De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is voor mens en dier! Er moet meer gesport worden, omdat het gezond is en super leuk! Minder vet eten, omdat je er dik van wordt en het is niet gezond! (behalve chocola dan)

4 Als wij de bazen waren over de Mario spellen dan zou dit gebeuren •Gemaakt door Tim en Jos Shigeru Miyamoto is de maker van Mario en Luigi. Als wij hun bazen waren zouden we ds naar de 3 de wereld landen brengen. En iedereen de kans geven ze te spelen.

5 Als wij Beatrix waren zouden we dit doen Meer creatief Snoep wat gezond is Schone fabrieken Geen dieren leed!

6

7

8 Als ik Khadaffi was. Was ik gewoon opgestapt en dan had ik naar mijn volk geluisterd én dan had ik ze niet zo mishandeld. Kortom: Khadaffi is stom!

9 Wij zijn Nino en Priester Wij willen dat iedereen hun emoties eruit kan rappen.

10

11 Wij willen dat er meer respect is voor de dieren. Stop de bio-Industrie Er mogen niet meer bio–industrieën komen YES WE CAN!!!!!!!!!

12 Als wij geesten waren zouden wij dit verbeteren: ZAP!!!!!! Oorlog op de wereld geest Bevolking Bedankt dat u de oorlog van de wereld heeft gehaald! Peace ! GRAAG GEDAAN DAAAG!!! Dat zouden wij doen als wij geesten waren bedankt voor uw aandacht

13


Download ppt "Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is."

Verwante presentaties


Ads door Google