KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
Advertisements

Een bericht speciaal voor jouw m’n
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
Extra ondersteuning voor leesvaardigheid
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Fair Play Eerlijk spelen
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Discipelschap.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Vmbo Helicon Eindhoven
De overstap naar het voorgezet onderwijs!
Identiteit is geen kwestie van kiezen, maar van delen. SOPOW, 31 oktober 2012 Vereniging Openbaar Onderwijs.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Denkstof seizoen 3 aflevering 12
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Project Sponsoring Kenia
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
Wat maakt het leven zinvol?
Maatschappelijke stage
Geachte lieve Koningin Beatrix
Geen of niet de negatie.
onhygiënisch werken en de gevolgen
De Wiskunde B-Dag 2002.
Hamerhaai.
Sint zoekt een huis!!!!!.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Experts werkvorm + begrippentest
Baas boven baas.
Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door
De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,
Interpreteren van data
KWF Valentino&andriyan.
Oorlogskinderen Van Minke en Maaike.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
Spreekbeurt over BIG Challenge.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
BESTE LEERLINGEN. de oudervereniging daagt jullie uit om mee te doen aan hun acties voor.
Het Noordik Alpe d’Huzes
Een werkstuk maken.
Kleine leningen voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Dit is Albert. Welke producten zou hij kiezen?vakantiehuisje.
Ik doe mee! Samen geld inzamelen voor de strijd tegen kanker
Stage: Basisschool de Klingerberg
Wat is Pink Ribbon? Welke doel ? Welke doelgroep?
Onze doelen en visie in beeld
Boekverslag: Mees Kees Bloedje link
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Ik doe mijn spreekbeurt over…
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
Kiezen voor keuzedelen
Powerpoint presentatie.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
1. Kan je alleen aan wetenschap doen of heb je anderen nodig?
SEL Les 2: normen en waarden.
Hoeveel weet jij van onderzoekers?
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
Transcript van de presentatie:

KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld concerten en nog veel meer dingen. Zelfs onze school is al bezig met het inzamelen van geld voor het goede doel Met Bingo, en ze maken allemaal gerechten van een kok die is over leden is aan kanker.

Dit zijn allemaal soorten kanker. Maar je hebt er nog veel meer.     Dit zijn allemaal soorten kanker. Maar je hebt er nog veel meer.

Meest voorkomende kanker in Nederland. Bij de mannen is de meest voorkomende kanker. De prostaat kanker. En bij de vrouwen is de meest voorkomende kanker is Borstkanker.

Danny de munk. Hij zingt. Jan Keizer. Hij zingt. Anny Schilder Danny de munk. Hij zingt. Jan Keizer. Hij zingt. Anny Schilder. Zij zingt. Marianna Weber. Zij zingt ook.   Fans

MIJN ACTIE Ik zou een sportdag organiseren en iedereen een van de vier sporten laten kiezen. En rond laten gaan om zich te laten sponseren. En dat gaat dan naar het KWF voor de stichting tegen kanker.

Kies een sport en zamel in. Spon sor naam Bedrag Bedrag totaal Tennis Voet bal hoogspringen Basket €

Uitwerking actie Je krijgt een sponsoren brief in de les. Het is op vrijdag 16-12-11 om 14:30 in de gymzaal van de François Vatel school. Het zal drie uur duren in totaal. Er zullen dan docenten en leerlingen van 4T helpen, onder andere vragen we gym docenten. Hopelijk zouden jullie allemaal mee willen doen. Want hoe meer er mee doen hoe meer mensen ze kunnen helpen en misschien zit jouw dierbaren daar ook bij. Help ons de mensen helpen. Quint Vollebregt , Kevin van Bohemen uit 2c

ik vind het goed wat er Mening Quint Ik vind het heel zielig voor Ik hoop dat ik het zelf niet Krijg. En ik vindt het goed dat er wat voor gedaan Wordt. Mening Kevin. ik vind het goed wat er word gedaan voor de mensen die het hebben en dat ze goed geholpen worden