Doe maar gewoon Waar is God in jouw dagelijkse leven?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Oog in oog op de Berg Autoriteit, kracht en heerlijkheid …
Advertisements

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
7 april 2013 Zoetermeer 1. 1Korinthe Maar, zal iemand zeggen, hoe worden de doden opgewekt? En met wat voor lichaam komen zij? 2.
Mara & Elim.
de genezing te Bethesda
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
De school van Tyrannus Handelingen 19:1-12.
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
Mattheüs: Jezus de Zoon van Abraham, van David Marcus: Jezus de dienstknecht, de obed-JHWH Lucas: Jezus is de Zoon van Adam Johannes: Jezus is de Zoon.
2 Corinthiërs brief voor het hart
Zegen & vloek deel II.
Welke apostel heeft God uitverkoren om de heidenen bekend te maken met het Evangelie? 2.
Romeinen 16:21-27 groeten – de alleen wijze God. U groeten Timotheüs, mijn medearbeider, en Lucius en Jason en Socipater, mijn familieleden Romeinen 16:21.
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
GEZEGEND nieuwjaar! wat is dat?.
Bij het kolenvuur Johannes
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1Korinthe 6 : Korinthe 6 : Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig...
8 dec Zoetermeer 1. 1 Hetgeen was van den beginne, hetgeen wij gehoord hebben, hetgeen wij gezien hebben met onze eigen ogen, hetgeen wij aanschouwd.
De charismatische beweging is een beweging in het christendom die wordt gekenmerkt door een grote nadruk op persoonlijk geloof, en de ervaring hiervan,
1. Ha André, (...) verrassend en vooral hoopgevend. Kortom, na een periode van grote aarzeling spreekt deze benadering me erg aan. Waar ik echter ook.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
Thema voor vanavond is:
Galaten 1:11-12 Want ik maak u bekend, broeders, dat het evangelie, hetwelk door mij verkondigd is, niet is naar de mens. Want ik heb het ook niet van.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Hoofdstuk 4 Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
Overdenking 17 januari 2010 Vissen met Jezus n.a.v. Lukas 5:1-11.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Brood & beker deel 1.
21 september 2014 Rotterdam. Handelingen 20 6 Maar wij voeren na de dagen der ongezuurde broden van Filippi af en kwamen binnen vijf dagen bij hen te.
1 2 oktober 2014 Rijnsburg 2 oktober 2014 Rijnsburg.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
Wanneer gij dan bijeenkomt, is dat niet het eten van de maaltijd des Heren... 1Korinthe
Niets zonder Gods zegen
Zondag 31 augustus 2014 morgendienst. Hartelijk welkom in deze dienst Voorganger:ds. A.G. van der Heijden Ouderling:Cors Visser Organist:Krijn van Veen.
ETEN & DRINKEN Urk.
28 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe Dit is hun overkomen tot een voorbeeld voor ons en het is opgetekend ter waarschuwing voor ons, over wie.
24 nov Zoetermeer 1. de context van Filippi
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Het evangelie van de opstanding
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
*.
Even in de hemel willen kijken
Transcript van de presentatie:

Doe maar gewoon Waar is God in jouw dagelijkse leven?

Getuigenis

Bijzonder?

Doe maar gewoon de vloer

1 Petrus 4:11 (HSV) Als iemand spreekt, dan als iemand die de woorden van God spreekt; als iemand dient, dan als iemand die dient uit kracht die God schenkt; zodat God in alles verheerlijkt wordt door Jezus Christus. Hem komt de heerlijkheid en de kracht toe, tot in alle eeuwigheid. Amen.

Doe maar gewoon de ramen

Johannes 2:1-14 (NBV) (3) Petrus zei: ‘Ik ga vissen.’ ‘Wij gaan met je mee,’ zeiden de anderen. Ze stapten in de boot, maar de hele nacht vingen ze niets. (12) Jezus zei tegen hen: ‘Kom, eet iets.’ (...) (13) Jezus nam het brood en gaf hun ervan, en hij gaf hun ook vis.

Doe maar gewoon de afwas

Timotheus 1 Timotheus 5:23 (HSV) Drink niet langer alleen water, maar gebruik een kleine hoeveelheid wijn, voor uw maag en uw veelvuldige kwalen. 2 Timotheus 4:19-21 (HSV) (19) Groet Prisca en Aquila, en het huis van Onesiforus. (20) Erastus is in Korinthe gebleven en Trofimus heb ik in Milete ziek achtergelaten. (21) Beijver u om voor de winter te komen. U groeten Eubulus, Pudens, Linus, Claudia en alle broeders.

Handelingen 19:11+12 (11) En God deed buitengewone krachten door de handen van Paulus, (12) zo zelfs dat, als de zweetdoeken of de doeken die hij om zijn middel droeg, van zijn lichaam op de zieken gelegd werden, de ziekten van hen weken en de boze geesten uit hen weggingen.

Doe maar gewoon boodschappen

2 Timotheus 4:13 (13) Als je komt, neem dan de mantel mee die ik in Troas bij Karpus heb laten liggen, en ook de boeken, vooral die van perkament.

2 Corinthiërs 12:1-4 (1) Ik word er wel toe gedwongen hoog van mezelf op te geven. Daarom zal ik, hoewel het geen enkel doel dient, het hebben over visioenen en openbaringen die de Heer ons schenkt. (2) Ik ken een volgeling van Christus die veertien jaar geleden tot in de derde hemel werd weggevoerd – in zijn lichaam of buiten zijn lichaam, dat weet ik niet, dat weet God alleen. (3) Maar ik weet dat deze man – in zijn lichaam of zonder zijn lichaam, dat weet ik niet, dat weet God alleen – (4) werd weggevoerd tot in het paradijs en dat hij daar woorden hoorde die door geen mens mogen worden uitgesproken.

Doe maar gewoon je werk

Doe maar gewoon je financiën

Spanning brengt in beweging

Doe maar gewoon bijzonder