Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zinloosgeweld .. Discriminatie .. Intolerantie
Advertisements

Een bericht speciaal voor jouw m’n
foto's door Casper görannsson
Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is.
Minecraft.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Sommige dingen geloof je niet vooralleer je ze gezien hebt.
Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.
Als je kijkt in de straten….
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
AARDRIJKSKUNDE Waar gaat dat over ?.
Een boek hoort erbij 1 Ik liep te zoeken (oweejow) naar mooie boeken (oweejow) Lees nu al dagen (oweejow) dus ik wil je wat vragen (oweejoooow)
Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje.
Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede.
Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats.
Kleuren om (van) te snoepen
Meneertje Blij en Somber
welkom bij ons super leuk spel
Dit is een rekenspel tot cijfer 5.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Sommige dingen geloof je niet vooralleer je ze gezien hebt.
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2
Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.
Presentatie over Siberische husky
Mijn hobby: spellen van mario
Presentatie over katten
Presentatie over Tijgers.
O wacht even ik zie een kaT
Presentatie over : honden
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
B E U A T Y N E R d And.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Van Abbemuseum.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Welcome to another Demension. Ik ben Lars Knoops uit MV 1c. Veel plezier met een rondleiding door mijn huis in een andere demensi.
Lagoonia.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Verzie 2 © Treinen-cool.nl. Even alle info: Zie je dit staan, dan ga je terug naar het begin Zie je dit staan, dan krijg je meer info over de vraag Zie.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Als sterren aan de hemel staan
Preek ‘Geloof en wetenschap?’
Ik doe mijn presentatie over…
Spreekbeurt hockey IRIS.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Een kerstverrassing maken
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Liliane de Voogd CO1K, Fontys ACI Mei  Opdracht: speel een aantal uur een serious game  Activiteit: speel de game mee en haal een level.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige.
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
GEWOON IEMAND ZIJN ..
NIEUW: Doorlopende leerlijn Klik hier voor de lessen. Doorlopende leerlijn Mediawijsheid voor groep 1 t/m 8 Gratis toegang tot materiaal na aanmelding.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Digitale portfolio´s Volgende. Waarom? Heb je ook niet zo vaak gehad dat een kind in de klas zoiets moois maakte dat je dacht, het is wel jammer als we.
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Vloggers en volgers ga naar de volgende dia.
Natuur speurtocht Genesis 2:1 Opdracht:
Het 24 spel.
GAME MAKER ONLINE Les 6 / Super Mario Michel Fiege.
Transcript van de presentatie:

Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt 3d. Er is ook heel veel plezier aan te beleven. In 5 minuten uitgespeeld Het spel heeft heel veel glitches (fouten in het spel). Het heeft zoveel glitches, dat je het op een rare manier met 0 (van de 120) sterren in 5:32 minuten kan uitspelen, terwijl het de bedoeling is om minimaal 70 sterren te verzamelen, voor je de eindbaas kan verslaan. Wil je zien hoe ze dat doen, klik [link naar youtube]. Misvormd De graphics zijn niet erg mooi. Het is ook de eerste 3d game van Mario. Er wordt veel gebruik gemaakt van platte dingen. Zoals de bomen, die zijn plat, het zijn eigenlijk gewoon plaatjes van bomen. Mario is ook niet erg mooi gemaakt. Zijn huidskleur is bleek, Zijn neus is te groot, en hij kijkt erg scheel (En dat ziet er erg raar uit!) Boven: Bowser van Mario 64. Beneden: Bowser zonder misvormingen. Als je goed kijkt, zie je dat de bom niet rond is, alleen de voeten en de kroon zijn 3d. De linker Mario is zoals hij hoort te zijn, de rechter is die van Super Mario 64.

Super Mario 64 DS Dit spel is ‘Het beste spel ter wereld’ voor de Nintendo DS. Het is niet zo vervormt, en mooier. De ergste fouten in het spel zijn er niet meer. Als je het filmpje van Super Mario 64 heb gezien, merk je wel dat het veel fouten heeft: Zoals door een deur heen schieten. Het is wel jammer dat de DS geen grote fouten meer heeft, want die fouten zijn wel geinig! De DS versie heeft meer sterren (Levels) dan de Nintendo 64 versie. De Nintendo 64 versie heeft er 120, en de DS versie heeft er 150. Hieronder zie je foto’s van de verbetering in graphics van de DS. Welke Bowser is van de DS en welke van de Nintendo 64?