Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De bedenker van het Daltononderwijs
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Beelden storm.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Bezoek een sportief evenement:
De waarheid, het 9 e gebod Waar wordt het 9 e gebod concreet in ons leven?
Peter Strawson.
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
De Opleidingscentrale
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Wat is Dutch design week
Romeinen 6:1-11 Betekent dit nu dat we moeten blijven zondigen om de genade te laten toenemen? Dat in geen geval. Hoe zouden wij, die dood zijn voor.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
NOS-Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Van wie is de school? … en over welke school hebben we het dan? Over de schoolleider: zetbaas of ondernemer? … en de leraar die zijn vak kwijt is. Onderwijscafé.
Enquête.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Kijk een week lang het NOS Journaal. Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS.

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Groot Avondroodrups In augustus 2005 kruiste deze rups ons pad
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
In het model worden 3 fasen onderscheiden:
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Recensie Zo moet het! Dat zei Frank Sanders na afloop van de première van Shrek. De directeur van een academie.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
GETUIGENISSEN ‘MANTELZORGVRIENDELIJKE MANAGERS’. Getuigenis 1 Uit de organisatiescan die we onze medewerkers begin 2014 lieten invullen, bleek dat er.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Taalkundige feiten en hypothesen
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Van Engel, Minke en Helen
WHTSNXT? PROCESGERICHT, ACTUEEL EN LEERLINGGESTUURD FANTASTIC VOYAGE.
Drugs.
Grizzly Beren Door: Guus, Petri, Gijs.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Kennismaking M&O “Een eerste indruk”. Onderwerpen.  Persoonlijke ervaringen.  Motivatie  Beweegredenen.  Verwachtingen  Leervraag.
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
{ Paulien Meijer Sterk in ontwikkeling Sterk in ontwikkeling.
Zonder spieren en botten kun je niet ravotten Jacob van der Veen.
VDIP Halle-Vilvoorde Vroege Detectie & Interventie Psychose Ruwaal Grimbergen.
BOEKBESPREKING EX2 Hagar Sakkaki 4TSTW. Beschrijving boek : Titel: ‘Dansen op de vulkaan’ Auteur: Floor De Goede Verschijningsdatum: 2012 Uitgever(s):
Behoeften van de doelgroep & activiteiten
communicatie van activiteiten via Stad Hasselt
‘er is iets ergs gebeurd’
Big Data.
Big Data.
Overval wat nu?.
Week 3 Prangende vragen, het overwinningslied en het avondmaal met het Lam (Openbaring 19)
Transcript van de presentatie:

Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws

Verwachting vooraf Wij hadden het idee dat we heel breed georiënteerd de nieuwswaardes zouden opdoen. Veel verschillende onderwerpen, belangrijke onderwerpen en heftige beelden die de gemoederen bezig houden in onze omgeving.

Ervaring Na een week het journaal te hebben gevolgd hebben wij niet het idee dat we veel hebben geleerd of veel nieuwe (schokkende) dingen hebben gehoord. Veel onderdelen als de crisis en de problemen in Syrië beheersen de uitzendtijd. Bijna alle journaals zitten het zelfde in elkaar en sluiten niet aan op onze interesses. Het viel ons op dat de media zelf trends ontwikkeld die vervolgens worden overgenomen door het publiek. Dit gebeurt door er heel veel aandacht aan te besteden terwijl daarvoor het nog niet erg speelde bij het publiek. Sommige dingen pakken ze terecht omdat die schokkend zijn, als voorbeeld de twee broertjes die werden vermist en uiteindelijk dood zijn gevonden. Dit waren dingen die wel speelde bij het publiek maar waar de media nog een extra grote draai aangaf.

Verschil Het verschil zit volgens ons vooral in de breedte van het aanbod. De onderwerpen blijven vrij beperkt als je het nieuws dagelijks volgt. Bepaalde onderwerpen blijven veel terug komen en worden heel breed uitgemeten in plaats van veel verschillende nieuwsonderwerpen te gebruiken. Als je dit niet interesseert wordt het nieuws snel saai.