Kerst de geboorte van Jezus

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De houding van een discipel
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Evangelie der genade Vragen :
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Formulier III Heilig Avondmaal (1)
Hoe zit het met de kerk? & Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
Kom heilige Geest.
Zingen Ik geloof in God de Vader, de Almachtige,
Christus: opgewekt uit de doden!. 1 Corinthiërs 15:1-11 Getuigen van de opgestane Heer Bewijzen in de Schrift van hen die Hem gezien hebben.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Godsdienst 1.
Jezus: een gewone naam Aan de menselijke kant beginnen? Aan de menselijke kant beginnen? Broodwonder: profeet, koning Broodwonder: profeet, koning Supermens?
Plaatjesboek. Spiegel van Gods grootheid Belijden: opkomen voor God, teruggeven wat je van Hem ziet en hoort Belijden: opkomen voor God, teruggeven wat.
Pinksteren Nu de Heilige Geest in ons blijft.... Pinksteren Johannes 2:10 ‘Iedereen zet zijn gasten eerst de goede wijn voor en als ze dronken zijn de.
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
Pinksteren en Gods grote plan
Jezus kennen als degene die dood was. ik zag een lam staan als geslacht.
Broers en zussen voor Jezus
Getuigende kerk Openbaring :1-7:17 7 zegels God maakt zich klaar om te oordelen (sparend) 8:1-11:14 7 bazuinen God gaat zijn oordeel aankondigen.
Getalsmatige groei (???) managment 1. Hand. 1:15 In die dagen stond Petrus op te midden van de leerlingen–er was een groep van ongeveer honderdtwintig.
Zondag 25 HC Franeker 17 oktober 2010
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Leven zoals past bij God
Pinksteren Het feest van de uitstorting van de Heilige Geest.
De preek gaat over Handelingen 2: 41 – 47
Echt of nep?.
Welkom in deze kerkdienst
De doop in de Heilige Geest
12 juli 2015 Zoetermeer. Romeinen 1 1 Paulus, een dienstknecht van Christus Jezus, een geroepen apostel, afgezonderd tot verkondiging van het evangelie.
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
Spring in het diepe!.
Gemeente in Thessaloniki 1 Thessalonicenzen 1:1-10.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Leerdienst n.a.v. Zondag 1 A. Naar de kerk - ook om te leren B. Alles in Christus C. Levenslang: ellende, verlossing, dankbaarheid.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
We lezen: Matteüs 27: De preek gaat over: Matteüs 27: Voorlezer: Gretine Post Voorganger: Ds. P. Schelling emeritus predikant Alle liederen.
Gemeenschap of verbonden zijn met God 1 Johannes.
Lucas 24:44-48; Christus’ kerk in de startblokken: nieuwe opdrachten volgens Gods oude plan. 1 Start-zondag.
Wie ben ik….? -Zelfbeeld: positief of negatief? 1.
Pasen Kerst Goede vrijdag Hemelvaart Pinksteren.
De Brug Nieuwkoop 29 mei 2016 Gert Visscher. " Ze loven God en staan in de gunst bij het hele volk."
Je persoonlijke Pinksteren Handelingen 1-2 Sessie 2
1 Johannes. 1 v (God treedt in Jezus Christus naar buiten)
INLEIDING JV ICHTHUS – 23/09/’16
Pinksteren: Christus geeft de opdracht door aan ons Joh.20:21-22
Romeinen
Kerk 2.0 Als je de kerk ‘afpelt’ tot op de kern, wat vind je daar diep van binnen?
Welkom in deze kerkdienst
de brief aan de Romeinen
In de lessen 1 t/m 5 leer je over de kerk
1 Wat er was vanaf het begin, wat wij gehoord hebben, wat wij met eigen ogen gezien en aanschouwd hebben, wat onze handen hebben aangeraakt, dat verkondigen.
Welkom in deze kerkdienst
Getuigen van je redding
SPREKEN VAN GOD Over verkondiging en catechese
Hoe wordt er over jou gepraat. En over ons als kerk
Gods plan Met ons.
Geestelijke Groei-avond Bommelerwaard
Pinksteren: God leren vereren
Les 2 Jouw keus of Gods keus?
DE ERVARING VAN DE EENHEID IN DE VROEGE KERK
Ik ben de kerk.
Alleen het kennen van Christus telt
slang als symbool? Pergamum Asclepius ‘in naam van de goden,
Hemelvaart Het stuk bestaat uit een cirkel van 5 flessen met in het midden een 6e fles. De middelste fles bevat een witte roos: de bloem van de liefde.
Transcript van de presentatie:

Kerst de geboorte van Jezus Goede Vrijdag de dood van Jezus Pasen de opstandig van Jezus Hemelvaart de kroning van Jezus Pinksteren …?...

Kerst de geboorte van Jezus Goede Vrijdag de dood van Jezus Pasen de opstandig van Jezus Hemelvaart de kroning van Jezus Pinksteren de verkondiging van Jezus

Jezus ken je door zijn Geest

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis rechtspraak, voor of tegen, aanklacht

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis rechtspraak, voor of tegen, aanklacht eindtijd: niet één profeet maar een massa getuigen

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis rechtspraak, voor of tegen, aanklacht eindtijd: niet één profeet maar een massa getuigen je redding: bedacht door de Vader bewerkt door de Zoon bediend door de Geest

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis rechtspraak, voor of tegen, aanklacht eindtijd: niet één profeet maar een massa getuigen je redding: bedacht door de Vader bewerkt door de Zoon bediend door de Geest kennen = houden van, omgaan met

Jezus ken je door zijn Geest met kracht getuigen / het getuigenis rechtspraak, voor of tegen, aanklacht eindtijd: niet één profeet maar een massa getuigen je redding: bedacht door de Vader bewerkt door de Zoon bediend door de Geest kennen = houden van, omgaan met

Jezus ken je door zijn Geest Pinksteren de verkondiging van Jezus dat maakt dankbaar dat zet alles op scherp dat dringt tot getuigen

Jezus ken je door zijn Geest Kerst de geboorte van Jezus Goede Vrijdag de dood van Jezus Pasen de opstandig van Jezus Hemelvaart de kroning van Jezus Pinksteren de verkondiging van Jezus Zij bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed. Handelingen 2:42