De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door"— Transcript van de presentatie:

1 Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door Kishan & Sebas

2 Inhoud Voorwoord Wat waren de opdrachten Een plattegrond van Texel
Hoe gaan we naar Texel? Informatie over het kamphuis in Texel Hoe gaan we naar de vuurtoren Nawoord Einde

3 Voorwoord Waarom hebben we dit onderwerp gekozen?
We hebben dit onderwerp gekozen, omdat het ons een interessant onderwerp leek. Ik hoop dat jullie het heel leuk zullen vinden en dit is het resultaat.

4 Wat waren de opdrachten?
Opdracht 1: Een locatie in Texel vinden. Opdracht 2: Het vervoeren van goederen naar Texel en het snelst en goedkoopst naar de locatie gaan. Opdracht 3: De afstand en snelheden vanaf de locatie naar de vuurtoren. Opdracht 4: Een leerling heeft een lekke band, 1,4 kilometer voor de vuurtoren. Hoelang duurt hij daarover als hij lopend gaat?

5 Plattegrond Texel LEGENDA

6 Hoe gaan we naar Texel? Bij de school staat een bus die naar Den Helder rijdt. Vanuit daar nemen we een veerboot naar Texel. Als we daar zijn aangekomen staat daar een bus. Met die bus gaan we vanaf het Hoorntje naar De Koog, en dat is onze locatie. Iedereen draagt zijn eigen tas met slaapzak. En alle boodschappen doen we in Den Haag.

7 Informatie over het kamphuis
Het kamphuis is geopend van maart tot november. Ons kamphuis heeft 9 slaapzalen waar 40 tot 90 personen in kunnen 6 toiletten en douchen 5 zalen 1 grote keuken Totaal: € 2100,- Kamphuis De Zilvermeeuw

8 Hoe gaan we naar de vuurtoren
We gaan met de fiets naar de vuurtoren, die gaan we huren in De Koog. De afstand daarna toe is met de fiets 14 kilometer. Dus doe je daar ongeveer 56 min. a 1 uur over. Doordat een leerling een lekke band krijgt, moet hij 1.4 kilometer vanaf de vuurtoren lopen. Dat duurt ongeveer 1 en een half uur.

9 Nawoord Kishan: Ik vond het werken met Sebas heel leuk. Het leukste vond ik de PowerPoint presentatie en ik verheug me nu al op de volgende project. Sebas: Ik vond dit project, leuk met Kishan. Alleen de andere projecten vond ik toch wel iets leuker. Dus ik hoop dat we volgende keer weer zo’n leuk project krijgen.

10 Wij hopen dat jullie ons project leuk vonden!!!
EINDE Wij hopen dat jullie ons project leuk vonden!!!


Download ppt "Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door"

Verwante presentaties


Ads door Google