1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Advertisements

Crowdfunding voor Zonne-energie in Friesland
De zin en onzin van escrow
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
QUICK SCAN OP KWALITEIT EN EFFICIËNTIE VAN DE SERVICES
[1][1]Titel plus versienummer presentatie Presentatie 29 Maart 2011,
A team with more than 25 years experience in the PV business.
Wat is IFA Bedrijfsadvies
Ondernemen in de praktijk
BOBB (Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars) IJsselstein, 22 september 2008.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Kouwe Hoek PX Waddinxveen Rooftop EnergyRooftop Energy.
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn Bekijk de presentaties op Bent u op zoek naar een andere presentatie.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Inhoud Introductie Solar Quatro Organisatie Technisch concept 1.
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Van aanbodgestuurd naar vraaggestuurd: ondernemerschap vereist
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Waarde-volle zorg LPZ, 11 oktober Opbouw Voorstellen Ontwikkelingen Ander perspectief In gesprek 2.
Distributiefuncties Producent (goederen) Eindgebruiker
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
Over ons Actief in Nederland en België
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Middenmanagement in positie VO Congres 2013
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
Solar Insurance & Finance
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van HBSoftware
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
WerkGevers Service Punt Zoetermeer Jolanda Kroon
Programma Verenigingsondersteuning Almelo
EOR en Vakbond Discussieaanzet FNV Europa conferentie, Sjef Stoop, FNV Formaat.
Kennismaken met SynCount. Programma 1.Over SynCount 2.Onze werkwijze 3.Synergie van specialismen 4.Duurzaamheid 5.De toegevoegde waarde van SynCount.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
Een theoretische verkenning
Netherlands India Business Platform Introduction.
10 januari 2015 Bedrijfsoriëntatie Unit 4 Agresso Presentator: Yoran Kleiberg.
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Ondernemingsfinanciering 2
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Philips Launch Event Hartelijk welkom Introductie Philips Sopho IPC systeem.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
Jacqueline Zuidweg 5 november Mijn ondernemerscarrière
Regiobijeenkomst Zuidweg & Partners Jannie van den Berg.
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Administratie inrichten Van bouwstenen tot instructie schrijven.
Ruimte voor begeleide onderwijstijd (bot) is beperkt. Te weinig keuzedelen die herkenbaar en uitvoerbaar zijn in de praktijk. Lage bereidheid van bedrijven.
ADVIESMODEL Ad de Vrieze Architectuur Design1 De ZZP-ers en kleine ondernemers binnen de coalitie, zijn ‘van huis uit’ degene die de particuliere.
Inleiding Wij zijn Zuidwester Aankondiging decentralisatie, wat nu? Proces van pionieren en verbinding zoeken Stappenplan transitiebureau Positionering.
BRENGEN IN PLAATS VAN HALEN Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere stip focus en strategie.
1……………………….. Doeltreffende samenwerking Markermeer - IJmeer 12 november 2015 Corné Nijburg.
>> Als het gaat om innovatie Agentschap NL Robert van Haaften Innovatieadviseur Masterclass High Growth Forum 10 juni 2013 Willem-Jeroen Stevens CEO Transparent.
Wanneer is de leerling tevreden? Wat is: krachtig leren?
De enige constante is verandering. Initiatief voor FESPA Nederland past in ontwikkeling van verandering Samen maken we de markt van visuele communicatie.
 Assortiment  Esco tanden Tandsistemen Slijtplaten Bouten bussen haken Hardox platen op maat gesneden Mangaan messen Hardox messen op maat gemaakt.
ViaVia Info-presentatie
Small Business Innovation Research
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
ONDERWIJS EN ARBEIDSMARKT
Servitisation of data analytics models: strategic options and challenges Inspiratiesessie SLF Summit 2018.
Transcript van de presentatie:

1 CORPORATEi FINANCE.

2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate finance-vraagstukken voor zonne-energie- installaties. Wij adviseren bij investerings- en financieringsvraagstukken voor zowel installaties op daken als professionele zonne-energieparken en leveranciers/installateurs, in Nederland en in het buitenland. Onze expertise U heeft behoefte aan de beste service, waarbij uw investerings- en financieringsvraagstukken kostenefficiënt en adequaat worden opgelost. Ons team biedt een uitstekende mix van kennis, ervaring en vaardigheden. Daarmee staan wij voor een excellente uitvoering, maar tegelijkertijd waarborgen wij een efficiënt proces waarbij wij u ontlasten. Focus, daadkracht en service: waar u behoefte aan heeft, wat wij leveren. Netwerk In samenwerking met Solar Insurance & Finance beschikt u over een uitgebreid netwerk van enerzijds installateurs en fabrikanten en anderzijds financiers en investeerders. Een netwerk waarmee wij snel en adequaat kunnen schakelen om u te ondersteunen. Wat ons uniek maakt Onze uitzonderlijke kennis van zonne-energie en uitgebreide ervaring in financieringsvraagstukken maakt ons uniek in de markt. In combinatie met ons netwerk verlenen wij u full service dienstverlening, op maat gesneden.

3 Fusies & overnames Searches naar fusie en overnamekandidaten Waardebepalingen Onderhandelingen Financial due diligence Procesmanagement Internationaal netwerk voor renewable energy  Solar Finance heeft uitgebreide ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Gecombineerd met de expertise in de PV-markt bent u gegarandeerd van een optimaal proces waarin uw belangen het best vertegenwoordigd worden. Offbalance financieringen Operational- en capital leaseproducten Flexibiliseren uw cashpositie Vergroten de haalbaarheid Meer rendement uit uw investering  Solar IF bemiddelt tussen bedrijven en aanbieders van financierings- producten. Complexe producten waarbij kleine verschillen grote gevolgen kunnen hebben. Financial engineering Investeringsfondsen Garantiefondsen Leaseconstructies  De markt voor PV-systemen is relatief nieuw en biedt tal van mogelijkheden voor financiële structurering. Met onze kennis en ervaring assisteren wij u in het opzetten van de optimale structuur om uw financiële mogelijkheden ten volle te benutten. Projectfinanciering Speciale bancaire financieringen Op maat gemaakt, zonder of met beperkte zekerheden, en mogelijk met bijzondere aflossingsschema´s Al dan niet gecombineerd met het aantrekken van eigen vermogen.  Wij richten ons op een gezonde financieringsstructuur, die bij uw organisatie past en u niet voor onverantwoorde risico's plaatst. Solar IF adviseert bij elke mogelijke structuur en faciliteit voor projectfinanciering, specifiek gericht op uw situatie. Ons assortiment Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten om u te helpen bij uw investering en/of financiering. Voor iedereen, zowel MKB als corporate, hebben wij een oplossing!

4 CONTACTGEGEVENS JAAP DE JONG +31 (0) HEIN STOOPS +31 (0) HARRY WOLKENFELT +31 (0)