WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD....

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Advertisements

De nieuwste uitspraken
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
De gevolgen van de zonde
H1 wikken en wegen Paragraaf
Beste avonturiers, Ongeveer 14 jaar geleden heb ik, Brian Jones, een poging gedaan om met een luchtballon de wereld rond te reizen. Helaas had ik onderweg.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
4. Hoezo internationalisering?
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Levensvragen Over geluk…..
Nederland telt in 2021 volgens CPB 17,3 miljoen inwoners. In 2011 was dat 16,7 miljoen. Het aantal 65– plussers stijgt de komende tien jaar met bijna.
Wat maakt het leven zinvol?
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Indien je vóór mij zou sterven,
Vrouwzijn.
Godsdienst 1.
Indien de wereld Van mij was.. Ach ja………………….. Indien ik de regels kon veranderen.
Het levensboek.
Het Potlood.
Wet inburgering Heleen Veringa
Rituelen in het Christendom
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
Godsdienst 1 1.
Is het allemaal wel waar?
Sjoerd Kooiker (met dank aan Josje den Ridder)
Les 1 De wereld staat in brand
Een bericht speciaal voor jouw m’n
1. Jezus verhoogd Aan Gods rechterhand
Lezing door Kick de Wolff

Mijn eerste levensbehoefte is…
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst...
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Nadia zahraoui.
Praktische handvaten voor het lezen van de Bijbel
HOE KAN IK BREKEN MET EEN SLECHTE GEWOONTE? HOE KAN IK BREKEN MET EEN SLECHTE GEWOONTE? LEZEN: ROM.7:13-25; JOH.8:31-36.
Nachts am Wolgastrand - Die Flippers
Een onverwacht feest Les 2
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Ik doe mijn presentatie over…
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Parasja B’Shalach Toen hij weg zond. Exodus 13, ,16 Haftara: Richteren 4,4 – 5,31 Barak & Debora B’rit Chadashah(N.T.): Openb.15,2-4.
Spreuken: De nederige wijze.
Wanneer was jij voor het laatst WOEDEND – en terecht?
Heel interessant !.
Orchies met.....spreuken De orchideeënfamilie is één van de
Kaarten op tafel.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Katholieke kerk Rond 1500 is bijna iedereen in Europa christen
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Cursus 2.2 Het Leven van de Eerste Mensen Klas 1 KGT Lesweek 2
Cursus 2.2 Het Leven van de Eerste Mensen Klas 2 BK Lesweek 2
De geboorte van Jezus 17 december 2017 Hendrik Ido Ambacht.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Transcript van de presentatie:

WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD....

HET IS ZO GROOT ALS EEN EEN RIJSTEKORREL uy890p7

EEN NIEUWE ONTWIKKELING DIE DE NOODZAAK VAN CREDITCARDS VERVANGT

Het wordt al gebruikt bij welgestelde en rijke zakenmensen als een middel om ontvoeringen te voorkomen Je gebruikt het om fraude en diefstal tegen te gaan, en het stelt je indentiteit vast.

Ontvlucht het!!! Lees waarom ...

MOTOROLA is het bedrijf die de microchip produceert voor MONDEX SMARTCARDS. Zij ontwikkelen verscheidene inplantatiechips voor het menselijk gebruik genaamd “Bio-chip.” DE ANTWOORDTZENDER IS EEN OPSLAGRUIMTE OM INFORMATIE TE LEZEN IN MICROCHIPS. De “bio-chip” is 7mm lang en 0.75mm dun, zo groot als een rijstekorrel. Het bevat een antwoordzender en een oplaadbare Lithium batterij. De batterij wordt opnieuw opgeladen door een thermo-elektrisch circuit dat elektrische stroom produceert door de verandering van lichaamstemperatuur

ONTHOUDT DE NAAM EN LOGO VAN DEZE MAATSCHAPPIJ!

Meer dan 250 corporaties en 20 landen zijn betrokken bij de distrobutie van MONDEX aan de wereld en veel naties zijn “bevoorrecht” om het systeem te gebruiken, o.a. Engeland,Canada, U.S.A., Australie, Israel, Hong Kong, China, Indonesie, Maleisie, Philipijnen, Singapore, Thailand, India, Taiwan, SriLanka, CostaRica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazilie.

Er bestaan andere SMARTCARD systemen die gebruikt worden door MONDEX, speciaal sinds MasterCard 51% van de aandelen gekocht heeft van de maatschappij.

Vraag je zelf af... Wat doet het met mij in de eindtijd?

Er is meer dan $1.5 Miljoen Dollar aan onderzoek uitgegeven om te ontdekken waar de beste plaats is best om de “bio-chip” in het menselijk lichaam te implanteren. Zij hebben twee plaatsen gevonden die voldoen aan die eisen en die effectief zijn. HET HOOFD, onder de schedelhuid En de buitenkant van de hand, speciaal… DE RECHTER HAND!

16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden; 17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams. Openbaring 13:16, 17

t Toeval?

Een miljoen “bio-chips” per jaar zijn er geproduceerd door MONDEX. De productie is een jaar geleden begonnen. Zij ontdekten dat als ze de chip in een card zouden doen, dat ze daar problemen meekregen. De chip kon er dan uitgehaald worden en informatie kon dan veranderd en vervalst worden. De chip kon gestolen worden, of je kon het verliezen. Na ontvangst van de card, zou het binnen een of twee jaar verlopen zijn.

DEX = DEXter = Rechter-hand zijde Er is maar een oplossing voor dit probleem, aangenomen door MOTOROLA… inplanteren van de “bio-chip” in de rechterhand of het voorhoofd, waaruit ze het niet verwijderen kunnen. Als ze het operatief zouden verwijderen, zou de kleine capsule breken, en de persoon zou besmet worden door het Lithium en door de microbacterie, Het Systeem (GPS) zou ontdekken dat het verwijderd was, en zouden de autoriteiten alarmeren. Merk op MONDEX betekent: “geld op je hand.” MON = MONetair DEX = DEXter = Rechter-hand zijde

Wil je dit serieus nemen?

Als je deze boodschap serieus neemt, verspreid deze presentatie dan! Stuur het naar je ouders, vrienden and broers en zussen, iedereen die je kent … Moet het weten.”

Nu je hierover geinformeerd bent, maar nog twijfelt aan deze informatie, doe het volgende. Ga naar: www.google.com. Zoek naar het woord “VERICHIP“ en lees sommige van de links. Doe hetzelfde met de woorden “MONDEX SMARTCARD.” Je kunt niet langer doen alsof je het niet weet. Je bent nu verantwoordelijk. Moge God je zegenen!