De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is IFA Bedrijfsadvies

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is IFA Bedrijfsadvies"— Transcript van de presentatie:

1 Wat is IFA Bedrijfsadvies
IFA Bedrijfsadvies is een onafhankelijk intermediair gericht op de zakelijke markt. Met verstand van zaken en hart voor uw bedrijf zoeken we altijd naar oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit mensen die jarenlang ervaring hebben in de zakelijke dienstverlening en weten wat er speelt in de verschillende bedrijfstakken.

2 IFA Bedrijfsadvies voor:
Employee benefits Pensioenen Pensioencommunicatie Verzuim en arbeidsongeschiktheid Verzekeringen Financieringen

3 Employee benefits Pensioenen Overlijdensrisico Arbeidsongeschiktheid
ANW hiaat Arbeidsongeschiktheid WIA hiaat WIA excedent Ongevallen (Buitenlandse) reizen Zorg (ziektekosten) Sparen    Levensloop Spaarloon Personal Benefits Collectieve autoverzekering voor medewerkers Collectieve schadepakketten

4 Pensioen Iedereen die ooit voor zichzelf een pensioenregeling heeft afgesloten weet hoe ingewikkeld dat is. Het is duidelijk dat dit vooral geldt bij collectieve regelingen van grote bedrijven en organisaties. Daarnaast gaat het om het aangaan van grote verplichtingen voor een lange termijn. Pensioenregelingen vereisen specialistische kennis op verschillende terreinen zowel juridisch als fiscaal. Daarom is een goede adviseur op het gebied van pensioenregelingen in meerdere opzichten goud waard. IFA Bedrijfsadvies heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand adviseur op pensioengebied van kleine tot grote bedrijven. IFA Bedrijfsadvies heeft alle noodzakelijke kennis zelf in huis. De dienstverlening strekt zich niet alleen uit tot het geven onafhankelijk advies. IFA Bedrijfsadvies kan ook de juiste 'pensioenproducten' selecteren van verschillende aanbieders en ondersteuning verlenen bij de communicatie over uw pensioenregeling.

5 Pensioencommunicatie
Veel werkgevers en werknemers ervaren het pensioen als een lastige materie. Sinds de invoering van de nieuwe pensioenwet op 1 januari 2007 zijn werkgevers verplicht duidelijk te communiceren over pensioenen. IFA Pensioencommunicatie geeft uitleg over pensioenen op een manier die bij uw medewerkers past. Wij zijn er voor iedere werkgever en elke pensioenregeling. IFA Pensioencommunicatie helpt u de nieuwe pensioenwet na te leven. We bieden uw werknemers via een persoonlijk gesprek inzicht in hun eigen pensioensituatie zoals die in uw bedrijf geregeld is. Indien gewenst, bieden we ook een vervolggesprek aan waarin we tot een persoonlijk advies komen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met IFA Pensioencommunicatie voor een afspraak.

6 Verzuim en arbeidsongeschiktheid
De omvang van het ziekteverzuim en de WAO-instroom was voor veel bedrijven een bron van grote zorg. Dit zal met de invoering van de WIA niet veranderen. In feite betekent elke zieke werknemer een directe aanslag op de omzet en dienstverlening. Een verzuimpercentage van 6% vormt in de praktijk een kostenpost van bijna 12% van de loonsom. Daarnaast is er het persoonlijke- en financiële leed van een werknemer die in de WIA terecht komt. De overheid legt de verantwoordelijk voor een goed verzuim- en reïntegratiebeleid steeds meer bij de bedrijven zelf. Dit betekent dat de werkgever, in feite zelf de belangrijkste financiële belanghebbende is, het heft in eigen hand moet nemen. Door als werkgever zelf het initiatief te nemen bij de aanpak van het ziekteverzuim kan een forse kostenbesparing worden gerealiseerd. IFA Bedrijfsadvies adviseert u graag over de verschillende oplossingen die er zijn om de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid te managen.

7 Verzekeringen Aansprakelijkheid Brand Electronica Transport Varia
Het verzekeren van algemene aansprakelijkheidsverzekeringen, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijk en het aansprakelijkheidsrisico van commissarissen, milieuschade etc. Brand Het verzekeren van gebouwen, inventaris, goederen, machines, bedrijfsschade etc. Electronica Het verzekeren van o.a. computers etc. Transport Het verzekeren van transportrisico's, wagenparken, goederentransport… Varia Het verzekeren van rechtsbijstandverzekeringen, Construction All Risk verzekeringen, fraudeverzekeringen etc. Werkmateriaal Het verzekeren van werkmaterieel etc. ZZP combinaties Het verzekeren van bouw, installatie of adviserende ZZP’ers

8 Financieringen Financieren is een ruim begrip. IFA Bedrijfsadvies begeleidt ondernemers bij hun financieringsaanvraag. Door onze contacten met verschillende banken en financieringsmaatschappijen weten wij als geen ander waar u het beste terecht kunt voor uw bedrijfsfinanciering of uw privé hypotheek.

9 IFA- Bedrijfsadvies BV
Voor meer informatie IFA- Bedrijfsadvies BV


Download ppt "Wat is IFA Bedrijfsadvies"

Verwante presentaties


Ads door Google