De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje."— Transcript van de presentatie:

1 Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

2 Linker bovenste bruine hendel Linker bovenste bruine hendel Kijk het filmpje om te zien wat deze hendel doet. ------------------------------------------------ Wanner gebruik je hem? Om de gekleurde platen weg te halen. De kleuren van de draken matchen met de kleuren van de tegels. Wat er gebeurt: Gevolg: Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

3 Linker onderste bruine hendel Kijk het filmpje om te zien wat deze hendel doet. ------------------------------------------------ Wanner gebruik je hem? Om de kleuren te resetten, dit doe je bijvoorbeeld als het spel afgelopen is of als er nog 1 kleur over is. Wat er gebeurt: Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

4 Rechter witte hendel Kijk het filmpje om te zien wat deze hendel doet. ------------------------------------------------ Wanner gebruik je hem? Om de schuifpoort open en dicht te doen. Iedere keer 1x klikken is genoeg. Vaker klikken veroorzaakt buggende wired. Wat er gebeurt: Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

5 Rechter onderste bruine hendel Kijk het filmpje om te zien wat deze hendel doet. ------------------------------------------------ Wanner gebruik je hem? Om de mensen in de INZ rij door te laten gaan naar het betaal gedeelte. Het stoplicht helpt je. Groen: Poort open. Rood: Poort dicht. Zo ziet dat er dus uit: Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

6 Groene en rode platen + algemene informatie De rode en groene platen horen bij het inz vakje. Zet degene in om verder te spelen. Stap je op de groene plaat. Wil degene niks inzetten. Stap dan op rood. Algemene informatie Om in het dealervak te komen moet je binnenkomen via de dealeringang. Om op de dealerplek te komen zeg je ‘’ :dealer ‘’ op één van de rode stoelen in het dealervak. Verdere vragen over het dealen kun je stellen aan bubbaboom of kilibra. Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje is.

7 Gemaakt door kilibra Mede-eigenaar is bubbaboom


Download ppt "Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje."

Verwante presentaties


Ads door Google