Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

OPDRACHT HOPPENBROUWERS KIMMY – EREN – ILKNUR - AMBER.
flying surveillance (vliegende bewaking)
K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Beelden storm.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
In 1978 kwam hij naar Bornerbroek met zijn: Het was een ……….
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Het Trouwfeest.
Door:Joost Alwin en Rogier
Hier wordt uitgelegd wat Pneuman maakt. Bij Pneuman worden bedienings panelen gemaakt Bedienings panelen zijn plattegronden waar je kunt zien wat er.
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
Anne-Frank.
Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).
Pluto verkennen. Timo, Tom en Maarten.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
De Bataafse Revolutie Paragraaf 2.5.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Gemaakt door Alicia,Merel,Max,Bas
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Het lijdend voorwerp!.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Bij ons op school vieren we ook carnaval, maar niet zo groots als bij jullie. De kinderen mogen verkleed op school komen. We maken er wel een heel gezellig.
Ik had een droom verleden nacht,
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Mijn Familie stamboom Marijke Maarten Nel Wim marion Roelof Harold
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Herinneringskamp Westerbork
Dit is Albert. Welke producten zou hij kiezen?vakantiehuisje.
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Techniek Torens Wis en Wierig: Hoe creëer je een onderzoekende en zelfstandige houding bij opdrachten uit de Techniek Torens?’
WAT BETEKEND ARM ZIJN Klik om verder te gaan – muziek gaat aan.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
KIVO Door: Jesse, Jorrit, Niels, Larissa, Amber, Baukje en Naomi.
Walibi World(poster en folders)
Samenwerk maken van je Opleiding Wij zijn de Deelnemersraad!
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Project-Mars! Twan, Mart, Lisa, Romy, Cas, Maartje! En wij doen ons project over Mars!
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
Transcript van de presentatie:

Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs

Inhoud 1.Onze producten 2.Wat doen onze producten en hoe werken die 3.Hoe gebruik je de producten 4.Voor wie zijn onze producten bedoeld 5.Hoppenbrouwers 6.Samenwerking 7.Slot

Ons product: The Safetybot Overdag is het een Cola/drink machine Laadt op met zonnepanelen S ’avonds veranderd de machine in een robot Werkt op de energie waar hij overdag mee is opgeladen. Als de school sluit moet de laatste leraar die weggaat hem aanzetten.

Wat doen onze producten en hoe werken ze De cola machine veranderd s ’nachts in een robot. Hij laad op met zonne-energie. Laatste leraar zet de robot aan. -Maakt foto’s van de inbreker. -Pepperspray -Alarm -Kan niet kapot -Ingebouwde camera -Beweegt met wieltjes

Hoe gebruik je het product De laatste die het gebouw verlaat, zet de robot aan. Verder doet de robot alles. Hij neemt alles op Camera gaat aan door bewegingscensor Camera kan niet kapot, zit in romp

Voor wie is het product bedoeld Zelfstandig ondernemers Grote bedrijven Scholen Grote openbare gebouwen (onder andere buurthuizen of bibliotheken) Huizen Flats

zijn we hoppenbrouwers geweest. Introductie over het bedrijf, zoals: de geschiedenis. de positieve kanten van het werk. Het bedrijf economisch draait goed. Een goede werksfeer heeft voor jonge studenten. Een rondleiding gekregen. Leerzame en interessante ervaring.

Samenwerking De samenwerking ging in het algemeen erg goed We zouden dit groepje zelf niet kiezen Iedereen had iets wat hij of zij kon wat erg goed uitkwam Er waren natuurlijk ook dagen dat er minder gewerkt was Maar kregen het allemaal wel af zoals gepland

Slot Wij hopen dat jullie ons product goed vinden. Wij hebben er heel veel van geleerd en we zijn blij dat we hieraan mee mochten doen!