Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
Advertisements

Samen toch apart Stap voor stap
Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar.
Logo, drie kleuren, drie partijen bij betrokken
SGJ Christelijke Jeugdzorg
Ontdekzondag Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind.
Wie laat jij sprankelen?
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 48 : 4 Schriftlezing: Exodus 13 vers Tekst: Zondag 1.
Geestelijke Verzorging voor mensen met een verstandelijke beperking
Uw gift voor FRAAM FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM?
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
hoe autismevriendelijk ben ik
Gereformeerde Stichting Vakantiekring
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Schriftlezing: Numeri 22 : 2 – 21 Zingen: Liedboek 444 : 1, 2, 3
Geloofsbelijdenis: Gezang 179a (GK 3)
Wie geef jij een glimlach?
Palliatieve zorg op de kaart
Je kind stimuleren in zijn ontwikkeling
Informatie- en Contactdag Hartritmestoornissen en Boezemfibrilleren Thema “In het juiste ritme aan de Slag “ Zaterdag 21 mei 2011.
Zorgcoöperatie Hoogeloon. Eigen regie voor comfortabeler leven “Bewustwording en lokale belangenbehartiging” VIB-evenement 28 november 2011 WillemII stadion.
1 Stappenplan Organisatorische Integratie Handleiding en checklist bij het ontwikkelen van een sportaanbod voor mensen met een beperking binnen de sportvereniging.
Instellingssubsidies: basisactiviteiten kerntaken
Gemeenten, Wmo en GGZ Bob van der Meijden VNG 9 februari 2006.
Ondersteuning bij leven met een beperking
Aanleiding: Van aanbodgerichte naar vraaggerichte financiering.
FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM? Een boerderij in Middelstum (Gr) van Stichting Sprank.
De pedagogische civil society en het CJG.  Sociale omgeving = belangrijk voor advies over opvoeden  Minder mogelijk door: - Maatschappelijke ontwikkeling.
FRAAM – een unieke plaats
Samen toch apart Stap voor stap
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Inhoud 1. AGLT credo 2. Team van vrijwilligers 2.1. Wat we verwachten van vrijwilligers 2.2. Vanuit hetzelfde standpunt 2.3. Afspraken.
MEE maakt meedoen mogelijk
Werkplan 2014 FNV-Lokaal/Oss
De veranderingen in de zorg…..
Informatiebijeenkomst Beleidregel combinatiefuncties.
Deze presentatie is ook beschikbaar met een voice-over.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Avondmaalscollecte 9 januari 2011 Noodhulp Myanmar (Birma)
Autisme en Verstandelijke beperkingen
Wij ondersteunen en begeleiden kerken bij het gemeente-zijn in deze wereld.
De WMO…, toch nog beter dan verwacht? Hans kuijpers 24 mei 2007.
Recht op zelfbeheer iets voor ons? Trevor James 17 maart 2015.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
In deze dienst zal Ds. T. Wendt voorgaan. Organist: Arie Vreugdenhil Voor de dienst zingen we Lb. 105 Na de zegen Gz. 95 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: 2 Koningen.
NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN. Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen.
Hartelijk Verbonden Preek: Marcus 2:
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Thuiszorg voor Élesd Een project van de Roemeniëgroep.
Dé vereniging voor mensen met MS en hun betrokkenen.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
WELKOM. ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Welke projecten steunt Zonta Damme ?
1 Speciale bijeenkomst Kringberaad Land van Cuijk 14 augustus 2013 ‘s-Hertogenbosch Een nieuw perspectief voor belangenbehartiging.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Oecumenisch Citypastoraat en HUISKAMER van de buurt.
Stichting Het Passion, Hummelo Time-outvoorziening voor dak en thuislozen Ondersteund door diaconieën en vakantievrijwilligers.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Stichting Schuilplaats
Van harte WELKOM op INDABA

Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma
Ontmoeting, Support en Activering bij een (dreigende) depressie
De collecte is voor Red een Kind.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Mantelzorgteam Saam Welzijn
Transcript van de presentatie:

Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die onze hulp nodig hebben van harte aanbevolen! Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die onze hulp nodig hebben van harte aanbevolen!

Vereniging van gereformeerde mensen met een handicap, hun ouders en vrienden.

Doelstelling Dit Koningskind ondersteunt mensen met een beperking en degenen die om hen heen staan. De vereniging is uniek in haar kerntaak: het ondersteunen bij moeiten op het snijvlak van handicap en geloof. Dit Koningskind ondersteunt mensen met een beperking en degenen die om hen heen staan. De vereniging is uniek in haar kerntaak: het ondersteunen bij moeiten op het snijvlak van handicap en geloof.

Activiteiten Telefonische hulp- en advieslijn en intensieve dienstverlening thuis. Lotgenotencontact (gespreksgroepen en doelgroependagen). Toerusting van de ruim 600 vrijwilligers door cursussen en themadagen. Telefonische hulp- en advieslijn en intensieve dienstverlening thuis. Lotgenotencontact (gespreksgroepen en doelgroependagen). Toerusting van de ruim 600 vrijwilligers door cursussen en themadagen.

Activiteiten Organiseren vakanties voor mensen met een beperking. Collectieve belangen- behartiging (overheid en zorgaanbieders, o.a. Sprank). Waar mogelijk samenwerking met andere organisaties. Uitgeven ledenmagazine kleur ( lezers). Organiseren vakanties voor mensen met een beperking. Collectieve belangen- behartiging (overheid en zorgaanbieders, o.a. Sprank). Waar mogelijk samenwerking met andere organisaties. Uitgeven ledenmagazine kleur ( lezers).

Doelgroep Dit Koningskind is er voor mensen met diverse soorten handicaps: lichamelijke-, zintuiglijke- (doof, slechthorend of blind), verstandelijke of sociale handicap (ADHD of autisme spectrum stoornis) lichamelijke-, zintuiglijke- (doof, slechthorend of blind), verstandelijke of sociale handicap (ADHD of autisme spectrum stoornis)

Doelgroep Bij dit Koningskind wordt vaak alleen gedacht aan verstandelijke beperkingen. Dat is dus een misverstand! We willen binnen de kerken onderlinge drempels verlagen en aanzetten tot bewustwording: Mensen met een handicap hebben iets te bieden!

Uw steun… Financieel zijn we afhankelijk van de bijdragen van onze leden en donateurs, van de kerken en van overige giften.

Gebedspunten Wilt u bidden voor uw broeders en zusters en gezinnen die met een handicap te maken hebben. (Ook als die niet zichtbaar is!) Wilt u bidden dat u als gemeente een veilige haven voor hen mag zijn. Wilt u bidden voor uw broeders en zusters en gezinnen die met een handicap te maken hebben. (Ook als die niet zichtbaar is!) Wilt u bidden dat u als gemeente een veilige haven voor hen mag zijn.

Meer informatie op…