De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5."— Transcript van de presentatie:

1

2 Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5 oktober: de internationale dag van de leerkracht. Samen met vele andere leerlingen in Vlaanderen en de wereld willen we nu – rond 15.00 uur - even nadenken over het onderwijs in de wereld, want elk kind kan naar school en sommige leerkrachten werken in wel echt moeilijke omstandigheden…

3 Wil de leerkracht even dubbelklikken op bovenstaande foto? Keer je na het filmpje terug naar deze ppt? Dank!

4 En jij… waar zou jij staan zonder onderwijs? Tot welke mogelijkheden leidt onderwijs volgens jou? Hoe ziet de wereld er volgens jou uit wanneer iedereen naar school kan? Denk er eens over na tijdens de speeltijd…

5


Download ppt "Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5."

Verwante presentaties


Ads door Google