De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben ik hier voor verzekerd? Mvg,Frake. Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben ik hier voor verzekerd? Mvg,Frake. Assurantiekantoor Boertgoed Postbus 4711 Rotjeknorr

2 Beste Frake, ik heb je geval aan de verzekering opgegeven,maar zij dekken deze schade niet omdat het die dag nergens heeft geregend volgens het KNMI,dus zolang je hun niet met foto’s kunt overtuigen dat er geen moedwil aan te pas is gekomen,heb je geen poot om op te staan. Mvg,assurantiekantoor Boertgoed. Beste Frake, ik heb je geval aan de verzekering opgegeven,maar zij dekken deze schade niet omdat het die dag nergens heeft geregend volgens het KNMI,dus zolang je hun niet met foto’s kunt overtuigen dat er geen moedwil aan te pas is gekomen,heb je geen poot om op te staan. Mvg,assurantiekantoor Boertgoed.

3 Wat een geluk dat ik mijn digi bij me had… Frake! Wat een geluk dat ik mijn digi bij me had… Frake!

4

5

6

7

8

9 www.more-fun.nll

10 Voor meer plezier gaat u naar: www.more-fun.nl De site voor humor


Download ppt "Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben."

Verwante presentaties


Ads door Google