in het museum. Je kunt er veel doen, waaronder dansen, muziek luisteren, muziek spelen, zingen. Daardoor is het een leuke ervaring om mee te maken en hoef je dus niet alleen maar dingen te bezichtigen. Via koptelefoons krijg je verschillende informatie te horen over artiesten, optredens en dergelijke. Ook is het de ‘tijdlijn’ leuk gedaan, waarbij je begint in de jaren 90 totdat je bij het nu komt. Zo loop je de hele geschiedenis van de Britse muziek door en zijn er vele dingen te bezichtigen. Onder andere kun je de kleding bekijken die artiesten hebben gedragen op bepaalde gelegenheden of instrumenten die artiesten hebben bespeeld. Dit allemaal bij elkaar is de succesfactor en bewijst waarom de British Music Experience zo leuk is om mee te maken.

Ervaring Het was een erg leuke ervaring en ik heb mij erg vermaakt. Onder andere heb ik gezongen, gedanst en het spelen op muziekinstrumenten geprobeerd. Ook heb ik de hele tijdlijn behandeld tot in het nu. Over het algemeen was het ook nog erg leerzaam afgewisseld met grappige feitjes. Een totale beleving dus, die erg goed heeft uitgepakt.