De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 onderschrift Wijzig de foto:
Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst vak en druk je op Backspace. onderschrift

4 Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen ________________________________ Verplaats de nieuw ingevoegde afbeelding naar de achtergrond om de logos terug bovenop te plaatsen _____ Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst vak en druk je op Backspace.

5 assasas

6

7 Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen _____________________________________ Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst vak en druk je op Backspace.

8 Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen _____________________________________ Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst vak en druk je op Backspace.

9 handleiding Klik op invoegen en dan op het dropdown pijltje
Naast nieuwe dia er verschijnt een reeks templates waaruit je kan kiezen


Download ppt "onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst."

Verwante presentaties


Ads door Google