Cursistenprogramma 3e editie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Startbijeenkomst Leren Leren in een professionele oefencultuur
Advertisements

HET CSE NEDERLANDS. Je spreekt toch al jaren
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
foto's door Casper görannsson
Ontwikkeld door Anne Coppens en Carlo Verhaar les Navigatie I-C1#, datum.
Vanaf oktober verkrijgbaar: Muiswerk Uitdrukkingen 1
Aandachtspunten Voldoende en duidelijke informatie
‘Ik moet meer lezen met mijn ogen en minder met mijn hart.’
Hoe ga je te werk bij aardrijkskunde?
Collectief portfolio groep 3
Compacten en levelboxen.
Medmec 1 herfst.
Klik met de linker muisknop voor het volgende scherm
Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom.
Les 2 Spelen zonder troef
DEEL 2 LES 20 De verdieping Les 20 Signaleren Versie
Connect Klanken en Letters
Werken op de Muiswerkmanier. Onderzoek toont aan Didactische mode.
Versnelde beweging Antwoorden op vragen
MET DANK AAN COLLEGA’S IN DEN LANDE ! vee 2012
Interactieve versie mbv DSB
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 4 – Bloei van steden.
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
11 december DTL: een eerste concept Een aanzet Han Smolenaars Marieke Reijken.
Feedback Wat Soorten Door wie
Magister voor ouders.
Hoe leer je geschiedenis?
Docentinstructie: Het is aan te bevelen de eerste dia’s klassikaal te tonen en met uitleg te bespreken. Als na zes dia’s een korte demo van Celsius/Fahrenheit.
BEOORDELING VOLGENS HET ERK
2 Even Voorstellen: Eppe Scholtens: - Docent Het Hogeland College Uithuizen (Dalton VMBO) -Auteur Stepping Stones 2e, 3e, 4e en 5e edities -
Happy new year Goede voornemens.... Waardenlijst Neem de waardenlijst door. Omcirkel de vijf voor jou belangrijkste waarden van de groep waarop je werkt.
Optellen en aftrekken van = = = = 456 Als je op de beer klikt, komt er een som. Kies het goede antwoord.
Toetsen van de concept-contextbenadering bij maatschappijwetenschappen
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Wat is een goede onderzoeksvraag?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Ontwerpen van E-modules. Inleiding Video en audio Deze e-module maakt gebruik van audio en video. Test hier je geluid en stel het juiste volume in. Als.
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Hoe maakt u de juiste keuze?. Drie populaire begrippen die bij elke demonstratie genoemd worden…
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
VAD bijeenkomst 1.2. Inhoud VAD bijeenkomst Welkom 2.Huishoudelijke mededelingen 3.Test kwalificatie dossier 4.Terugblik en bespreken thuisopdrachten.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Bingel.be: inloggen Via komt een leerling op het inlogscherm.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Centraal Examen Nederlands
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
Hoe zet je leerlingen aan het werk?
Volgende paginastartschermVolgende paginastartscherm Welkom bij de demo van de oefensoftware van Lekker Lezen.
Eindtoets taal Oefenreeks 3 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Onderhouden met Werktuigen en machines
Wat is YourSTEK: online leeromgeving & bedrijfsinterne certificering
Instructie om een afspraken te plannen
Introductieles Spaans  ¡Bienvenido! Mart de Weerd // September 2017
Hoe laat ik leerlingen in de les leren?
Evalueren om te leren vs. evalueren van het leren
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 5.
Welkom bij de tutorial Copy to all
Hoofdstuk 5- les 2 Toonhoogte.
Hoe laat ik leerlingen in de les leren?
onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst.
Wat is Bingel Raket? Gratis app voor iPad en Android-tablets
Transcript van de presentatie:

Cursistenprogramma 3e editie IJsbreker software Cursistenprogramma 3e editie

De inhoud IJsbreker bestaat uit 3 delen. We kiezen voor deel 1, Wonen en werken in Nederland.

Kies hoofdstukken, taalwijzers of klanken In dit scherm kies je voor het oefenen met hoofdstukken, taalwijzers of klanken. De software heeft een helpfunctie in steuntaal, een berichtenknop waar de cursisten berichten terug kunnen lezen van de docent, een helpkaartenknop met uitleg over de navigatie, een persoonlijke woordenlijst en themaplaten. We kiezen voor hoofdstukken.

Kies een hoofdstuk We kiezen voor hoofdstuk 3. Wanneer je op het hoofdstuk klikt zie je alle lessen en teksten die onder dit hoofdstuk vallen. Je kunt ook verder gaan met de studiewijzer of de toets. In het scherm zijn direct de resultaten per les of tekst zichtbaar. We kiezen voor Les 3, tekst 5.

Vaardighedenscherm In het scherm ‘Kies vaardigheid’ worden de vaardigheden zichtbaar die met die tekst geoefend worden. De behaalde resultaten zijn zichtbaar, evenals het aantal oefeningen waaruit de oefenreeks bestaat.

Vaardigheidsoefening Een fout gemaakte oefening binnen een oefenreeks wordt rechtsboven in het scherm geplaatst. Aan het einde van de reeks wordt deze oefening nogmaals aangeboden.

Taalwijzer Met IJsbreker kan ook gericht worden geoefend met een bepaalde taalwijzer. Je kunt de taalwijzer zelf oproepen of de oefeningen doen die bij die taalwijzer horen. Ook hier zie je de resultaten per taalwijzer.

Taalwijzer Bij elke taalwijzer kan je de tekst bij de taalwijzer zelf oproepen en er ook oefeningen mee maken.

Oefenen met de taalwijzer ‘hij en ze’ Bij elke oefening wordt aan de hand van een icoontje rechtsboven aangegeven met welke vaardigheid de cursist aan het oefenen is. Bij deze oefening gaat het om Regels van de taal.

Kies een klank Naast het oefenen per hoofdstuk en op taalwijzer kan je ook met een specifieke klank gaan oefenen. Ook hier zie je direct je behaalde resultaten.

Klanken oefening Bij elke oefening staat boven in de navigatiebalk de oefening aangeduid waarin de cursist werkt. Er wordt direct feedback gegeven in de vorm van goed/fout.

Resultatenscherm Hier zie je hoe de resultaten worden weergegeven. Het percentage geeft aan hoeveel procent van de oefeningen goed gemaakt zijn. Je kunt de resultaten per vaardigheid bekijken op hoofdstuk-, les-, en tekstniveau.

Detailresultaten Hier kan je per oefening de resultaten bekijken. Zowel het gegeven als het juiste antwoord. De resultaten zijn allemaal uit te printen.