MUSIC Lees de nieuwsbrief op www.entertainmentbusiness.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Het boek vs de film Life of Pi.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
Social Media Les 1: Wat zijn social media? Kansen voor kleine bedrijven met kleine marketingbudgetten Scoren met Les 2: Doelen en doelgroepen.
Blijf bij mij Jolink.
Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport.
Emeg Lijst 5 Muziek. Music What? Lees de nieuwsbrief op Why? Ga opzoek naar het verdienmodel.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Verdienmodel Hrieps festival
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
Glow.
Glow.
LEES DE NIEUWSBRIEF OP ENTERTAINMENT- BUSINESS.COM.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
KEUZE MENU Photos Videos Articles Artists HOT 100 BILLBOARD 200 GENRES INTERNATIONAL ALL CHARTS BBMA’S 2013.
HANS KLOK The Houdini Experience. OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».
Bezoek Musicfrom.nl Breng de advertenties rondom in kaart.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Voor Aranka... Van Aart.

Music Mijn verwachting.. Bij het woord Billboard dacht ik als eerst aan grote reclame borden met de beste artiesten / reclames erop. De hottest items.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Visie & Strategie.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Uitleg persoonsvorm (pv)
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
BONSAI Mijn Leven….
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Onze doelen en visie in beeld
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
MIJN COOL PROJECT IK GA UITLEGGEN WAAROVER HET GAAT EN HOE COOL HET IS !!!
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Wetenschapper in de klas Scarabeeklas De Schouw en Zecc Architecten.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Hulpvragen voor het formuleren van je eigen kernwaarden
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Vrije ruimte Leerjaar 2.
E health, Domotica en E-learning
Transcript van de presentatie:

MUSIC Lees de nieuwsbrief op

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

ONDERZOEKSVRAAG Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN VOORAF? Ik denk dat de site die ik ga bezoeken vooral gericht is op shownieuws en entertainment. Mijn verwachting is dan ook dat deze site ongeveer hetzelfde is als de site van Shownieuws en RTL-Boulevard. Dit zijn sites die ik zelf regelmatig bezoek om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

DE NIEUWSBRIEF

 Vooral gericht op shownieuws.  Niet veel verdieping in de geschreven stukken.  Niet veel vernieuwends op de markt.  Veel informatie over verschillende onderwerpen. Zoals games, muziek en film.  Ze gaan verder op de onderwerpen in. Zo schrijven ze niet alleen recensies over games, maar ook echt nieuws over games en in het verlengde ervan. Zoals dit artikel: (zie bronvermelding)  Ook vind ik dat je hier dingen leest die je nergens anders op entertainment sites kunt lezen.  Veel achtergrondinformatie VERGELIJKING Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest?

WAT IS HET VERSCHIL?  Ik ben er vooral achter gekomen dat de site niet was, wat ik in eerste instantie in gedachten had. Ik dacht dat het weer zo’n ‘shownieuwssite’ zal zijn. Dit was gelukkig niet het geval. Ze gaan veel dieper op de artikelen in en er staat ook veel achtergrondinformatie bij. Ik had ook verwacht dat het niet veel vernieuwends had te brengen. Dit was in tegenstelling juist wel het geval. Er stonden veel artikels op, die je normaal nooit snel tegen zou komen op een entertainmentsite. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Zo blijf ik ook up to date op het game gebied en meer.

BRONVERMELDING  Artikel: W38/blokker-trekt-stekker-uit-e- plaza?utm_medium= &utm_campaign=Ent ertainment+Business+Nieuws &utm_content=Entertainment+Business+Nieu ws CID_e0b8343ceaa18a7df0 a1995f0ce45e4a&utm_source=CampaignMonitor &utm_term=lees+verder  Site: