De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de volgende link:

4 Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn

5 Persoonlijk Niet persoonlijk
Typ Persoonlijk Niet persoonlijk Voor deze opdracht moet powerpoint niet in de presentatiemodus staan, maar in de modus waarbij je kunt bewerken. Klik op het plaatje en laat leerlingen (eventueel nadat ze dit in de samenwerkingsopdracht hebben besproken) intypen wat persoonlijke gegevens zijn en wat niet persoonlijke gegevens zijn. Eventueel kunt u de dia kopiëren en het met meerdere leerlingen herhalen.

6 Klik op de afbeelding om te controleren of
je een veilig wachtwoord hebt. Klik op de link om de wachtwoordchecker te doen. Dit kan ook individueel door leerlingen gedaan worden. Test het dan voor de klas met een eigen fake wachtwoord.


Download ppt "Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de."

Verwante presentaties


Ads door Google