Terugblik Toermalijn Mika Huisman.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Uitslag enquête over online pesten
Wat kun je doen in keuzemenu?
Sporten.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Vmbo Helicon Eindhoven
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn familie..
Terugblik van:sietske.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Wij gaan op reis met ……… Lot.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Albert heijn Naam: *jurgen Klas: *5b Jaar: *2005/2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Mijn schooltijd van één tot acht
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Module 1 – Dag 1 Hallo.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
JUNIOR Mijn vriend.
Interpreteren van data
Dr. Albertus Risaeusschool
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Rekenen groep 4.
pluskrant PLUSKLAS OMMEN Het is hier heel gezellig en leuk.
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
HALLO ALLEMAAL!!!! EN LEONARD IN HET BIJZONDER, WANT VOLGEND JAAR IS HIJ ER NIET BIJ. HIJ GAAT NAMELIJK NAAR ZUID- AFRIKA. HEEL TOEVALLIG IS ZUID-AFRIKA.
Dit doen we in groep 1/2 B.
Kikker en de stoelendans!
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Wij hebben een hart voor iedereen
Mijn spreekbeurt gaat over
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

Terugblik Toermalijn Mika Huisman

Onderwerpen Schoollied Klasgenoten Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Foto,s Mijn vrienden De toekomst

Schoollied 1. Waarom staan die kind'ren daar netjes op een rij? Moet je die gezichten zien: ze kijken allemaal blij. Nee, het is geen spelletje, het is een verhaal! Luister ik vertel het je allemaal.   2. Ieder kind dat moet naar school: van leren word je wijs. Leren kan heel spannend zijn: een avonturenreis. Met reek'nen, taal en spelletjes, verhalen zelf bedacht: zo reis je de groepen door van één tot acht. 3. Iedereen die is zichzelf, met elk zijn eigen kleur. De één kan altijd vrolijk zijn, de ander soms een zeur. Maar op onze Toermalijn komt ieder tot zijn recht. En dat is nou juist wat de naam ook zegt. 4. Ken je wel die edelsteen? Zijn naam is Toermalijn. Onvoorstelbaar is het hoeveel kleuren er van zijn. En als je hem slijpen gaat, wordt het een juweel: daarvan hebben wij er hier o zo veel!

Dat ben ik! Klasgenoten Cheynna,Farrah,Sietske Ruben,Türken,Anouk,David,Sanne,Antonio,Donna,Itxaso,Luís,Rochus,Pascal,Naomi,Romy,Cheyenne,Amin,Thom,Demi,Dylan,Mika,Roxanne,Duncan,Amber,Lloyd,Jaïr,Manon,Aniek,Lars,Marit,Julia

Groep 1 Ik zat bij Juf Carla in de klas Ik was altijd op de computer in groep 1 Juf Carla was een aardige Juf Ik heb een fijne tijd gehad bij Juf Carla

Groep 2 Ik heb Groep 2 overgeslagen Dus daar heb ik niets over te vertellen

Groep 3 Ik zat in groep 3 bij juf corrie Dat was een aardige juf Zij deed altijd muziek met ons Dat vond ik heel leuk Helaas is ze nu van school

Groep 4 Ik zat bij juf Vivian Zij was erg aardig Ik vond de juf wel leuk

Groep 5 Ik zat Toen bij juf Linda Zij was erg aardig Ik vond de juf wel leuk

Groep 6/7 Ik zat bij juf jorrun Zij was best streng Maar ook wel weer aardig

Groep 7\8 Ik zat bij meester peter Hij was erg aardig Ik vond dat het leukste schooljaar En meester zelf was erg grappig

Groep 8 Ik zit bij Juf Marjan Ik vind deze juf ook erg aardig Ik vind het erg gezellig in de klas Alleen ik ga al mijn klasgenoten uit groep 8 erg missen En de kinderen uit Groep 7 Volgend jaar ben je weer de jongste En dat vind ik best wel jammer Maar het is wel super leuk

Foto,s Groep 8

De Toekomst Mijn school wordt het Trias VMBO Mijn advies was VMBO-T Ik wil graag automonteur worden Ik ga daar met metaal en Electra werken

Al Mijn Vrienden Mijn Vrienden Van de jongens Uit groep8 zijn: Thom, Ruben Mijn Vrienden van de jongens uit groep 7 zijn : Antonio,Dylan,Jaïr,Luís,Amin,Lloyd,David, Mijn Vriendinnen uit Groep 8 zijn: Sanne,Farrah,Sietske Mijn Vriendinnen uit Groep7 zijn: Marit,Aniek,Amber,