De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma"— Transcript van de presentatie:

1 Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma
2e Collecte 30 mei 2010 Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma

2 3 weken geleden. 9 Mei 2010 Het Birmese leger valt een dorp aan en brandt het plat. Mensen komen om en wie nog leeft vlucht.

3 10 Mei. Een dag later De kinderen die de aanval hebben overleefd zingen na afloop een lied met de vrijwilligers van het christelijke reddingsteam Vanuit de schuilplaats gaat een jongetje water halen

4 Dit gebeurt dagelijks Al vele jaren
Alsmaar op de vlucht Je nooit veilig voelen Je vader en moeder verliezen Afgebrande huizen,scholen en kerken Iedere keer opnieuw moeten beginnen Wanneer stopt het geweld en de onderdrukking eindelijk???

5 Wat wordt met het geld gedaan?
Teams trekken de onderdrukte gebieden in, vnl. met paarden en boten Voedsel, water, medicijnen, dekens, tenten, kleding Geestelijke bijstand. Kinderclubs. Onderwijs. Communicatie-apparatuur die niet afgeluisterd kan worden door de militaire gunta.

6 Wie kan helpen? Officiële Hulporganisaties worden in alles gedwarsboomd door de Birmese regering. Er kan alleen ‘stiekem’ gewerkt worden via kerken en persoonlijke lokale contacten. De christelijke organisaties Free Birma Rangers en Partners World helpen al meer dan 10 jaar de onderdrukte Birmese bevolking en hebben een netwerk van kerken door het hele land heen.

7 Hoe komt het geld goed terecht?
ArkAid is een Nederlandse christelijke stichting voor zending en sociale hulp aan de allerarmsten. Zij hebben al jaren rechtstreekse contacten met de 2 Birmese organisaties. ArkAid zorgt dat 100% van uw gift terecht komt bij de juiste mensen in Birma.

8 Verdubbeling van het geld
Deze collecte en uw girobetalingen zullen worden verdubbeld door een Nederlandse donateur van Ark Aid. Er zijn geen overheadkosten. Zie het artikel in het laatste kerkblad

9 Bedankt Wilt u de komende tijd onze broeders en zusters in Birma gedenken in uw gebeden? Zij spreken hun dankzegging uit voor uw meeleven en zorg.


Download ppt "Stichting Ark Aid Voor de ontheemden in Birma"

Verwante presentaties


Ads door Google