Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 4 – Bloei van steden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Advertisements

Een introductie van De nieuwe website
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Workshop DCMR. Uitleg •Dit is een interactieve presentatie •Die loopt gelijk met je boek •Je bekijkt de pagina, ben je klaar klik je 1 x voor de volgende.
Lesgeven en begeleiden
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Interactieve versie mbv DSB
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 7 – Gilden.
Interactieve versie mbv DSB
Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Een presentatie maken Les 2
Titel Klik hier voor het invoegen van tekst en/of afbeeldingen
Interactieve versie mbv DSB
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 5 – Stedelingen.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Voorbereidende les Hier volgen dia’s met afbeeldingen die u aan de leerlingen kunt laten zien. In de notities van PowerPoint (onder de dia in de schrijfmodus)
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Handleiding ClassDojo
Twitterstream Help mee! What’s in a name? Positionering van de SVGB in het project What’s in a name? Verdere tekst Op deze site kunt u een opiniestuk van.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Les 1 - ICT in het Onderwijs Digitale didactiek - K. De Schuyteneer en B. Bastiaensen.
Deltion College Engels A1 Lezen [Edu/002] thema: Headlines can-do : kan het onderwerp vaststellen van korte berichten in een krant © Anne Beeker Alle rechten.
IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.
Een bestaande presentatie gebruiken
Voorbereidende les met beeldpakket Hier volgen dia’s met afbeeldingen die u aan de leerlingen kunt laten zien. In de notities van PowerPoint (onder de.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
Op deze dia’s vind je een korte instructie hoe je binnen het Universiteitsnetwerk bij de Cochrane Library kan komen Gebruik de knoppen Page Up en Page.
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Waarnemen en Regeling  Expert groepen opdracht..
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Wat is een goede onderzoeksvraag?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Taal in beeld spreekt jouw taal. Nieuw in Taal in beeld 2 volledig vernieuwde lessen marktsignalen versie 1 verwerkt update didactiek alle leerlijnen.
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Inleidinginleiding | handleiding | verantwoording thema | beeldmateriaalhandleidingverantwoording themabeeldmateriaal Groep 6Groep 6 | Groep 7 | Groep.
Hoe zet je leerlingen aan het werk?
Brainstormen in het ixperium Les over goede onderzoeksvragen.
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Training: Mijn netwerk
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.
Gebruik digitaal schoolbord om lessen te presenteren
Instructie om een afspraken te plannen
Aan de slag met Moodle Les 1. Kennismaking Schermonderdelen en navigatie Voorkeuren aanpassen: profiel, wachtwoord Cursusbeheer: cursusinstellingen en.
Een speurtocht door een middeleeuwse stad
Hoe laat ik leerlingen in de les leren?
LES 12 : HET TABBLAD ANIMATIES COPYRIGHT : RAYMOND BRIGEZ
Titel van trainingspresentatie
GROEPSPLAN groep 3 t/m 8.
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Opdracht PowerPoint Maak een PowerPoint over jezelf.
Hoe laat ik leerlingen in de les leren?
Interactief presenteren - checklist
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 4 – Bloei van steden

Beschrijving inhoud De leerlingen zullen met behulp van de tijdmachine terugreizen naar de late middeleeuwen. In de reeks van de late middeleeuwen zullen ze kennis maken met het leven in een middeleeuwse stad. In deze les staat centraal waarom steden begonnen te bloeien.

Onderwerp 4 Om de lessen op een goede manier te kunnen voorbereiden zijn sheets van de les in deze powerpoint gezet. De pagina´s die hier voorkomen zullen ook in de te geven les worden getoond.

Commentaar bij deze pagina: klik op de button ´interactieve instructie´ om in het overzicht terecht te komen. Commentaar bij deze pagina: klik op de knop ‘interactieve instructie’ om verder te gaan.

Commentaar bij deze pagina: klik op het plaatje ´4. Bloei van steden´ om onderwerp 4 te activeren.

Commentaar bij deze pagina: Rechts boven staat een marker. Je kunt de antwoorden met een marker opschrijven en laten staan. Zodra rechtsboven de borstel verschijnt kunnen de antwoorden worden uitgeveegd.

Commentaar bij deze pagina: Rechtsboven staat de borstel. Je kunt de antwoorden uitvegen.

Commentaar bij deze pagina: Korte discussie over wat kooplieden doen.

Commentaar bij deze pagina: Filmpje wordt geschematiseerd door tekst. Na interactie kan dit worden uitgeveegd.

EINDE PRESENTATIE